Top 7 recomandări de filme pe care le poți viziona online astăzi

5 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția Actualitate.net

Cine nu adoră o seară liniștită de weekend cu un film bun? Dacă ești în căutarea unei recomandări, am pregătit pentru tine o listă cu 10 filme reușite, ce sunt disponibile online astăzi în România.


Avatar: The Way of Water (2022)

În "Avatar 2", ne reîntâlnim cu Jake Sully și Ney'tiri care și-au format acum o familie însă sunt nevoiți să-și părăsească locul natal și să se aventureze în regiunile neexplorate ale Pandorei. Situația se complică atunci când o amenințare veche revine, forțându-l pe Jake să se confrunte din nou cu oamenii într-un război plin de tensiuni.

Filmul este disponibil pe Display Plus+.


Gone Girl (2014)

"Gone Girl" urmărește dispariția misterioasă a lui Amy Dunne. Pe măsură ce ancheta avansează, soțul ei, Nick, devine principalul suspect.

Filmul explorează relația lor complicată și influența media, cu multe răsturnări de situație și îi are pe Ben Affleck și Rosamund Pike în rolurile principale.

Filmul este disponibil pe Netflix.

https://www.netflix.com/title/70305893


Forrest Gump (1994)

Filmul  "Forrest Gump" descrie viața unui bărbat simplu care afectează neașteptat evenimente istorice din America. Povestea arată că viața "este plină de surprize, asemenea unei cutii de ciocolată".

Tom Hanks și Robin Wright oferă interpretări remarcabile, ducând povestea la un alt nivel prin talentul și chimia lor pe ecran.

Filmul este disponibil pe Netflix.

https://www.netflix.com/title/60000724


Children of Men (2006)

În 2027, într-o lume sumbră unde femeile nu mai pot avea copii, un fost activist se angajează să transporte o femeie care, în mod miraculos, este însărcinată, către un refugiu sigur în mijlocul mării.

În film Clive Owen joacă rolul protagonistului Theo, în timp ce Julianne Moore interpretează rolul fostei lui soții și activistului Julian, iar Michael Caine este un vechi prieten al lui Theo, numit Jasper.

Filmul este disponibil pe Netflix.

https://www.netflix.com/ro-en/title/70044903


Nuntă mută (2008)

"Nunta mută" este un film românesc regizat de Horațiu Mălăele și lansat în 2008. Filmul este o dramă-comedie inspirată de evenimente reale și se desfășoară într-un sat românesc în timpul regimului comunist.

În ziua în care protagonistii, Iani și Ana, plănuiesc să se căsătorească, moare un lider important comunist iar toate manifestările publice, inclusiv nunțile, sunt interzise pentru a marca o perioadă de doliu național.

Disponibil pe Netflix.

https://www.netflix.com/title/81232431


The Flash (2023)

Barry Allen utilizează super-viteza sa pentru a modifica trecutul. Cu toate acestea, în încercarea de a-și proteja familia, el dă naștere unei lumi lipsite de super-eroi.

Filmul "The Flash" (2023) a fost subiectul unor critici datorită efectelor grafice ce nu s-au ridicat la standardul anului 2023, însă în ansamblu rămâne o producție captivantă.

Filmul lansat în 2023 este disponibil pe HBO Max.


Chappie (2015)

Chappie, regizat de Neill Blomkamp (Distict 9, Elysium), prezintă povestea unui robot numit Chappie, care devine primul robot cu abilitatea de a simți și gândi autonom după ce este furat și reprogramat de către un grup de infractori.

Filmul este disponibil pe HBO Max.


Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine