Mariana Moculescu, îndrăgostită de primarul fugar din Baia Mare. Cătălin Cherecheş era un adevărat crai: „Elena Udrea l-a curtat”

4 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Mariana Moculescu a făcut declarații neașteptate despre Cătălin Cherecheș, primarul fugar din Baia Mare. Potrivit acesteia, cei doi ar fi avut o relație scurtă de iubire, iar printre femeile care râvneau la inima lui ar fi fost chiar și Elena Udrea. Mărturiile nu sunt, însă, confirmate de persoanele implicate.

Mariana Moculescu ar fi avut o relație de iubire cu edilul fugar din Baia Mare

Mariana Moculescu susține că a avut o scurtă de relație de iubire cu primarul din Baia Mare, acum dat în urmărire după fuga din țară, după ce a fost condamnat la cinci ani de închisoare.

Actrița are numai cuvinte de laudă la adresa edilului fugar, despre care vorbește la superlativ. Ea a spus că dragostea dintre ei a durat patru luni, iar despărțirea s-a întâmplat din cauza distanței, București-Baia Mare, dar și pentru că Mariana este mai mare cu 10 ani decât edilul. Cel mai mult, din toată aventura scurtă, artistei i-a rămas în memorie modul în care primarul o alinta, căci îi spunea „lady, nu Mariana.”

Mariana Moculescu, vrăjită pe viață de primarul fugar din Baia Mare

„Cătălin are mari probleme cu legea acum și îmi pare tare rău. Am avut o relație frumoasă, de respect, curtoazie și chiar mai mult. El îmi trimitea niște mesaje superbe. Nu îl voi uita niciodată.

Mă bucur mult că l-am cunoscut, mi-a plăcut mult ca bărbat. Noi ne-am întâlnit destul de greu, pentru că eu m-am lăsat așteptată.  Noi ne mai vedeam pe video, ne trimiteam mesaje, dar nu a fost să fie”, a declarat în exclusivitate Mariana Moculescu.

Mariana Moculescu susține că pe actuala soție, Cătălin Cherecheș o știa de ceva vreme, chiar din timpul relației cu ea, iar după ce a aflat că s-a căsătorit a ținut să-l felicite.

Pentru actriță, primarul fugar a fost un om important și a rămas în sufletul ei pentru totdeauna, fiind „ foarte gentil cu mine și foarte domn. M-a măgulit în acest răstimp.” , îl descrie Mariana, care menționează că edilul din Baia Mare a fost „printre puținii bărbați din viața mea care și-a arătat generozitatea și gentilețea, regret că l-am pierdut.”

„El s-a căsătorit în august, chiar la o zi după ziua mea de naștere. Pe actuala lui soție o cunoștea de pe vremea în care mă curta pe mine. Mi-a făcut plăcere să îl cunosc, pot spune că am fost mândră. Știu că multe femei și-ar fi dorit să aibă măcar o întâlnire cu Cătălin.”, a spus Mariana Moculescu.

Ea a ținut să menționeze și faptul că femeile roiau în jurul lui, printre carea fost Elena Udrea și câte și mai câte. M-a atras stilul său, mi-a dat niște mesaje foarte frumoase (…) Mi-a spus mie că a fost primarul ales cu cele mai multe voturi din istoria României”, a încheiat Moculeasca, pentru Fanatik.ro.

Cătălin Cherecheș a fost condamnat la cinci ani de închisoare într-un dosare de luare și dare de mită. În urma deciziei instanței, primarul a fugit din țară folosind buletinul unei rude din Austria, cu care seamănă foarte bine.

Potrivit informațiilor apărute în presa din Maramureș, edilul ar fi deja în Italia.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine