Fotografii rare din apartamentul de lux al Oanei Zăvoranu. Detaliul neobișnuit observat de fani

5 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Daria Andries

Oana Zăvoranu este o fire excentrică, motiv pentru care a ales să-și mobileze casa într-un stil atipic. Locuința vedetei de 200 de metri pătrați din Dorobanți este cu adevărat deosebită, după schimbările pe care actrița le-a făcut cu ajutorul unor designeri, care au ținut cont de plăcerile sale.Oana Zăvoranu, cunoscută pentru gustul ei rafinat și pasiunea pentru lux, își deschide porțile vilei sale spectaculoase din București, o adevărată bijuterie arhitecturală evaluată la peste 200.000 de euro.

Proprietatea impresionează prin design-ul extravagant, plin de oglinzi și detalii sclipitoare, inclusiv cristale Swarovski și o baie echipată cu lumini colorate, evocând splendoarea Versailles-ului. Oana Zăvoranu, care are o filozofie de viață în care luxul și eleganța definesc personalitatea, oferă imagini despre ce înseamnă „acasă” pentru ea.

În casa Oanei Zăvoranu, luxul e la el acasă. Sursa foto: Captură video

Casa Oanei Zăvoranu, un sanctuar al luxului și eleganței

Oana Zăvoranu, actrița cu un simț estetic pronunțat, a investit peste 200.000 de euro în transformarea vilei sale din București într-un veritabil sanctuar al luxului și rafinamentului. Investiția fabuloasă a transformat radical spațiul, oferindu-i o nouă identitate ce îmbină opulența cu eleganța modernă. Zăvoranu consideră că locuința unui individ reflectă personalitatea acestuia, un principiu ce se manifestă în fiecare colț al casei sale.

Vila, achiziționată în 2007, reprezintă nu doar un spațiu de locuit, ci o extensie a personalității Oanei. Cu o suprafață de 200 de metri pătrați și tavanul înalt de 4,2 metri, casa este decorată cu oglinzi mari care creează iluzia unui palat regal, aducând în interiorul modern al secolului XXI o strălucire ce amintește de fastul Versailles-ului. Elementele de design, împreună cu pardoseala albă și lucioasă, contribuie la crearea unei atmosfere deschise și luminoase, completând astfel viziunea de ansamblu a actriței.

Eleganța ca Mod de Viață: Interiorul Vilei Oanei Zăvoranu

Interiorul casei Oanei Zăvoranu este o adevărată declarație de stil și personalitate. Baia, dotată cu o oglindă impresionantă și un televizor integrat, reprezintă o oază de relaxare și răsfăț, în timp ce vasul de toaletă cu luminițe colorate adaugă o notă de inovație și modernitate.

Pasionată de tot ceea ce înseamnă glamour și strălucire, Zăvoranu a ales să împodobească spațiul cu numeroase oglinzi și detalii din cristal, creând un ambient care reflectă luxul în cea mai pură formă a sa.

Declarându-și iubirea pentru oglinzi și cristale Swarovski, Oana Zăvoranu dezvăluie o latură a personalității sale care găsește bucurie în frumos și în strălucire.

O perioadă în care casa Oanei Zăvoranu strălucește cu totul este de Crăciun, când casa din zona Dorobanți este luminată de mii de beculețe și decorațiuni.

De Crăciun, casa Oanei Zăvoranu luminează toată strada
1 / 1

Un colț de paradis personal: viziunea Oanei Zăvoranu despre acasă

Casa Oanei Zăvoranu nu este doar un simplu loc de locuit, ci o expresie a identității sale, un spațiu unde luxul și personalitatea se îmbină armonios. Prin fiecare detaliu atent selecționat și fiecare element de design strategic plasat, vila devine un colț de paradis personal, care atrage admirația celor care au ocazia să o viziteze.

Prin transformarea casei sale într-un exemplu strălucitor de estetică și confort, Oana Zăvoranu redefinește noțiunea de acasă, demonstrând că este posibil să-ți transformi locuința într-un veritabil palat modern, plin de splendoare și rafinament. Vila sa din București stă mărturie a unei vieți trăite cu pasiune pentru frumos, lux și perfecțiune, un adevărat exemplu de eleganță și stil în inima României.

Oana Zăvoranu este adepta luxului și al opuleței


Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine