Primarul fugar din Baia Mare și-a abandonat soția însărcinată acasă. Ce a postat Tabita Gliga pe Facebook în ziua în care Cătălin Cherecheș a ieșit fraudulos din țară

6 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Cătălin Cherecheș a fugit din țară, după ce a primit sentința judecătorilor de 5 ani cu executare, într-un dosar de luare de mită. Vineri, 24 noiembrie, primarul orașului Baia Mare a ieșit fraudulos din țară, lăsându-și soția însărcinată acasă. În ziua „evadării”, Tabita Gliga a făcut mai multe postări pe Facebook.

Cătălin Cherecheș și Tabita Gliga s-au căsătorit pe 9 septembrie, într-o ceremonie atipică, într-un loc de poveste din Baia Mare. Despre acest eveniment am scris într-un articol anterior, unde puteți afla și cum au reacționat oamenii după ce primarul a făcut live pe Facebook cu contul primăriei de la marele eveniment. Probabil, a dorit să semnaleze nunta în stilul lui George Simion, însă nu s-a bucurat de aceeași popularitate, iar oamenii l-au criticat pentru alegerea făcută.

Cine este și cu ce se ocupă Tabita Gliga puteți afla tot dintr-un articol anterior, unde Actualitate.net a detaliat ce afaceri are soția primarului fugar din Baia Mare.

Cătălin Cherecheș a fugit din țară și și-a abandonat soția însărcinată

Cătălin Cherecheș a primit patru ani de închisoare în 2022, iar în urmă cu câteva zile, primarul din Baia Mare a primit sentința finală în cazul în care era acuzat de luare de mită, pedeapsa mărindu-se la 5 ani. După aflarea sentinței, edilul a fugit din țară, folosindu-se de actul de identitate al unui unchi mai tânăr din Austria, cu care seamănă foarte mult, altfel nu reușea să treacă granița.

Dat în urmărire generală, Cherecheș a fugit și și-a lăsat soția însărcinată acasă, într-o situație disperată, după ce și părinții ei au fost reținuți în noiembrie de DNA, după ce au încercat să ofere șpagă 50 de mii de euro, din cei 100 de mii promiși, unei judecătoare care se ocupa de cazul primarului fugar.

Imediat după ce socrii au fost prinși în flagrant, Cătălin Cherecheș s-a dezis de familia soției, ba chiar a menționat că o să își lase baltă și nevasta, dacă se adeverește că aceștia au acționat într-o asemenea manieră, făcându-i mai mult rău decât bine. Cherecheș susține că este nevinovat și nu și asumă acuzațiile pentru mita luată.

„Mă simt că un vițel la poartă nouă, încă sunt la birou și nu înțeleg despre ce e vorba, decât ceea ce-mi spunea tată, Dumnezeul să-l odihnească, că mâine se împlinesc 22 de ani de când mă privește de sus, respectiv ‘Cum te … soacra, nu te … nimeni’. Am vorbit zece secunde cu nevasta-mea și aștept acum să-mi dea niște explicații.

Pentru mine familia înseamnă, cel puțin până acum câteva luni, înseamnă mama, că trăiește, tata că mi-l imaginez, și de câteva luni nevasta mea. În rest, să se descurce alții.”, spunea Cătălin Cherecheș, la începutul lunii noiembrie.

„M-am trezit într-un film în care joc rolul de Pluto într-o scenetă cu Tom și Jerry, adică cineva se întâlnește într-o piață în Târgu Mureș, că părinții soției mele sunt din zonă și negociau într-un fel un dosar penal.

Din câte mi-a spus avocatul negociau pe o prăjitură, o promisiune, paradoxal! Tu soacră, sau ce ești tu, să promiți 50.000 de euro? Pentru cine? Pentru un dosar care e de 8 ani în instanță, care e super mediatizat, un dosar care în faza finală se aplică un control judiciar cu interdicția de a părăsi țara, pe care am înțeles-o, că așa trebuie să fie, că au fost tot felul de indivizi care au plecat, am înțeles, mi-am asumat.

Dumneavoastră credeți că un om care are un proces pe final își imaginează că nu este monitorizat 24 din 24?”, a mai spus edilul, care, la momentul respectiv, susținea că nu are detalii despre ce s-a întâmplat, dar și că nu este parte din această nefericită întâmplare.

Cum a amenințat primarul din Baia Mare că-și lasă soția

Fie că știa sau nu de intenția socrilor de a-l scăpa de pușcărie, până la urmă, edilul s-a ținut de promisiune și a fugit din țară, părăsindu-și căminul conjugal. Astfel, primarul din Baia Mare a fugit din România, într-un mod inexplicabil de ușor, iar soția a rămas acasă, în Baia Mare. Nu se știe dacă Tabita Gliga s-a mutat în casa părinților sau mai locuiește în casa pe care o împărțea cu primarul

„Vă spun un lucru, dacă soția mea m-a mințit, mi-a ascuns lucruri indiferent din ce motiv, ea sau mama ei, să îmi facă bine, în secunda doi, Cherecheș devine cel mai râvnit burlac al României”, a declarat Cherecheș.

Cătălin Cherecheș a anunțat că soția e însărcinată într-o intervenție televizată, în plin scandal cu socrii reținuți de DNA

Tabita Gliga este însărcinată

Tabit Gliga este însărcinată în primul trimestru de sarcină, perioadă în care are nevoie de liniște și suport moral. Cu părinții reținuți de DNA și cu soțul dat în urmărire generală, creatoarea de modă din Maramureș nu are o perioadă tocmai bună. Cătălin Cherecheș a anunțat că soția este însărcinată într-un moment disperat.

„Vreau atât s-o întreb pe doamna asta care este mama soției mele, cum a ajuns ea la această persoană? Aștept că vițelul la poartă nouă la birou să iasă nevasta mea să-mi dea niște explicații.

Din câte știu de la soția mea, la ora 12 a fost la mormântul bunicilor mei cu mama, la ora 13 a plecat la Cluj că avea programare la medic fiind însărcinată și chiar i-am spus să mai stea 2 ore la birou și să plecăm amândoi și mi-a zis că pleacă pentru că vin părinții ei și s-au întâlnit la mall.

Acolo au venit doi ofițeri să-i facă percheziție, nu au găsit nimic în mașină și s-a trezit că mama ei avea întâlnire cu o rudă a doamnei judecător. Paradoxal în secunda doi, mă trezesc cu sugestii de la avocați speciali că trebuie să fac urgent cerere de recuzare a judecătoarei respective. Păi de ce s-o recuz? Dacă doamna respectivă a făcut acest gen de onestitate și legalitate.

Mama soției mele să stea o sută de ani în închisoare dacă a făcut ceva greșit…”, a mai spus Cherecheș.”, a mai spus Cherecheș, pe 9 noiembrie, imediat după ce socrii au fost prinși dând șpagă.

Ce a postat Tabita Gliga pe Facebook, în ziua în care Cherecheș a fugit din țară

Ca și cum nimic nu s-a întâmplat, soția lui Cătălin Cherecheș a postat pe Facebook mai multe story-uri în care își promova afacerile, respectiv cofetăria din Târgu Mureș, cât și atelierul de croitorie. Ea deține mai multe magazine de haine în diferite orașe din Maramureș, dar și cofetăria din Târgu Mureș, unde realizează torturi și alte delicatese. Despre afacerile de care se ocupă puteți citi aici.

Tabita Gliga este o fată de bani gata, venind dintr-o familie prosperă, cu foarte mulți bani. Astfel, șpaga părinților era o sumă modică în comparație cu averea pe care familia Gliga o deține.

Înainte de a primi sentința definitivă, primarul din Baia Mare a fost dur criticat după ce a instalat bradul de Crăciun, considerat de băimăreni cam ... sărac.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine