Oana Roman, dezvăluiri despre cum a murit Mioara Roman. Care a fost ultima dorință a fostei soții a lui Petre Roman

3 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Alexandra Marin

Oana Roman a postat un mesaj pe social media după moartea mamei sale, Mioara Roman. Fosta soție a lui Petre Roman a murit într-un azil de bătrâni din Snagov și suferea de mai multe boli.Oana Roman, mesaj către mama ei, Mioara Roman: „Tot ce sunt îți datorez”

„Drum lin în lumină, mama mea bună și frumoasă. Îngerii să te vegheze și să povestești tuturor acolo sus toate lucrurile minunate pe care le povesteai aici. Tot ce sunt îți datorez. Mulțumesc, mămica mea pentru tot. Te iubesc și te voi iubi mereu! Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace.”, a scris Oana Roman pe rețelele de socializare.


Ieri era bine, au mobilizat-o, totul era bine. La ora 1 noaptea a decedat practic în somn. Așa cum și a dorit. În liniște și fără dureri. A făcut stop cardiac și au resuscitat-o, dar fără succes. A plecat linștită. În pace și asa cum și a dorit. Mereu a spus ca vrea să moara în somn. Și Dumnezeu i-a împlinit dorința. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace. Va fi acum alături de părinții și sora ei”, a spus Oana Roman la Antena Stars.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine