Vica Blochina o jignește în ultimul hal pe Oana Roman: „Ești cea mai mincinoasă ființă din Univers. Escroacă nenorocită, duci lumea în eroare pentru 500 de euro. Marș”

5 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Oana Roman a primit un atac fără precedent tocmai de la fosta ei bună prietenă, Vica Blochina, care a jignit-o într-o serie de mesaje pe InstaStory, făcând-o „escroacă nenorocită”. Însă șirul de acuzații continuă.

Foto: cancan.ro

Vica nu s-a putut abține după ce a văzut postările Oanei Roman pe social media, unde cea din urmă laudă un ceai de slăbit, care ar fi ajutat-o să dea jos kilograme bune. Cândva bune prietene, cele două au intrat într-un adevărat „fight” pe Instagram, unde se atacă una pe cealaltă.

„Doamne, ce ESCROCHERIE ... Refuz să cred că OANA prelucrează aceste poze. Mă întreb dacă chiar a văzut aceste postări ... E mai slabă ca Raluca Bădulescu. Cine naiba mai crede vreodată în acest PRODUS ... Cei care faceți asemenea trucaje ... Asta se numește ESCROCHERIE, duceți populația în EROARE ... păcăliți ca să vindeți”, a transmis Vica Blochina, prin intermediul unui mesaj pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Nu a întârziat nici răspunsul Oanei Roman, care a ținut să-și mențină discursul în ceea ce privește ceaiul la care face reclamă.

„Poza asta e făcută aseară, am pus și un video. Asta e forma mea azi. Punct. Și da, ceaiul m-a ajutat foarte mult în acest proces de slăbire de 2 ani încoace”, a ținut să spună Oana Roman, dându-i peste nas Vicăi.

Enervată de reacția Oanei Roman, Vica Blochina i-a dat o replică și mai acidă, în care sunt incluse și jigniri fără precedent.  Fosta amantă a lui Pițurcă a făcut-o pe Oana escroacă, dar și mincinoasă.

„S-a enervat Oana. Nu te supăra, dar tu cu acest ceai ai slăbit în 5 zile mai mult ca mine cu operație bariatrică ... Asta da produs minune. Ești cea mai mincinoasă ființă din Univers. Escroacă nenorocită, de duci lumea în eroare pentru 500 de euro. Marș. Tu nici măcar nu bei ceai, că nu îți place”, a continuat Vica Blochina, într-un alt mesaj pe pagina ei de Instagram.

Vica Blochina a explicat motivul pentru care a ales să o atace pe Oana Roman, despre care spune că minte oamenii în ceea ce privește produsele pe care le promovează.

„Nu este despre hate la postarea cu produsul de slăbit. Este firesc să folosești filtre și lumini, și se știe că ceaiul este un supliment foarte bun care te ajută să elimini apa și este laxativ, dar nu este doctor de bariatrie care îți taie sau pliază stomacul. Pe bune. Folosește aplicația dacă vrei, dar nu uita că sunt mii de oameni care chiar te cred și cumpără acest pridus, adică ei cheltuiesc bani, nu primesc. Simți diferența? Sau poate acest produs este bun și pentru pitici. Ajută să crească mâinile și degetele Oanei din poză. Chiar așa, toți? Degetele cresc cu o viteză ... Nasul a rămas la locul lui?”, a mai comentat Vica.

Dar nici Oana Roman nu s-a lăsat, așa că a continuat și ea să posteze comentarii pe Instagram. Astfel, fiica fostului premier al României, Petre Roman, a făcut-o pe Vica un nimeni și că încearcă să-și facă publicitate pe spatele ei.

„În România, dacă ești într-un con de umbră și vrei să apari pe prima pagină a ziarelor spui o mizerie despre Oana Roman și ai găsit varianta sigură ca să fii din nou în atenția presei. Aștept ca toți cei care apar doar pe cârca mea, în presă sau la TV, să facă ceva cu viața lor, astfel încât să fie în atenția publicului cu realizările lor personale.”, a scris Oana Roman.


Ruptura dintre Oana Roman și Vica Blochina, din cauza lui Marius Elisei

Vica Blochina a declarat că Oana Roman a folosit-o în episoadele sporadice de separare de fostul soț, Marius Elisei. Blonda declara că de fiecare dată când se împăca cu fostul partener de viață, Oana dispărea din peisaj.

„Nu vreau să mai fiu prietenă cu Oana Roman niciodată. Nu am niciun resentiment față de ea, dar mie prieteniile pe interes nu-mi plac. Sunt destul de multe persoane care-mi sunt cu adevărat prieteni și n-am nevoie de prieteni doar pentru a se folosi de mine și după, când se văd cu sacii în căruță, îmi dau cu șutul în fund', a spus Vica Blochina, la începutul lunii aprilie 2023.

Oana Roman și „brânza regelui”

Oana Roman a mai fost implicată într-un scandal de pomină pe social media, după ce a fost păcălită să prezinte o brânză care se presupunea că este a regelui. Nimic mai fals. Despre acest subiect puteți citi mai jos.

Reacția Oanei Roman a fost, și de această dată, una în care a adus acuze celui care a păcălit-o. De altfel, deși a promovat „brânza regelui” pe Instagram, fiind onorată că a primit un asemenea produs de la Curtea Regală a României, instituție care nu există, însă pe care nu a verificat-o înainte să posteze produsul pe internet, Oana Roman a spus că a știut că este o păcăleală.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine