Topul celor vizionate filme de pe platformele Netflix și HBO Max

4 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Netflix și HBO Max au o varietate de filme și seriale care v-ar stârni interesul, așa că am făcut o listă cu un top 10 cele mai vizionate filme de pe cele două platforme de streaming.

Topul celor mai vizionate filme de pe Netflix. Sursa foto: CardMapr.nl / Unsplash

Iată câteva recomandări de filme disponibile pe Netflix, însă vă sugerăm să verificați direct pe platforma Netflix pentru a vedea dacă aceste filme sunt încă disponibile și pentru a descoperi alte opțiuni noi.

Ei sunt cei mai urmăriți oameni din lume de pe Twitter
 1. "The Irishman" - Regizat de Martin Scorsese, acest film explorează lumea mafiei din perspectiva unui șofer de camion în timpul anilor 1950.
 2. "Stranger Things" - Deși nu este un film, ci o serie TV, "Stranger Things" este o dramă supranaturală care urmărește aventurile unui grup de prieteni într-un mic oraș afectat de evenimente misterioase.
 3. "Roma" - Un film dramatic regizat de Alfonso Cuarón, care prezintă povestea vieții unei menajere în anii 1970 în Ciudad de México.
 4. "The Trial of the Chicago 7" - Un film despre procesul unui grup de protestatari împotriva războiului din Vietnam în anii 1960.
 5. "Bird Box" - Un thriller post-apocaliptic în care o mamă încearcă să își protejeze copiii de o amenințare misterioasă care îi face pe oameni să se sinucidă.
 6. "The Social Dilemma" - De asemenea, nu un film, ci un documentar, acesta explorează impactul rețelelor sociale asupra societății și a vieții individuale.
 7. "Inception" - Un thriller științifico-fantastic regizat de Christopher Nolan, care explorează lumea viselor și a conștiinței umane.
 8. "The Queen's Gambit" - Acesta este un serial TV care urmărește povestea unei tineri genii a șahului în timpul anilor 1960.
 9. "The Crown" - Un alt serial TV, care explorează viața reginei Elisabeta a II-a și evenimentele importante din istoria Regatului Unit.
 10. "Black Mirror: Bandersnatch" - Un episod special interactiv din seria "Black Mirror", în care puteți alege diverse opțiuni care influențează povestea.

Vă recomandăm să explorați platforma Netflix pentru a găsi și alte filme sau seriale care să vă intereseze, deoarece oferta de conținut se poate schimba și actualiza în mod regulat.

Recomandări pentru filme disponibile pe platforma HBO:

Topul celor mai vizionate filme de pe platforma HBO Max. Sursa foto: Maciej Drążkiewicz/ Unsplash
 1. "Game of Thrones" - Deși este o serie TV, merită menționată datorită popularității sale. Bazată pe seria de cărți "Cântec de gheață și foc" de George R.R. Martin, această serie epică de fantezie este plină de intrigi politice, lupte pentru putere și elemente supranaturale.
 2. "Chernobyl" - O miniserie care explorează evenimentele catastrofice ale dezastrului nuclear de la Cernobîl din 1986 și modul în care au fost gestionate.
 3. "Inception" - Un thriller științifico-fantastic regizat de Christopher Nolan, care explorează lumea viselor și a conștiinței umane.
 4. "Watchmen" - Bazată pe benzi desenate, această serie oferă o perspectivă alternativă și complexă asupra supereroilor și societății într-un univers distopic.
 5. "The Revenant" - Un film dramatic regizat de Alejandro González Iñárritu, cu Leonardo DiCaprio în rol principal, care prezintă o poveste de supraviețuire în sălbăticie.
 6. "The Big Lebowski" - O comedie clasică de la Frații Coen, care urmărește aventurile unui bărbat numit The Dude, într-o serie de evenimente bizare.
 7. "Harry Potter" series - Dacă sunt disponibile în zona în care vă aflați, seria "Harry Potter" aduce povestea magului tânăr într-un univers plin de aventuri, magie și prietenie.
 8. "Joker" - Un film bazat pe personajul clasic al universului DC Comics, care explorează originea complexă a personajului Joker și transformarea lui într-unul dintre cei mai infami inamici ai lui Batman.
 9. "Wonder Woman" - Un film de super eroi care urmărește povestea originii lui Wonder Woman și aventurile sale în timpul Primului Război Mondial.
 10. "Deadpool" - Un film de comedie și acțiune bazat pe personajul anti-erou Deadpool din universul Marvel, cunoscut pentru umorul său negru și dezvăluirile către public.

Rețineți că disponibilitatea filmelor pe platforma HBO poate varia în funcție de țară și de momentul actual. Pentru a vă asigura că un film este disponibil în zona în care vă aflați, dar și pentru a explora și alte opțiuni, vă recomandăm să accesați direct platforma HBO sau să consultați site-ul oficial HBO pentru informații actualizate.

Autor: Daria Andrieș

Pe noi poți să ne urmărești pe Facebook și Instagram.


Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine