Ilinca Simion, primele imagini cu burtica de gravidă. Soția lui George Simion este însărcinată în primul trimestru de sarcină

4 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Ilinca Simion este însărcinată în primul trimestru de sarcină. Primele imagini cu burtica de gravidă ale soției lui George Simion au fost făcute publice tocmai de aceasta, într-o postare recentă de pe Facebook, unde cei doi apar în calitate de nași.

Ilinca și George Simion s-au căsătorit în vara anului trecut, într-o ceremonie cu mai mulți preoți, iar la petrecerea de nuntă a fost invitată toată țara

Nu este pentru prima dată când George și Ilinca Simion sunt nași. În ultimul an, cei doi soți au nășit mai mulți copii. Evenimentul a fost cu atât mai emoționant, cu cât Ilinca Simion urmează să devină mamă chiar în primăvara anului 2024. Culmea este că în același an sunt și alegerile prezidențiale, ceea ce poate înseamnă că vor avea loc două evenimente importante din viața politicianului: candidatura la postul de șef al statului și venirea pe lume a primului său copil.

Ilinca Simion, primele imagini cu burtica de gravidă

În galerie foto de mai jos puteți vedea imagini cu Ilinca Simion și liderul AUR de la botezul la care au fost prezenți la sfârșitul lunii octombrie. Totodată, imaginile postate sunt  și cele în care Ilinca Simion apare cu burtica de gravidă.

Însărcinată în primul trimestru de sarcină, Ilinca Simion nu a luat foarte mult în greutate și pare că se bucură de o sarcină sănătoasă.

Ilinca și George Simion au devenit nași în octombrie
1 / 4

Ilinca Simion a confirmat că este însărcinată într-o postare pe Instagram, după ce a răspuns întrebărilor admiratorilor săi de pe social media. Așa că unul dintre fanii ei a întrebat-o direct dacă este gravidă, iar răspunsul a fost DA, la începutul lunii noiembrie.

Ilinca Simion a confirmat că este însărcinată pe Story Instagram

Zvonurile cu privire la sarcina soției liderului AUR au apărut încă din luna septembrie, după ce Victor Ciutacu a dezvăluit într-o emisiune de-a sa de la România TV că tocmai  George Simion i-a confirmat că soția lui este însărcinată. Până acum, politicianul nu a făcut comentarii publice despre marele eveniment din viața sa.

Înainte de anunțul oficial, Ilinca Simion a postat imagini în care fie își acoperea burtica, fie de la bust în sus. Atât George Simion, cât și soția lui au ales să nu dea mai multe detalii, cu excepția dății în care partenera de viață a liderului AUR a confirmat sarcina.

Înainte de a confirma sarcina, Ilinca a preferat să-și ascundă burtica
1 / 2
Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine