Ei sunt cei mai urmăriți oameni din lume de pe Twitter

5 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Influencerii au o putere mare asupra utilizatorilor platformelor de socializare. de asta este conștient și Elon Musk, care a devenit cel mai popular om de pe Twitter, subclasându-l pe Barack Obama, în 2023. Actualiatate.net prezintă top 10 cei mai influenți oameni de pe planetă pe Twitter.

Elon Musk has overtaken Barack Obama for the title of ‘The Most Followed Twitter Account, 2023.’ Currently at over 133 million followers, the business magnate is said to be gaining an average of 100,000 followers a day. Here’s a look at all the popular figures – from across the fields of politics and entertainment – who are in the top 10 alongside him.

Elon Musk, urmărit de peste 133,154,131 de milioane de oameni pe Twitter

Proprietarul Tesla și stăpânul platformei de socializare Twitter a reușit să devină cel mai popular om chiar de pe rețeaua pe care o patronează. Nu e nici de mirare, în cazul ăsta. Potrivit zvonurilor de peste hotare, miliardarului îi crește contul de Twitter zilnic cu câte 100.000 de urmăritori.

Probabil mai sunt și oameni care îi dau unfollow, dar cei mai mulți se abonează la postările lui pe Twitter. Dacă vrei să vezi pe ce loc se clasează Elon Musk la capitolul bani, iată aici topul celor mai bogați oameni de pe planetă.

Elon Musk a cumpărat Twitter, în Aprilie 2022, cu 44 de miliarde de dolari. La scurt timp după ce a devenit CEO companiei, proprietarul Tesla a început să facă ravagii prin firmă, așa că a dat afară oamenii pe capete. Printre alte schimbări importante, Elon Musk a introdus bifa albastră pe bani, așa că oricine își cumpără bifa albastră în schimbul a opt dolari pe lună poate să o aibă. În trecut, bifa albastră era necesară pentru confirmarea identității unei persoane pe Twitter. Schimbarea este valabilă în anumite țări de pe glob.

Fostul președinte american Barack Obama este urmărit de 133,035,589 de persoane

Barack Obama a fost un președinte iubit și chiar se bucură de celebritate în rândul americanilor, dar și a oamenilor de pe întreg mapamondul. A fost mult timp cel mai urmărit om de pe Twitter, însă Elon Musk s-a ambiționat și l-a ”bătut” pe rețeaua de socializare, câștigând câțiva urmăritori în plus. Distanța dintre cei doi nu-i mare.

Fostul președinte american și politician democrat deține, împreună cu soția sa, Michelle, compania „Higher Ground Productions”. Și pentru că sunt cunoscuți și influenți, cei doi au semnat un contract cu Netflix, în 2018, pentru producerea unor filme și documentare. De altfel, atât Barack, cât și Michelle apar deja în câteva producții marca Netflix. Și sunt de succes!

Barack Obama a lansat și două carți: Dreams from My Father și A Promised Land. Fostul președinte american este filantrop, implicându-se în multe acte caritabile.

Justin Bieber: 113,297,541 urmăritori

Deși sunt zvonuri cum că și-ar fi vândut întregul catalog muzical cu 200 de milioane de dolari, cântărețul canadian Justin Bieber continuă să aibă 113.297.541 de urmăritori. Cu toate astea, nu este foarte activ pe Twitter, ultima sa postare a fost făcută în decembrie 2022.

Katy Perry: 108,379,038 urmăritori

Celebra cântăreață se află în topul celor mai urmărite persoane din lume pe Twitter, unde își promovează din plin afacerile, mai ales brandul de pantofi pe care îl deține, ”Katy Perry Collections”. De altfel, artista postează imagini și videouri din timpul concertelor, dar și unde mai cântă, pentru ca fanii să aibă acces la bilete.

Rihanna: 108,288,494 urmăritori

Cântăreața din Barbados, Insulele Caraibe, este o prezență activă pe Twitter, unde postează imagini de la diferite activități ale sale, cum ar fi Met Gala, Superbowl sau cu diferite prezentări de modă, lansări de colecții atât pe partea de lenjerie intimă, cât și machiaj. Însărcinată cu al doilea cu copil, Rihanna face un cuplu de vis cu ASAP Rocky. Cei doi mai au un băiețel. Rihanna deține compania Fenty, care produce lenjerie intimă, dar și o gamă largă de cosmetice și produse pentru îngrijire facială și corporală.

Cristiano Ronaldo: 108,179,496 urmăritori

Celebrul fotbalist portughez Cristiano Ronaldo este una dintre cele mai populare persoane din lume, dar se numără și printre cei mai bogați sportivi. În clasamentul de pe Twitter ocupă locul 6. Și pentru că este cunoscut de toată lumea, Ronaldo este imaginea multor branduri renumite, iar contractele semnate i-au adus în conturi multe zerouri.

Taylor Swift: 92,523,285 urmăritori

Taylor swift este una dintre cele mai urmărite artiste din generația ei, iar ultimul album Midnights i-a adus două milioane de discuri vândute. Turul mondial Eras se anunță a fi unul spectaculos.

Narendra Modi: 87,497,367 urmăritori

Actualul prim-ministru al Indiei și membru al Parlamentului de la Varanasi – Narendra Modi se numără printre cele mai urmărite persoane din lume pe Twitter.

Donald J. Trump: 87,348,931 urmăritori

Fostul președinte american Donal Trump a revenit pe Twitter după ce a avut contul suspendat, după ce a incitat la violență în ianuarie 2021. Elon Musk a considerat că politicianului i s-a făcut o nedreptate, așa că acesta a revenit pe social media cu postările obișnuite.


Lady Gaga: 84,759,848 urmăritori

Lady Gaga este în top 10 conturi populare pe Twitter. Artista postează imagin și clipuri din timpul concertelor, dar și activitatea ei generală. Ea deține o firmă de cosmetice, pe care o promovează din plin pe social media.

Pe noi poți să ne urmărești pe Facebook și Instagram.Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine