Cine este cu adevărat Erika Isac, tânăra din Constanța care cântă „Macarena”. Apare într-o producție HBO, dar și în filmul „Haita în acțiune”, e prietenă cu Selly, BRomania, Delia și Theo Rose

5 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Daria Andries

Erika Isac a lansat pe 14 februarie piesa „Macarena”, care a produs multă vâlvă în mediul online. Melodia se bucură de popularitate și a ajuns pe primul loc pe Youtube. Foarte multe tinere se regăsesc în versurile scrise de tânăra artistă.

Galerie imagini 1 / 3

Erika Isac nu este străină de lumea muzicii, căci cântă de la o vârstă fragedă. De altfel, „Macarena” nu este prima piesă lansată de artistă, care mai are în repertoriul ei melodii cel puțin la fel de controversate.Cine este, de fapt, Erika Isac și cum s-a lansat în muzică?

Erika Isac locuiește în București de câțiva ani, însă este din Constanța, orașul ei natal, acolo unde a început să și cânte. Tânăra de 24 de ani cochetează cu muzica de la vârsta de șase ani, iar de la șapte ani face și dans.

Erika Isac și-a dorit de mică să fie cântăreață, iar visul ei cel mare era să devină la fel de celebră ca și Beyonce. Cântăreața a participat în 2015 la X Factor România, unde a ajuns până în semifinală.

Jurații X Factor au plăcut-o, însă Delia nu a fost chiar convinsă de talentul ei, despre care a spus că are voce bună, însă nu suficient de bună încât să o aleagă în echipa ei. De altfel, Delia nu a fost nici prea încântată de muzica pe care Erika Isac a ales să o interpreteze la X Factor. Reacția Deliei, dar și cum s-a prezentat Erika la X Factor puteți vedea aici.

„Eu nu am fost foarte pasionată, mie îmi place fata așa ca prezență, e frumușică, e zvâcoasă, are o voce ... Eu n-aș fi ales-o în grupa mea.”, a spus artista.

Cu toate astea, peste ani, cele două s-au întâlnit, iar Erika Isac a ajuns, cumva, în anturajul juratei de la Antena 1.

„Ai auzit de gustul care te fura? E chiar Coca-Cola Zero Zahar si cu ocazia asta Delia a scos o noua piesa. Noi am fost sa o ascultam in premiera, am văzut videoclipul si ne-am răcorit puțin.”, a scris Erika Isac pe Instagram la postarea în care face reclamă la Coca Cola și apare cu Delia.
Delia, alături de Erika Isac, în urmă cu un an. Foto: Instagram

Erika Isac a participat la multe show-uri TV

Erika Isac a mai participat la câteva producții de televiziune, printre care „Splash! Vedete la apă”, unde și-a făcut curaj să sară de la trei metri.

„Erika este o fată speriată de înălțime și adâncime. A fost foarte dificil să lucrez cu ea, este o fată foarte încăpățânată. A sărit de la trei metri doar azi, azi a reușit să sară singură de la trei metri, cu mâna la nas. N-am reușit deloc să o fac să sară și fără ... I-am dat și clește, i-am dat tot ce a trebuit.”, spunea antrenorul.
„Bobo merită un premiu pentru că m-a suportat timp de trei zile.”, a continuat Erika Isac.

De altfel, Erika Isac a apărut și în filmul „Haita în acțiune”, produs de Vidra Production, compania lui BRomania, cu care a colaborat în acest proiect. Matei Dima i-a propus Erikăi Isac să cânte o melodie care să fie pe coloana sonoră a filmului. Erika Isac și Berechet au cântat melodia „Ferrari” și au realizat chiar și un clip în care sunt introduse și segvente din filmul produs de BRomânia.

Erika Isac a mai participat, pe lângă X Factor, și la alte concursuri de talente, printre care „The Four – Cei 4” și „One True Singer”.

În cadrul producției HBO, Erika a ajuns în finală și a cântat o piesă cu care a reușit să facă furori. Contrar stilului cu care s-a lansat, în emisiunea „One True Singer”, cântăreața a fredonat piesa „Regreți”, o melodie de dragoste cu care a trezit emoții chiar și printre jurați. Ea a mai cântat și melodia „Visele” din repertoriul Irinei Rimes. Prezentatorii emisiunii au fost Selly și Grasu XXL, iar Erika a ajuns în finală cu Dreea, Rareş şi Sonia.

Erika Isac, apariție la „One True Singer”
1 / 2

Erika a fost eliminată în finală, iar în concurs nu a avut tocmai o imagine bună, fiind catalogată vulgară și bârfitoare, dar și arogantă.

Show-ul „One True Singer” a avut 10 episoade, iar concurenții intrau într-o vilă, unde aveau echipamente muzicale și producători de la Global Records care să-i ajute să evolueze. Finala a fost câștgată de Dreea.

Erika Isac, colaborări cu Theo Rose și Gheboasă

Printre colaborările pe care Erika Isac le-a avut se numără și cea cu Theo Rose, cu care a lansat piesa „Sugar”, dar și un videoclip pe măsură. „Fata rea a showbiz-ului” este prietenă cu Theo și au avut o colaborare destul de bună. Clipul lor a făcut peste un milion de vizualizări, însă nu s-a bucurat neapărat de o promovare excesivă.

Erika Isac a colaborat inclusiv cu Gheboasă, cu care a lansat piesa „Only Fans”, în urmă cu un an. Melodia a fst publicată pe contul de Youtube al artistei, însă a avut doar 343 de mii de vizualizări.

Și pentru că sunt buni prieteni, Selly i-a invitat pe Erika Isac și Adi Istrate la „Detectorul de minciuni”. „Formează un cuplu de doi ani de zile, două persoane care sunt în aceeași profesie, pentru că amândoi sunt IT-iști, amândoi cântă, lansează piese, ceea ce este o chestie foarte interesantă. De regulă, în relații, este greu să se înțeleagă doi oameni care practică aceeași profesie. Cred eu, acum nu sunt vreun specialist în domeniu.”, a spus Selly, în emisiunea publicată pe Youtube în urmă cu patru luni.

Culmea este că Adi Istrate și Erika Isac s-au despărțit recent, ceea ce-l face pe Selly un bun prezicător.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine

Cât de mult s-a schimbat viața Gianinei Corondan, prezentatoarea cu ochi de cristal Divertisment
Cât de mult s-a schimbat viața Gianinei Corondan, prezentatoarea cu ochi de cristal
120 de ani s-au scurs în 10 luni. Podul de la Brăila de jumătate de miliard de euro intră iar în reparații Actualitate
120 de ani s-au scurs în 10 luni. Podul de la Brăila de jumătate de miliard de euro intră iar în reparații
România, ca în Vestul Sălbatic. Tânăr din Baia Mare, împușcat în stradă de un adolescent de 16 ani Actualitate
România, ca în Vestul Sălbatic. Tânăr din Baia Mare, împușcat în stradă de un adolescent de 16 ani
Cum reacționează Israelul după atacul Iranului. Liderii lumii condamnă: „Este o escaladare gravă a situației, în niciun caz acceptabilă, de înțeles sau de tolerat” Actualitate
Cum reacționează Israelul după atacul Iranului. Liderii lumii condamnă: „Este o escaladare gravă a situației, în niciun caz acceptabilă, de înțeles sau de tolerat”
15 aprilie, ziua în care s-a născut marele Leonardo da Vinci. A fost acuzat de sadomie, iar Freud l-a făcut homosexual.
Pictorul renascentist a avut o dorință neobișnuită la moartea sa Interesant
15 aprilie, ziua în care s-a născut marele Leonardo da Vinci. A fost acuzat de sadomie, iar Freud l-a făcut homosexual. Pictorul renascentist a avut o dorință neobișnuită la moartea sa
Motivul pentru care emisiunea „În gura presei” a fost scoasă din grila de programe. Reacția lui Mircea Badea: „Atac ilegal și neprovocat” Actualitate
Motivul pentru care emisiunea „În gura presei” a fost scoasă din grila de programe. Reacția lui Mircea Badea: „Atac ilegal și neprovocat”
Kate Middleton, diagnosticată cu o nouă afecțiune, după ce a aflat că suferă de cancer Actualitate
Kate Middleton, diagnosticată cu o nouă afecțiune, după ce a aflat că suferă de cancer
Adevărul despre românul din Tecuci care îi spală mașinile Regelui Charles. Cine este, de fapt, Eugen Tudose: „De la 12 până la 14 ani am trăit fără curent electric” / „În Londra am dormit două săptămâni într-o stație de mijloc de transport”. Exclusiv Actualitate
Adevărul despre românul din Tecuci care îi spală mașinile Regelui Charles. Cine este, de fapt, Eugen Tudose: „De la 12 până la 14 ani am trăit fără curent electric” / „În Londra am dormit două săptămâni într-o stație de mijloc de transport”. Exclusiv
VIDEO Șase morți în urma unor înjunghieri în masă. Un bebeluș de 9 luni și mama lui, tăiați. Liderii din întreaga lume, inclusiv Regele Charles și Papa de la Roma, îngroziți: „A fost un carnagiu” Actualitate
VIDEO Șase morți în urma unor înjunghieri în masă. Un bebeluș de 9 luni și mama lui, tăiați. Liderii din întreaga lume, inclusiv Regele Charles și Papa de la Roma, îngroziți: „A fost un carnagiu”