Delia, scoasă din sărite după lansarea albumului Flex. „Fail total concertul. Nu ești capabilă să cânți live”. Replica nervoasă a artistei: „Ăsta e prost rău/Uite, dobitocule, fmm”

6 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Delia Matache și-a ieșit din sărite pe social media, după lansarea albului muzical Flex, care a avut loc la MINA Museum din Capitală. La acest concert au fost aproximativ 500 de persoane, locurile fiind limitate, iar asta pentru că artista și-a dorit un spectacol mai intim. Fanii au primit căști pentru a asculta concertul într-o manieră inedită. Pentru numărul de persoane, dar și modul în care s-a desfășurat evenimentul, Delia a fost certată, dar le-a și răspuns nervos celor care au comentat negativ ulterior.

Delia și-a ieșit din sărite pe Instagram: „Ăsta e prost rău”

Într-o serie de story-uri pe Instagram, Delia a comentat și explicat pe larg evenimentul de lansare al albumului FLEX. Iată că au fost oameni care n-au înțeles pe deplin natura concertului și cum și-a dorit cântăreața să fie această seară, deși, după cum a menționat, a avut emoții cu carul și i s-a făcut „pielea de găină” în sală.

„În altă ordine de idei, vreau să mai mulțumesc o dată pentru ziua de ieri, evenimentul a fost unul ... nu am cu ce să-l compar, îmi pare rău. Și nu vreau să fiu modestă, că nu e cazul. Dar n-am cu ce să compar. Nu am cu ce, nu am cu ce. Mie mi s-a făcut piele de găină, haștag Andra (n.r. referire la piesa Andrei). Și mi s-a făcut pielea de găină cum arată, cum e grafica, ce se întâmplă, toată experiența în sine.

Și, singurul lucru de care îmi pare rău e că nu am invitat mai mulți oameni, să se bucure și să aibă parte de experiența asta, pentru că mulți, nu știu, unii n-au putut, de unii efectiv am uitat, am fost prinsă cu repetițiile și cu așa ...

Dar asta mi-a părut cel mai rău, că nu am apucat să chem oameni din cercul meu, colegi de-ai mei, pentru că știu că s-ar fi bucurat. Ar fi fost o experiență frumoasă. Sau mă rog. Poate nu s-ar fi bucurat și de aia nu i-am mai invitat.”, a spus Delia Matache, pe Instagram.

@actualitate.net

Delia, reacție după lansarea albumului Flex

♬ original sound - Actualitate.net - Actualitate.net

„Deci eu ... nu, eu leșin. Deci nu ai cum. Sunt oameni care cred că aseară la concert le-am pus oamenilor căști în care ascultau piesele mele pe Youtube, Google Translate. Ceva, nu pe noi cântând live.

Nu, oamenii nu înțeleg că rolul căștilor a fost altul. S-a spus că n-am fost capabili să strângem decât 100 de oameni. Mă rog, au fost 500, dar nu asta este important. Ideea e că a fost intim, a fost pe mic, a fost pe lansare, nu a fost un concert pe stadion. Asta unu la mână.

Doi, treaba cu căștile. Este o chestie care se practică, da. Se face treaba asta, e mișto, pentru ca oamenii să aibă parte de o experiență muzicală cât mai aproape de realitate. Adică tu să auzi instrumentele, în care să n-ai probleme cu efectele din sală, iar sala era dificlă din punct de vedere acustic.

Bă, dar să n-ai un pic de educație, un minim de educație să știi la ce folosește o cască. ”, a mai spus Delia.

După care a postat un story pe Instagram comentează acid la comentariul unui urmăritor. „Auzi, mă, la ăsta. Nu trolează, am verificat. E chiar prost rău.”

„Un fail total concertul. 100 de oameni maxim, cărora a trebuit să le pui căști pe urechi cu melodiile tale pentru că nu ești capabilă să cânți live. Trist.”, este comentariul care a scos-o din sărite pe Delia.

Mi se pare uimitor. Mi se pare ... Adică mă simt prost, pentru că am senzația că dacă dau de un prost, mă gândesc cumva că mai sunt și alții, și cumva mi se pare că jignesc, încercând să explic anumite lucruri pentru oamenii care înțeleg ce e viața și cum funcționează lucrurile. Dar am să vă las un link ca să înțelegeți, pentru cei care nu înțeleg.

În momentul în care sala nu te ajută, vorbim de un spațiu atipic, sala nu era deloc frendly. Vorbim de un muzeu. În cazul ăsta, tu apelezi la aceste căști. Se folosesc. Căștile alea sunt bune. Fără căștile respective nu ai fi avut parte de aceeași experiență. Nu m-ai fi auzit, nu mi-ai fi auzit respirația.”, a spus Delia.

Următorul story a fost ceva mai dur, cu un comentariu acid, acompaniat de o înjurătură. „Uite, dobitocule, fmm (n.r. prescurtarea de la o înjurătură românească).”

0:00
/

„Îmi cer scuze pentru explicațiile care nu-și au sensul, dar consider că mulți oameni nu au capacitatea intelectuală să deosebească ziua de noapte. Oricum e șocant să văd că sunt oameni care nu înțeleg ce e albul, ce e negru. Să nu vă simțiți jigniți, comentariile sunt pentru oamenii care nu înțeleg. Dar cum ați intrat pe Instagram, vi l-a instalat cineva? Aveți un AI care vă ajută? Cum vă descurcați în viață?”, a conchis Delia în seria de story-uri pe Instagram.

Delia Matache a avut lansarea albumului Flex pe 21 noiembrie, la sala Mina Museum. Cântăreața i-a avut invitați speciali pe Connect-R și Antonia, dar și alți artiști.

Iată piesele pe care le puteți asculta pe albumul Flex al cântăreței Delia Matache. Gustul care te fură, Jimmy Samurai cu Oana Matache, Tot ce vrei cu Adrian Despot, OTZL GLTZ, Lololo, Sirena Apelor, Nu pot, Flex, SKNDL, eRAI cu Antonia, Fără Te merau cu Connect-R, Cum am știut cu Killa Fonic și Cum era cu NANE.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine