Selena Gomez vs. Hailey Baldwin-Biber. Poftiți în interiorul vilelor de milioane de euro ale celebrităților de la Hollywood

Publicat:
3 minute

Selena Gomez și Hailey Baldwin dețin două proprietăți fabuloase, ambele situate în Los Angeles, în valoare de câteva milioane de dolari. Haideți să aruncăm un ochi în interiorul caselor celor două vedete de la Hollywood, iar dacă v-a plăcut una mai mult, puteți lăsa specificații în secțiunea de comentarii.

Hailey Baldwin a primit casa cadou de la soțul ei, Justin Bieber

Hailey Baldwin este căsătorită cu Justin Bieber, care are o avere impresionant. Și pentru că banii nu sunt o problemă pentru familia lor, artistul i-a cumpărat o casă superbă partenerei lui de viață, tocmai în inima Los Angeles-ului.

Proprietatea deținută de Hailey Baldwin se află în Beverly Hils, California. Casa a fost cumpărată de Justin Bieber cu 8.5 milioane de dolari. Cuibușorul de nebunii se află pe un domeniu întins de 11.500 metri pătrați. Locuința are un design special și fiecare spațiu a fost gândit în amănunt. Culorile alese de Hailey Bailey pentru casa în care locuiește cu Justin Bieber sunt gri, alb, negru, crem, cu lămpi ușor luminate, ferestre mari și o priveliște de vis pe care o au din toate unghiurile casei.

Casa are 7 dormitoare, 10 băi, o bibliotecă, un cinematograf, o sală de fitness, o imensă bucătărie, dar și mai multe spații de recreere, plus un living extrem de spațios. Proprietatea beneficiază de băi cu podele încălzite.

Hailey Baldwin își permite să trăiască într-un asemenea lux pentru că soțul ei este unul dintre cei mai cunoscuți artiști pop din lume. Cântărețul a vândut în jur de 150 de milioane de discuri și a lansat pe piață șase albume.  

Averea lui Justin Bieber este de  485 de milioane de dolari, asta după ce și-a vândut drepturile muzicale companiei „Hipgnosis Songs‟. În 2022, averea cântărețului era de 285 de milioane de dolari, iar după cedarea drepturilor muzicale și-a dublat aproape veniturile.

Soția lui, Hailey Baldwin, are o avere mult mai mică, în valoare de 20 de milioane de dolari. Dar, până la urmă, unde dragoste nu e, nimic nu e :)

Hailey și Justin s-au cunoscut 2009, pe când top modelul avea 12 ani, după care s-au revăzut în 2011, pe vremea când artistul era într-o relație cu Selena Gomez.

Selena Gomez are un conac în Los Angeles

Nici Selena Gomez nu are o casă de neglijat. Artista deține o proprietate de 4.9 milioane de dolari, de 11.500 metri pătrați, cu 10 camere, 10 băi și o grădină impresionantă.

Casa datează din 1989 și a fost proprietatea artistului Tom Petty. Proprietatea are inclusiv cascadă, piscină și mai multe spații împădurite. Selena Gomez are parte de intimitate, iar paparazzii nu pot ajunge la ea.

Selena Gomez are o avere de 75 de milioane de dolari și este una dintre cele mai iubite cântărețe din lume. Este cunoscut faptul că Gomez și Bieber au avut o relație lungă, iar disputele dintre ei nu au încetat nici în prezent.

Hailey Baldwin, actuala soție a lui Justin Bieber, ar fi încercat chiar să facă diferite glume pe seama Selenei Gomez pe internet, lucru care i-a afectat imaginea. Acum, cele două se urmăresc pe social media și pare să fi îngropat securea războiului.

Pe noi poți să ne urmărești pe Facebook și Instagram.

Mai multe pentru tine