Cum a apărut soția lui Petre Roman la slujba de Înviere. Silvia Chifiriuc a făcut un gest impresionant în curtea bisericii

3 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Daria Andries

Silvia Chifiriuc a fost prezentă la slujba de Înviere, de unde a postat imagini live, în care apare în mulțimea adunată la biserică. Soția lui Petre Roman apare în videourile postate singură, însă acest lucru nu a împiedicat-o să transmită pe Facebook, pentru câteva momente, cum s-a desfășurat slujba religioasă.

Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman

Silvia Chifiriuc este o persoană religioasă, cu frica lui Dumnezeu, motiv pentru care s-a dus la slujba de Înviere. Soția lui Petre Roman nu a enunțat la ce biserică a fost de Paște, însă a ținut să lase inclusiv un mesaj cu ocazia Învierii Domnului.

Silvia Chifiriuc a ținut să le transmită oamenilor care o urmăresc urări de bine, iar pentru că Paștele este o sărbătoare cu o profundă încărcătură spirituală, soția lui Petre Roman i-a îndemnat pe oameni să fie mai deschiși către Dumnezeu.

„Hristos a Înviat! Lumina Sfintei Învieri să vă pătrundă sufletul și inima  bucurându-vă de minunea Învierii Domnului nostru Iisus Hristos! Un Paște Fericit, dragii mei!”, a scris Silvia Chifiriuc pe social media.Silvia Chifiriuc, ținută sobră la slujba de Înviere

Silvia Chifiriuc nu a lipsit de la slujba de Înviere, iar pentru acest eveniment încărcat spiritual a ales să îmbrace o bluză neagră și un sacou alb. Soția lui Petre Roman s-a filmat după ce a luat Lumina Sfântă și a împărtășit momentul cu urmăritorii ei de pe Facebook, atât pe story, cât și în postările sale ulterioare.

Silvia Chifiriuc a fost cât de se poate de simplă la biserică, optând să apară fără pic de machiaj, arătând din ce în ce mai bine, semn că vârsta e doar un număr dacă există împlinire sufletească.

Silvia Chifiriuc nu a lipsit de la slujba de Înviere. Foto: Facebook
1 / 4
Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine