Nuntă atipică! Soția lui Pepe a avut o rochie super îndrăzneață. Ținuta purtată de Yasmine Ody la petrecere a întrecut toate așteptările

4 minute
Publicat:
Autor: Alex Hortopan

Pepe s-a căsătorit religios pentru a treia oară. După mariajele eșuate cu Oana Zăvoranu și Raluca Pastramă, cântărețul și-a unit destinul cu Yasmine Ody, cea care i-a oferit al treilea moștenitor, un băiețel care a împlinit doi ani chiar în ziua în care părinții lui s-au cununat și în fața lui Dumnezeu.

Pepe a avut parte de o petrecere de nuntă pe cinste, având alături familia și vreo 200 de invitați. Evenimentul a avut loc la un local de 5 stele din afara Capitalei, unde au avut loc și filmări pentru o petrecere marca Netflix.

Soția lui Pepe, Yasmine Ody, a fost atracția evenimentului, mai ales că la petrecerea a fost transformată cu totul de make-up artiști, iar mulți au asemănat-o cu Kim Kardashian după aspectul impecabil.

Nunta lui Pepe a fost una de vis
1 / 3

La nunta lui Pepe s-a servit sushi, fiind o petrecere atipică, unde mai multe vedete din showbiz au fost prezente, printre care Ramona Olaru, cea care a prins și buchetul de mireasă, Liviu Vârciu, nea Mărin, Lora, Oana Roman, Bella Santiago, Nico, Nasrin Ameri, Cosmin Natanticu, Mirela Vaida.

Printre cei care au animat atmosfera s-au numărat Taraful din Clejani, cu Viorica plină de viață, dar și Mandinga, Theo Rose, Johnny Romano, Clejanii, Silviu Andrei, nea Marin cu dansuri, după cum artistul a dezvăluit înainte de nuntă.

Petrecerea a avut loc într-o locație de vis, pe malul lacului Cernica, unde florile albe au predominat, loc în care dansul mirilor a fost cu totul special, iar asta pentru că a avut loc în limba arabă, dat fiind faptul că Yasmine nu este româncă.

Rochia purtată de Yasmine Ody la nuntă

Soția lui Pepe a îmbrăcat două ținute la petrecerea de nuntă: o rochie mulată pe corp, cu o crăpătură adâncă pe picior, cu brațele pline de volane, iar seara a ales o rochie strălucitoare, foarte decoltată și extrem de sexy.

Galerie imagini 1 / 4

Pepe a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu, de care s-a despărțit după ce vedeta l-a înșelat cu Tudor Ionescu, iar apoi cu Raluca Pastramă, cu care are două fete, iar nași la nuntă le-au fost Andra și Cătălin Măruță.

La nuna cu Yasmine, Pepe a ales ca nași să le fie fratele lui și soția acestuia. Ceremonia religioasă a avut loc în aer liber, pe malul lacului, nu într-o biserică, cum se procedează în mod tradițional.


Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine