Robbie Williams, drumul spre o moarte rapidă: „Mi-am tăiat venele pe Podul Londrei”. Maraton de cocaină, droguri multiple și alcool

7 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția Redacția

Robbie Williams, superstarul britanic, a dezvăluit recent într-un interviu tulburător că a trecut prin momente dramatice însoțite de abuzul de cocaină și alcool. Artistul a vorbit deschis despre perioadele întunecate din trecutul său, inclusiv despre situațiile în care a fost la un pas de moarte și a avut tulburări de alimentație. Cu o perspectivă profundă asupra vieții sale, Robbie Williams se deschide cu franchețe într-un documentar nou și exploziv.

Robbie Williams dezvăluie detalii uimitoare despre lupta sa cu dependența de droguri și alcool într-o perioadă întunecată a vieții sale. În anii '90, în vârful carierei sale, Williams a petrecut șase zile într-o beție continuă fără să doarmă, alimentată de cocaină și vodcă. Acest episod periculos l-a adus la un pas de moarte, iar el își amintește acum cu spaimă de acea perioadă, scrie Thesun.co.uk, care a publicat interviul cu artistul.

Robbie Williams, în vârstă de 49 de ani, a făcut dezvăluiri dramatice despre perioada în care se afla în mijlocul unei petreceri de șase zile în Franța, în 1996. Consumând o combinație periculoasă de vodcă, cocaină și alte substanțe, artistul a rămas treaz timp de șase zile consecutive. Această experiență extremă l-a făcut să se simtă "indestructibil", dar a fost și pe drumul cel mai rapid spre moarte.

Perioada de beție intensă și deprivarea de somn i-au adus lui Robbie Williams consecințe grave asupra sănătății sale mentale și fizice. Lipsa somnului a cauzat iritabilitate, rigiditate cognitivă și probleme cognitive. Pe lângă aceasta, abuzul de cocaină și alcool a dus la pierderea motivației, creșterea tensiunii arteriale, paranoia, probleme de memorie, schimbări ale dispoziției, halucinații și dificultăți de vorbire.

Robbie Williams, dependent de droguri și alcool

„Am crezut că pot să iau cele mai multe pastile, să beau cât de mult pot, că lucrurile acestea erau superputeri la momentul acela. Nu am știu că că era drumul meu spre moarte. Simți că ești indestructibil, nu simțeam că o să mor, doar în subconștientul meu știam că eram foare aproape de moarte. Am fost treaz șase zile, eram cu cineva care negocia cu traficanții de droguri și am avut o cursă nebună de șase zile.”, a declarat Robbie Williams pentru The Sun.

Guinness World Records a încetat să mai acorde premii în ceea ce privește privarea somnului din 1977, din cauza problemelor de sănătate care surveneau în urma acestor recorduri. Ultimul, până la acel moment, a fost de 18 zile.

Înainte de premiera noului său documentar biografic de pe Netflix, Robbie a recunoscut că foștii săi colegi din trupa Take That erau îngrijorați pentru stilul lui de viață de la acel moment. În 1995, Robbie Williams a părăsit trupa.

Dependent de droguri și alcool, artistul își aduce aminte cu greu de acea neagră perioadă din viața lui.

„A fost o perioadă cu Take That, înainte de primele noastre premii MTV de la Bruxelles, când am fost, să spunem, într-un weekend foarte lung cu celebrități. Și am luat-o razna, am luat absolut orice puteam, în toate cantitățile, iar apoi, înainte de spectacolul live, mi-am vărsat mațele. A umplut podeaua din baie.

Un doctor mi-a injectat ceva, apoi m-am dus și am făcut spectacolul. Mi-a fost frică. Am făcut spectacolul, apoi am ieșit din nou și am continuat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. A doua zi am zburat la Londra și, în timp ce mă plimbam prin Chelsea Harbour, mi-am dat seama: "oh, la naiba, sunt alcoolic, sunt dependent".

Pentru că fusesem la un pas de moarte, dar continuasem oricum, abuzând de bunul meu simț, așa că atunci când s-a terminat Take That devenisem alcoolic în toată regula și trăiam vremuri dezolante.”, a declarat, îndurerat, Robbie Williams.

Robbie Williams a încercat să se sinucidă

Cântărețul a vrut inclusiv să se sinucidă, însă susține că gestul său a fost mai mult ca un strigăt de ajutor. Nu știa ce să mai facă pentru a ieși din starea în care se afla, astfel că și-a tăiat venele.

Robbie Williams știa că este aproape de moarte, însă nu i-a păsat. El și-a amintit cum și-a tăiat venele pe Podul Londrei.

„Au fost câteva momente în care am fost dus la Urgențe, iar alte celebrități au murit făcând ceea ce făceam. M-am gândit: "Oh, eu urmez" și nu mi-a păsat. A fost trist. Nu am avut nicio rezistență. O dată, pe London Bridge (Podul Londrei), după Take That și înainte de faima de solist, mi-am tăiat venele, dar a fost mai mult un strigăt de ajutor, cred.”

Robbie Williams și lupta cu tulburările de alimentație

În documentarul său recent, Robbie Williams dezvăluie și lupta sa cu tulburările de alimentație. Artistul recunoaște că a avut perioade în care a suferit de bigorexie, în care își punea întrebări despre dimensiunile și masa sa corporală, dar și de anorexie. El descrie această luptă complexă cu tulburările de alimentație ca fiind "un amestec care cuprinde mai multe tulburări emoționale”. Williams a suferit, de asemenea, de episoade de alimentație restrictivă și excesivă, dar a găsit calea către recuperare.

Robbie Williams a depășit momentul din urmă cu 20 de ani și se bucură de o viață de familie echilibrată, fiind căsătorit cu Ayda și având patru copii. Artistul se dedică exercițiilor fizice regulate și a adoptat o alimentație sănătoasă. El explorează și arta și are planuri mari pentru viitor, inclusiv construirea unui hotel propriu și înființarea unei universități de arte. Robbie Williams rămâne ambițios și hotărât să-și continue parcursul în lumea artei și a divertismentului.

Robbie Williams a traversat momente dificile în trecutul său, dar a reușit să se redescopere și să-și găsească echilibrul în viață. Cu o perspectivă profundă și experiențele trecute, el continuă să fie o figură iconică în industria muzicală și a artei.

Ce este bigorexia, boala de care a suferit Robbie Williams

Bigorexia este o tulburare a percepției corporale, în care persoanele care suferă de ea au o imagine distorsionată a propriului corp. Spre deosebire de cei cu anorexie, care se văd mai corpolenți decât sunt în realitate și își propun să slăbească excesiv, indivizii cu bigorexie se percep ca fiind mai slabi decât sunt și sunt obsedați de obținerea unei mase corporale cât mai mari.

Această afecțiune poate avea consecințe grave asupra sănătății fizice și mentale a celor afectați. Persoanele cu bigorexie pot dezvolta comportamente disfuncționale, cum ar fi antrenamentul excesiv, utilizarea de suplimente alimentare în exces sau chiar substanțe interzise pentru a obține masa musculară dorită.

Urmărește-ne pe Google News

Google News Google News
Ne găsești și aici: Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine

🪙 Curs valutar BNR
  • EUR 4.98
  • USD 4.73
  • CHF 5.35
  • GBP 5.97
  • BGN 2.54
  • RUB 0.05
  • MDL 0.26
🌡️ Vremea în România
  • Bucuresti 0°C icon
  • Cluj-Napoca -2°C icon
  • Constanta 3°C icon
  • Iasi 1°C icon
  • Brasov -7°C icon
  • Timisoara 3°C icon
  • Craiova 1°C icon