Vă mai aduceți aminte de Ancuța Viorica Cârcu, „sexy peremista” pe care Vadim și George Simion au făcut-o prostituată și care îi cere lui Victor Ciutacu 30.000 de euro? S-a transformat total și îi face concurență la pompe funebre Gabrielei Lucuțar

6 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Larisa Ciută

Ancuța Viorica Cârcu este un nume pe care mulți l-ați auzit în scandalurile cu Vadim Tudor, apoi cu George Simion și cel mai recent cu Victor Ciutacu, căruia îi cere despăgubiri de 30.000 de euro. Fostă PRM-istă, Ancuța Viorica Cârcu face afaceri din orice, vinde creme pentru față, blănuri, rochii și alte ținute pentru femei, însă afacerea cu care se laudă cel mai mult și cu care îi face concurență celebrei Gabrielei Lucuțar, este cea cu pompe funebre. Pentru o demonstrație ca la carte, Ancuța Viorica Cârcu s-a lăsat filmată într-un sicriu, în timp ce stătea întinsă  și cu ochii închiși. Imaginile sunt de-a dreptul șocante.Ancuța Viorica Popa oferă servicii, cap coadă, pentru înmormântarea celor dragi. Ea se promovează pe TikTok, dar și pe Youtube, unde apare în situații macabre. Într-unul dintre clipurile postate, fosta colegă a lui Vadim de partid cere ca după moarte să nu i se ceasul Rolex și să i se respecte dorințele. Nu știm dacă totul este o glumă seacă sau o bătaie de joc la adresa oamenilor care trec în neființă, însă cert este că postările femeii au câteva mii de vizualizări și sunt intens comentate.

Victor Ciutacu, dat în judecată de Ancuța Viorica Cârcu

Ancuța Viorica Cârcu are o afacere extinsă, căci vinde tot ce se poate vinde, inclusiv ulei cu Carbidol- CBD, care conține și opiu, însă care era aprobat pentru comercializare.

Victor Ciutacu a dezbătut în emisiunea “Punctul culminant”, pe 14 martie 2014, despre Ancuța Viorica Cârcu, pe care a numit-o escroacă. Tema emisiunii a fost: „Escroaca politicii promite vindecarea cu droguri”.

Apoi, „sexy peremista” l-a dat în judecată pe Victor Ciutacu și îi cere jurnalistului despăgubiri de 30.000 de euro.

Aici găsiți PDF-ul cu cererea făcută de Ancuța Viorica Cârcu trimis în instanță.

Ancuța Viorica Cârcu, făcută prostituată de George Simion

Ancuța Viorica Cârcu nu s-a lăsat de politică după episodul cu Corneliu Vadim Tudor, care a făcut-o prostituată și i-a adus multe alte injurii. După înființarea partidului AUR, George Simion a făcut-o, la rândul său, prostituată pe fosta peremistă, negând faptul că este membru al partidului pe care îl conduce. Întâmplarea a avut loc în 2022.

Ulterior, Ancuța Viorica Cârcu l-a dat în judecată pe liderul AUR, iar prima sentință în acest dosar a fost de partea pârâtei. În hotărârea judecătorească din august 2023, George Simion a fost obligat să plătească cheltuielile de judecată, în valoare de 2.520 lei, dar și publicarea hotărârii judecătorești în publicațiile pe Fanatik, Info.Bistrita, Ziare.com, By Bihorul si Universul.net, site-urile online în care au fost făcute publice declarațiile defăimătoare ale lui George Simion la adresa Ancuței Viorica Cârcu. Sentința nu a fost definitivă în acest caz și putea fi atacată.

Ancuța Viorica Cârcu l-a acuzat pe Vadim Tudor de viol: „Președintele meu, domnul C.V. Tudor, a încercat să mă violeze”

Ancuța Cârcu s-a certat cu Vadim Tudor la cuțite. Colaj: Actualitate.net

Ancuța Viorica Cârcu a făcut parte din partidul PRM, condus la acea vreme de Vadim Tudor. Cei doi nu s-au mai înțeles, iar fosta colegă de partid a regretatului politician i-a adus acuzații grave. Inițial, „sexy peremista” a spus că Vadim a încercat să o violeze, după care a menționat că violul a fost psihic, nu fizic, și că ar fi fost abuzat verbal în biroul partidului.

„Da, e adevărat, președintele meu, domnul C.V. Tudor, a încercat sa mă violeze, dar psihic, la întâlnirea pe care am avut-o cu dansul la el în birou, timp de două ore nu mi-a dat voie să scot nici un cuvânt. Mi-a spus clar, a zbierat la mine: Tu nu vei crește mai mult decât mine. Nu ai voie sa fii mai cunoscută decât mine. Eu sunt șeful tău. Deci, m-a violat, nu mi-a dat voie să cresc politic, dar de atins, nu m-a atins așa cum se spune. Ce e drept și se știe, e că mi-a pipăit sânii în direct, la Măruță, ca să vada dacă sunt sau nu cu silicon.”, a declarat sexy-peremista Anca Carcu pentru Libertatea.ro, în urmă cu mai mulți ani.

De altfel, cei doi au avut numeroase apariții televizate, însă cea mai incendiară seară la TV a fost la „Un Show Păcătos”, când Vadim nu s-a putut stăpâni și i-a adus o serie de injurii fostei colege de partid Ancuțca Viorica Cârcu.

În 2017, Ancuța Viorica Cârcu a apărut în emisiunea lui Măruță de la Pro TV, unde a fost întâmpinată cu un covor roșu, după ce a slăbit 30 de kilograme. „Sexy peremista” a vorbit atunci și despre scandalurile cu Vadim Tudor, care au făcut-o „celebră” la nivel național.

Ancuța Viorica Cârcu, mandat de arestare preventivă într-un dosar de proxenetism

În martie 2021, Ancuța Viorica Cârcu a primit mandat de arestare preventivă și s-a aflat în custodia autorităților din Bistrița-Năsăud, într-un dosar de proxenetism. Ulterior, fosta membră PRM a explicat pe social media că urmează să fie arestată, dar că va contesta în instanță decizia. Ea a fost dusă în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, scrie news.ro.

Ancuța Viorica Cârcu este acuzată de proxenetism, după ce ar fi adus două fete să practice prostituția într-un club moștenit de la fratele ei. „Sexy peremista” a fost membru PRM și a candidat la Camera Deputaților.

Influencerul Zlăvog a publicat un video despre aparițiile Ancuțăi Cârcu

Zlăvog a numit-o, în glumă, pe Anca Viorica Cârcu „prima doamnă a României” și a realizat un colaj cu mai multe video-uri cu aparițiile fostei membre PRM, în special pe cele în care aceasta făcea reclamă la diferite produse. Afacerea cu pompe funebre nu este singura pe care Ancuța Viorica Cârcu a peomovat-o în mediul online.


Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine