Laurette, detalii intime din relația de iubire cu Ion Țiriac. Fostul model a explicat cum trebuie să fie o femeie ca să aibă o relație cu un miliardar: „Crezi că se mai uita domnul Țiri la mine?”

5 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Daria Andries

Laurette (40 de ani) a avut o relație de iubire cu Ion Țiriac ( 84 de ani) în perioada 2006. Miliardarul și faimosul model au fost surprinși pe plaja milionarilor de pe litoralul românesc, unde s-au bucurat unul de prezența celuilalt. Laurette a făcut primele declarații cu privire la relația de iubire cu Ion Țiriac.

Laurette Atindehou a fost invitată în podcastul lui Viorel Grigoroiu, unde a lămurit mai multe aspecte din viața ei, în special despre numeroasele titluri apărute în presa de scandal.

Aflată într-o relație de câțiva ani cu fotbalistul Magaye Gueye, Laurette a povestit și cum a fost relația ei de iubire cu Ion Țiriac.

Fostul model a explicat că miliardarul s-a purtat excepțional cu ea și a răsfățat-o ca pe o divă de la Hollywood. Plimbările cu avionul privat, luxul, mâncarea fină, cadourile la discreție, dar și multe alte beneficii, erau la ordinea zilei.

Laurette a mărturisit că Ion Țiriac nu este singurul om de afaceri cu foarte mulți bani cu care a avut o relație. Ea a mai fost căsătorită și cu milionarul Ciprian Nistor, care după divorț i-a lăsat moștenire o vilă în Pipera.

Ion Țiriac și Laurette au avut o relație bazată pe plăceri reciproce

Laurette și Ion Țiriac au avut o relație scurtă, dar intensă. Bruneta îl alinta „Țiri” și încă mai păstrează legătura cu miliardarul, chiar dacă vorbesc mai rar.

„Am mai avut relații cu milionari celebri de la noi. Țiri, că eu așa îi zic, o să rămână acolo la corason (n.red inimă), la sufletul meu. Nu prea am mai vorbit așa în ultima perioadă. (...)

Era frumos cu avionul privat, te dădeai jos, te lua cu mașina cu șofer. E foarte greu de accesat: trebuie să fii frumoasă, deșteaptă, să știi să vorbești, să știi să taci atunci când trebuie, să ai simțul umorului.”, a declarat Laurette ăn podcastul „Tare de tot”.

Laurette a venit și cu rețeta pentru a avea o relație bună cu un milionar, cu oameni care învârt afaceri de ordinul miliardelor, așa cum este Ion Țiriac. Astfel, fostul model a explicat ce trebuie să faci și cum trebuie să fii pentru a-i intra în grații unui milionar.

„Oamenii de afaceri sunt foarte stresați și tu trebuie să știi să te faci plăcută, să fii jovială. Cu Țiriac m-am simțit regina reginelor! Dacă nu eram eu deosebită și specială, se mai uita domnul Țiri la mine? Dacă nu eram frumoasă și deșteaptă?”, a mai spus Laurette despre relația cu Țiriac.

Laurette, fata de la țară care a ajuns pe prima pagină a ziarelor

Fostul model Laurette a povestit în podcast că a crescut cu familia ei până la vârsta de 14 ani. Bruneta a mărturisit că s-a născut în București, Sectorul 1, dar a crescut la țară. La 18 ani, Laurette a revenit în Capitală pentru a deveni model. Ea a intrat ușor în atenția presei, după ce a urcat pe podium în prezentările mai multor designeri români, printre care și Botezatu.

Laurette s-a născut în 1983, tatăl ei fiind Christian Atindehou, originar din Benin, Africa, care venise în România la studii. Aici, bărbatul a cunoscut-o pe Cornelia, mama fostului model, după care au devenit părinți. După patru ani de relație,  Christian Atindehou a plecat în țara natală, unde a încercat să-și ia fără succes familia. Ulterior, el s-a căsătorit și mai are trei copii. De altfel, tatăl lui Laurette a lucrat în Ministerul Economiei.

Laurette locuiește de doi ani la Paris, Franța, unde a avut-o și pe fiica ei, Serena Luce Maria (12 ani).

„Am avut-o un an cu mine în Franța, a vrut să se întoarcă înapoi în România la școală, acum vrea să revină. A văzut care e diferența. Nu are conturi de socializare, Instagram, TikTok, Facebook. Nu-i place să fie pozată și nici să apară. Eu îi respect alegerea. Este foarte talentată, pictează și desenează în creion. Nu știa franceză, dar acum a învățat-o.”, a spus Laurette.

Laurette a avut o relație cu Mihai Ștefan, tatăl Serenei, de care s-a despărțit cu scandal, însă cu care peste ani nu a rămas în relații foarte bune.Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine