Adevărul despre angajarea Elenei Băsescu la Aleph News. Cât timp a așteptat, de fapt, până când a acceptat-o Adrian Sârbu

4 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Elena Băsescu (43 de ani) lucrează de câteva luni bune la Aleph News, ca editor politic. Adevărul este că are și informații bune în privința asta, iar colegii de la cea mai nouă televiziune a lui Adrian Sârbu se bucură de cunoștințele ei. Actualitate.net a aflat după cât timp a fost, de fapt, acceptată fiica fostului președinte al României în redacția Aleph News.

Galerie imagini 1 / 8

Elena Băsescu se numără printre angajații exemplari pe care Adrian Sârbu îi are la Aleph News. Deși public are un statut special, Elena Băsescu nu se bucură de aceeași atenție din partea colegilor sau a patronului trustului Aleph.

Actualitate.net a aflat că fiica cea mică a fostului președinte Traian Băsescu este foarte discretă la locul de muncă, nu întârzie și nu este arogantă, așa cum mulți colegi se așteptau să se poarte. Mai mult, Elena Băsescu încearcă să nu deranjeze pe nimeni, tocmai pentru ca cei din jur să nu interpreteze cumva întreaga situație.

„Elena și-a dorit foarte mult locul acesta de muncă și chiar a urmat pașii pe oricare alt candidat la post i-ar fi urmat. Nu a dat telefoane, nu a pus presiune, nu s-a întâmplat nimic din ce oamenii credeau că poate să se întâmple. A trimis CV-ul și după a fost angajată, așa cum se întâmplă c orice om.”, au declarat surse Aleph News pentru Actualitate.net.

Elena Băsescu, angajată după patru luni de la depunerea CV-ului

Elena Băsescu a fost angajată la Aleph News la finalul anului 2022, însă în ianuarie 2023 s-a aflat că fostul europarlamentar lucrează ca editor de știri politice. Deși la bază este economist, Elena Băsescu este pasionată de politică, la fel ca și tatăl ei, care are o carieră impresionantă în acest domeniu, plus două mandate de președinte al României.

Actualitate.net a aflat cât timp a fost nevoită să aștepte Elena Băsescu pentru a fi acceptată la un interviu, după care să fie angajată cu acte în regulă. Ei bine, procesul a durat mai mult decât știe toată lumea.

„Elena Băsescu și-a depus CV-ul cu patru luni înainte să fie acceptată în echipa Aleph News. Practic, ea a stat patru luni pentru a fi chemată la un interviu, după ce a trimis CV-ul pe mail. Cred că nici ea nu se mai gândea că o mai sună cineva, dar au sunat-o de la HR și au chemat-o la interviu. Ea se descurcă foarte bine, își face treaba și este liniștită,”, au declarat surse din Aleph News pentru Actualitate.net.

Elena Băsescu - biografie, zi de naștere, carieră profesională

Elena Băsescu s-a născut într-o familie celebră în România, tatăl ei fiind politician iscusit, dar și președinte al României în două rânduri. Este mezina familiei Băsescu și s-a născut pe 24 Aprilie 1980 la Constanța.

În vârstă de 43 de ani, Elena Băsescu a fost căsătorită o singură dată, însă are trei doi copii din mariajul cu Bogdan Ionescu, un băiat și o fată, pe Sofia Anais și Traian. Și încă o fată din relația cu Tomată Cătălin, pe Anastasia, în vârstă de 5 ani.

Elena Băsescu a studiat Facultatea de Relații Comerciale Financiar Bancare Interne și Internaționale, Universitatea Româno-Americană, București (1999-2004) și un master în științe politice, Școala Națională de Studii Politice și Administrative.

În 2008, fiica fostului președinte al României a fost aleasă secretar general al Organizației de Tineret a Partidului Democrat-Liberal din România.  Elena Băsescu a fost europarlamentar în perioada 2009 și 2014.

De altfel, Elena Băsescu a lucrat și ca model, defilând, de-a lungul timpului, pentru cei mai cunoscuți designeri români.

Pe noi poți să ne urmărești pe Facebook și Instagram.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine