ActualitateDivertismentStil de viațăTehnologieInteresant

Înmormântare cu fast. Mioara Roman, condusă pe ultim drum ca o regină. Colivă cu foițe din aur/ catafalcul, plin cu flori albe. Regula impusă de Oana Roman la priveghi

Publicat:
5 minute

La data de 26 februarie, ora 14:00, o mulțime întristată, formată din rude, prieteni și apropiați, s-a adunat la Biserica Sfântul Gheorghe cel Nou din Capitală pentru a-i aduce un ultim omagiu Mioarei Roman, fosta soție a lui Petre Roman. Familia și prietenii au pregătit o înmormântare deosebită. Oana Roman a impus o regulă la priveghi, pe care toți cei veniți să-și ia rămas buni au respectat-o. De altfel, Gabriela Lucuțar a respectat totul cu sfințenie.

Mioara Roman a fost condusă pe ultimul drum. Foto: Antena 3.

Ceremonia a debutat cu o slujbă religioasă solemnă, oficiată de patru preoți, care au rostit rugăciuni de suflet și au adus cuvinte de mângâiere pentru cei apropiați ai defunctei. Prezența numeroasă a celor care au dorit să-și ia rămas bun de la Mioara Roman arată respectul și aprecierea pentru viața fostei soții a lui Petre Roman.



Ultimul drum al Mioarei Roman: Ceremonie solemnă la Cimitirul Reînvierea

Fiicele Mioarei Roman, Oana Roman și Catinca Zilahi, au dorit ca înmormântarea mamei lor să fie fastuoasă, marcată de o ceremonie deosebită. Unul dintre momentele remarcabile de la înmormântare a fost coliva, simbol al doliului și respectului, de către Gabriela Lucuțar.

„Regina Întunericului” a pregătit coliva cu foiță de aur și o cruce din bomboane acoperite cu aceeași folie aurie, conform dorinței familiei îndurerată. Oana Roman a dat indicații clare despre cum dorește să fie înmormântarea, iar condiția a fost ca toată lumea să aducă flori albe.

Înmormântarea Mioarei Roman a fost una cu fast

În semn de solidaritate și respect, cei prezenți la înmormântare au adus coroane cu flori albe, simbol al purității și iubirii. Printre aceștia s-a numărat și fostul președinte Traian Băsescu, care a trimis o coroană de zambile albe, exprimându-și astfel condoleanțele pentru familia îndurerată și omagiind memoria Mioarei Roman. Acestea au fost, de altfel, și florile preferate ale celei care a fost prima soție a lui Petre Roman.

Fostul președinte al României a cunoscut-o direct pe Mioara Roman, iar cu Petre Roman a fost coleg de partid.

Cu toate că au fost discuții între ei, Traian Băsescu fiind cel care a evacuat-o pe Mioara Roman din vila din Primăverii, unde a stat 22 de ani, iată că în astfel de momente, fostul președinte a uitat de orgolii.

„Cu respect, Traian Băsescu”, scrie pe coroana adusă de fostul președinte al României.


Ne găsești și aici: Google News Google Play

Mai multe pentru tine

Interesant
Aici se află cea mai frumoasă plajă din România. Găsești prețuri ca în Bulgaria și mâncare dumnezeiască
Tehnologie
„Cognify”, închisoarea viitorului. Cum vor fi torturați criminalii în penitenciarul AI. Infractorii sunt eliberați după doar câteva minute în locul sentințelor de zeci de ani
Actualitate
Elena Lasconi, primar reales în Câmpulung Muscel și noua șefă USR: „Numai mamă să nu fii. Am ajuns să o trăiesc și pe asta”
Tehnologie
Înspăimântător sau nu? Cum arată robotul japonez cu fața din celule umane
Actualitate
Povestea tinerilor dintr-un sat din Vrancea care au devenit milionari în euro. Cum au reușit, de fapt, să devină atât de bogați?: „Am băut apa aceleiași cișmele, nu aveam apă curentă atunci în casă”
Interesant
Trecutul neștiut al soției lui Edi Iordănescu, antrenorul de fier al Naționalei
Interesant
Angela Similea, ruinată din cauza datoriilor. Tragedia care a marcat-o pe viață
Divertisment
Tatăl lui George Burcea i-a crestat capul cu cuțitul mamei actorului. Clipe înfiorătoare în familia fostului soț al Andreei Bălan
Actualitate
Bianca Drăgușanu, dezvăluiri în premieră despre relația cu Alex Bodi: „El a fost sprijin pentru mine în perioada asta”