România, ca în Vestul Sălbatic. Tânăr din Baia Mare, împușcat în stradă de un adolescent de 16 ani

5 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Larisa Ciută

România se îndreaptă cu pași repezi spre „involuție”. Pe lângă numeroasele crime care au loc la noi în țară, consumul și traficul de droguri, de persoane, prostituția și alte infracționalități care ocupă tot timpul oamenilor legii, ne confruntăm, mai nou, și cu împușcături, la fel ca în Vestul Sălbatic din Statele Unite, din perioada 1600–1900, doar că acum suntem în 2024. La Baia Mare, un adolescent de 16 ani a împușcat un tânăr de 25 de ani.

Foto arhivă: Unsplash.com


Ultima zi de weekend s-a terminat dramatic pentru doi tineri din Baia Mare, care, în urma unui conflict, au finalizat discuția cu o împușcătură. Pe o stradă din Baia Mare, un adolescent de 16 ani l-a împușcat cu un pistol de tip airsoft pe un tânăr de 25 de ani. Din păcate, evenimentul nu este singular în Baia Mare. Anul trecut, un alt bărbat a fost împușcat tot pe străzile din oraș.

Poliția municipiului Baia Mare a fost alertată prin serviciul la 112 chiar de către victima adolescentului de 16 ani care l-a împușcat. Tânărul de 25 de ani a declarat în fața autorităților că a fost rănit, într-o altercație în care mai multe persoane s-au luat la harță.

Tinerii s-au certat spontan, iar adolescentul de 16 ani a scos pistolul și l-a împușcat cu pistolul de tip airsoft. Ulterior, victima a sunat la 112 și a fost transportată de urgență la spital, unde a primit îngrijiri medicale.

În 2023, un bărbat a ajuns în stare gravă, după ce a fost împușcat

Anul trecut, un alt tânăr a fost împușcat pe strada Luminișului din Baia Mare. Atunci, a fost vorba de o altercație între doi tineri, 25 și 27 de ani, pe fondul unor gelozii cu o fată.

Tânărul de 27 de ani l-a urmărit în trafic pe Vlad, de 25 de ani (n.red absolvent al școlii de Poliție din Cluj, agent în Satu Mare), după care a tras trei focuri de armă, nimerindu-l în abdomen. Ulterior, victima a fost dusă de urgență la spital, în stare gravă.Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine