Fiica lui Ion Țiriac, schimbare neașteptată. Ioana a renunțat la tot

5 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Alexandra Marin

Ion Țiriac este un om bogat, însă nu din perspectiva banilor, ci pentru că are o familie numeroasă și a reușit să fie un sprijin nu doar financiar pentru cei dragi, ci și un prieten adevărat, așa cum îl caracterizează inclusiv fostele partenere de viață. Miliardarul are trei copii, doi băieți și o fată. Ioana Țiriac, în vârstă de 26 de ani, foarte activă pe social media până recent, a luat o decizie neașteptată.

Ioana Țiriac a decis să renunțe să mai posteze imagini pe social media


Ion Țiriac are trei copii cu două femei, însă asta nu l-a împiedicat să păstreze o relație amicală cu cele care i-au fost iubite și i-au dăruit doi băieți și o fată.

Ion Ion Țiriac (47 de ani) a survenit din relația miliardarului cu fotomodelul Mikette von Issenberg (75 de ani), care a fost considerată și cea mai frumoasă femeie din lume, debutând în lumea modelingului de la vârsta de 13 ani. Mikette și Țiriac s-au cunoscut în 1974, la Cupa Davis. Din păcate, după venirea pe lume a lui Ion Ion, Mikette nu a rămas în România și s-a reîntors în Statele Unite. Primul copil al lui Țiriac a fost crescut de sora acestuia, Rodica, până la vârsta maturității. Relația cu mama lui a fost una la distanță, însă destul de apropiată.

Al doilea copil al lui Ion Țiriac este Karim Mihai Ţiriac (27 de ani), pe care îl are din relația cu Sophie Ayad, cu care a rămas foarte bun prieten și despre care femeia a avut numai cuvinte de laudă.

Ioana Țiriac (26 de ani) este al treilea copil al lui Ion Țiriac, rezultată tot din relația miliardarului cu Sophie Ayad, care s-a iubit timp de nouă ani cu miliardarul.

Ion Țiriac a cunoscut-o pe Sophie Ayad în Germania, în 1994, pe vremea când aceasta era angajată a revistei „Bunte”. Cei 31 de ani diferență de vârstă nu au fost un impediment între cei doi, astfel că relația lor de iubire a rezistat mult, însă s-au despărțit, în cele din urmă, însă au rămas într-o legătură amicală.

Decizia luată de Ioana Țiriac. Fiica lui Ion Țiriac a renunțat la social media

Ioana Țiriac și-a petrecut copilăria în Franța, la Monte Carlo, crescută de mama sa, Sophia Ayad, însă și în România, unde a studiat Liceul American din București. După terminarea școlii, fiica lui Ion Țiriac a ales să plece peste ocean, așa că și-a cumpărat o locuință în Miami, unde locuiește și mama sa.

Banii pentru casa din Miami au fost cadou de la Ion Țiriac, așa că Ioana, fiica miliardarului, a primit, la început de drum în viață, nici mai mult, nici mai puțin de două milioane de euro pentru locuința dintr-o zonă de lux din Miami. Tânăra și-a cumpărat un penthouse în care locuiește singură.

Ioana Țiriac va moșteni o mare parte din imperiul tatălui ei. Colaj Actualitate.net
1 / 4

Ioana Țiriac era foarte activă pe social media, unde a postat mii de poze, story-uri și informații din locurile în care se afla. Fie că era la plajă sau la distracție prin alte țări, fiica lui Ion Țiriac își ținea urmăritorii la curent cu tot ceea ce făcea.

Ei bine, iată că Ioana Țiriac a luat o decizie neașteptată, având în vedere la cât era de activă pe Instagram, să șteargă sau să arhiveze aproape toate pozele de pe social media. Fiica lui Ion Țiriac nu mai postează imagini din zonele în care se află, nici fotografii cu ea îmbrăcată sumar. Pe Instagram au rămas câteva poze cu la schi sau în deșert, însă unde nu i se distinge prea bine înfățișarea.

Ion Țiriac este al doilea cel mai bogat român din țară, cu o avere de 1,75 miliarde de euro, subclasat de Daniel Dineș (52 de ani), care are o avere de 2,7 miliarde de dolari.

Averea lui Ion Țiriac va fi moștenită de copiii săi, care ar fi 33 la număr, după declarațiile magnatului. „Întotdeauna mi-au plăcut femeile, nu-mi explic de ce. Dintre cei 33 de copii ai mei, doar 3 sunt legitimi și au numele meu. Activele mele, însă, vor fi împărțite în 33 de felii egale și toată lumea va primi aceeași sumă.”, a declarat Ion Țiriac pentru outsidernews.it.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine