Războiul surorilor Roman. La nici o lună de la înmormântarea mamei lor, Oana și Catinca au deschis „cutia Pandorei”

7 minute
Publicat:
Autor: Daria Andries

Mioara Roman a fost condusă pe ultimul drum pe 26 februarie, iar când toată lumea credea că cele două fiice au pus capac tuturor certurilor odată cu moartea mamei lor, iată că lucrurile nu stau așa nici pe departe. Oana Roman și Catinca Zilahy s-au aprins atât de tare, încât și-au spus cuvinte greu de acceptat. Totul a pornit de la înmormântarea mamei lor.

Oana și Catinca se ceartă indirect, prin social media sau TV. Foto: Actualitate.net


Catinca și Oana Roman, în război la nici o lună după ce și-au îngropat mama

Cele două surori s-au certat și împăcat de nenumărate ori, iar ultima dată au făcut pace la căpătâiul mamei lor, care părea că le-a readus împreună pe cele două surori nu doar la înmormântare, ci și sufletește. Din păcate, nici moartea Mioarei Roman nu le-a făcut să fie mai împăciuitoare una cu cealaltă, așa că s-au „înțepat” de fiecare dată când au avut ocazia prin diverse televiziuni sau postări pe social media.

Cea care a deschis cutia Pandorei a fost Catinca Zilahy, care i-a făcut, indirect, reproșuri surorii ei despre modul în care a ales să organizeze înmormântarea mamei lor.

Catinca a declarat că și-ar fi dorit ca mama ei să fie înmormântată într-un mod discret, fără prea mult tam tam, lucru pe care sora ei, Oana Roman, l-a făcut chiar invers.

Declarațiile Catincăi au răscolit-o pe Oana Roman, care i-a dat replica instant. Cunoscută pentru comportamentul ei vulcanic, fiica fostului premier al României a ținut să-și pună sora la punct, mai ales că ea s-a ocupat singură, fără ajutor, de funerariile mamei sale.

Catinca a fost acidă și la adresa tatălui ei vitreg, Petre Roman, pe care l-a criticat pentru timpul petrecut la priveghiul Mioarei Roman. Fostul premier al României a intrat în biserică, a lăsat florile, a schimbat două vorbe și a plecat.

„A fost dorința Oanei să-i facă o înmormântare fastuoasă. Am înțeles-o, așa a trecut ea mai ușor. Eu una aș fi vrut ceva mai discret, dar nu e de condamnat nici Oana, totuși.

Eu nu cred în chestii ezoterice, dar, în noaptea când a murit mama eram agitată și nu am putut dormi deloc. La fel și Călina. La 4 dimineața, când mi-a scris Oana, eram perfect trează. Mă așteptam, pentru ca mama nu era bine.

Știu că o să șochez acum, dar cumva m-am liniștit că era foarte rău, se chinuia. Nu văd rostul unui astfel de chin. S-a stins în somn, de stop cardiac. Se vedea pe fața ei că a murit liniștită, împăcată!”, a dezvăluit Catinca Zilahy pentru Cristina Șicanu în emisiunea pe care o moderează la Metropola TV.Oana Roman a reacționat nervos după ce a auzit-o pe Catinca la TV că ar fi preferat ca mama lor să fi fost înmormântată diferit.

Astfel, Oana Roman i-a reproșat la rândul său surorii ei pentru că nu s-a implicat în pregătirile înmormântării mamei sale, însă acest lucru nu a fost singurul pe care vedeta l-a scos în evidență. Oana Roman a adus aminte și de faptul că a întreținut-o pe mama sa până la finalul vieții, iar costurile de înmormântare și absolut tot ce a fost nevoie pentru funerarii au fost suportate integral de ea, fără ca sora ei să pună la dispoziție un ban.

„Atunci când tu nu faci nimic, nu te implici cu nimic, nu plătești nimic, nu te interesează nimic și totuși ești nemulțumit de ce face celălalt, care se implică 100%, plătește 100%, se ocupă 100%, duce povara 100% singur. Și, cu toate astea, tu ești nemulțumit. Ba mai mult, comentezi, spui că ai fi făcut altfel, că nu a fost bine așa.

Asta este meteahna multora dintre noi, voi. Cred că înainte să comentăm deciziile și viața celorlalți ar trebui să ne gândim dacă noi am făcut ceva, dacă noi ne-am implicat, dacă am ajutat, dacă am cumpărat măcar o floare sau am aprins măcar o lumânare pentru cineva.

Altfel, suntem doar niște forme de viață care comentăm de pe margine. Ar trebui să ne gândim foarte bine înainte să ne permitem să judecăm deciziile altora și să judecăm ceea ce fac ei, atât timp cât noi nu facem nimic. Eu nu-mi permit să judec pe alții, nici măcar pe cei apropiați mie.

Nu e treaba mea să judec, să-mi dau cu părerea, eu fac ce cred, simt, astfel încât să am inima și conștiința împăcată. Să știu că mi-am făcut datoria pentru părinții mei, copilul meu, gândiți-vă înainte să deschideți gura și să vă băgați în seamă”, a menționat Oana Roman pe Instagram.Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine