Pozele cu Delia în costum de baie au împărțit România în două. Decente sau indecente?

4 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Daria Andries

Delia Matache a postat pe Instagram poze cu ea în costum de baie. Imaginile au provocat isterie pe internet, deși artista nu era nici goală, nici cu vreo parte intimă la vedere. Desigur, pielea corpului era vizibilă, mai puțin sânii și alte zone menite să fie acoperite. Chiar și așa, mulți s-au grăbit să comenteze la imaginile cu Delia în costum de baie.

Delia este criticată indiferent ce face
1 / 2

Delia, în costum de baie. Decentă sau nu?

Delia, aflată în vacanță în Bali cu soțul ei, s-a gândit să pună fotografii cu ea în costum de baie. Zis și făcut! Însă, la ce nu se aștepta, probabil, artista a fost valul imens de comentarii, multe dinte ele destul de răutăcioase, prin care Delia era acuzată că promovează sexualitatea. Astfel, admiratorii s-au grăbit să o eticheteze în mai multe feluri, iar comentariile le puteți citi chiar de pe Instagramul juratei „iUmor”

View this post on Instagram

A post shared by Delia (@delia)

Există, însă, o nelămurire după valul acesta negativ de comentarii adus Deliei Matache, după ce a „îndrăznit” să se fotografieze în costum de baie, după care să urce imaginile pe propria platformă socială.

Poate mulți nu știu, dar artistul nu e chiar bun public. Sigur, prestează și cântă pentru oameni, dar asta nu înseamnă că este al oamenilor cu totul. El, la rândul lui, este tot om, cu sentimente și toate cele, iar comentariile venite în urma acțiunilor sale nu sunt tocmai cele mai fericite și inspirate. S-ar putea ca și artistul să simtă ceea ce simte orice om normal atunci când e jignit. El fiind tot om.

Astfel, România a fost împărțită în două, că altă treabă de judecat și gândit nu mai are nimeni, după ce Delia s-a pozat sexy în costum de baie. Bravo, Delia!

Dar ... așa, și? Adică nu mai are nimeni voie să posteze imagini din vacanță, că înseamnă ceva? Poate să nu însemne nimic. Poate a fost o simplă stare, pe care mulți s-au grăbit să o catalogheze după propria judecată, trăire și gândire etc.

Nu este, însă, pentru prima dată când Delia Matache este pusă la colț. De fapt, e pusă la colț frecvent pentru orice. Dacă se îmbracă în negru și poartă haine largi i se spune că e satanistă sau că umblă ca o boschetară. Da, astea sunt comentariile.

Dacă apare într-o ținută sexy înseamnă că e depravată. Dacă e în costum de baie înseamnă că vrea să demonstreze că e provocatoare și incită bărbații.

De fapt, poate nimic din ce credeți voi nu înseamnă ce vrea Delia să însemne.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine