Andreea Marin, adevărul despre relația cu Ion Țiriac. Cine pe cine a părăsit, de fapt

6 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Daria Andries

Andreea Marin a avut o scurtă relație de prietenie cu Ion Țiriac, însă care s-a terminat, până la urmă, cu un foarte mare semn al întrebării. Fosta prezentatoare TV nu a confirmat niciodată relația de iubire cu miliardarul, deși, în urmă cu aproape 20 de ani, existau multe voci care spuneau că cei doi aveau o relație amoroasă, inclusiv fosta iubită a afaceristului, Adriana Ikim.

Andreea Marin și Ion Țiriac, surprinși în diferite ipostaze publice
1 / 6


Andreea Marin, prezentă mult timp în viața lui Ion Țiriac

Andreea Marin a fost văzută de nenumărate ori în compania lui Ion Țiriac, iar povestea lor a fost „tranșată” ani buni de către mai toate ziarele și site-urile românești.

Relația de prietenie dintre Andreea Marin și Ion Țiriac a avut loc în anii 2000, mai exact prin 2004, când au fost filmați împreună și într-o vacanță în Grecia, cu ocazia Jocurilor Olimpice de la Atena. Atunci, presa de la vremea respectivă titra că Andreea Marin și Ion Țiriac, pe atunci președintele Comitetului Olimpic Român, au luat cina de numeroase ori în vacanța din Grecia, scrie hotnews.ro.

Deși au fost văzuți braț la braț la cele mai importante evenimente publice din România, dar și din străinătate, Andreea Marin și Ion Țiriac nu au confirmat niciodată că relația lor a fost una de iubire. Cei doi au spus de fiecare dată că sunt împreună în calitate de amici, că sunt foarte buni prieteni și că sunt singurele sentimente care îi leagă. Prietenia dintre Andreea Marin și Ion Țiriac a fost suspectă pentru majoritatea oamenilor, mai ales că la multe dineuri, în timp ce prietenii afaceristului veneau cu partenerele de viață, Țiriac apărea cu Andreea Marin.

Andreea Marin, dezvăluiri despre relația cu Ion Țiriac

Și totuși, întrebată în emisiunea moderată de Denise Rifai dacă a avut o relație cu Ion Țiriac, dar mai ales dacă ar fi acceptat să se căsătorească cu miliardarul, Andreea Marin a răspuns ofensată.

Deși speculațiile cu privire la relația lor au fost în perioada când încă mai prezenta emisiunea „Surprize, Surprize” (1999-2008), Andreea Marin a susținut că știe cu exactitate ce fel de relație a avut cu Ion Țiriac, care i-a fost, la vremea respectivă, foarte apropiat.

„(Ați fi acceptat o cerere în căsătorie din partea lui Ion Țiriac?) Este extrem de stupidă această poveste. Nu aş fi negat un astfel de adevăr. Pentru mine era o onoare o relaţie cu astfel de om. Lucrurile erau duse într-o extremă enervantă. La un moment dat, eu am decis să mă îndepărtez pentru că simţeam că îi fac rău acestui om.”, a declarat Andreea Marin în emisiunea „4o de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată în 2021.

Răspunsul Andreei Marin contrariază declarațiile fostei iubite a lui Țiriac, Adriana Ikim, care a mărturisit, în urmă cu mulți ani, că Ion Țiriac a sunat-o să-i spună că i-a cumpărat un inel cu diamante Andreei Marin, după care a menționat că dorește să ia parte la eveniment, iar miliardarul a venit cu o replică neașteptată.

„Mă suna pe mine la Milano şi vorbeam despre Andreea Marin şi despre inelul cu diamante pe care i l-a luat. I-am spus chiar că vreau să fiu invitată la nuntă. Atunci replica lui a fost destul de ciudată pentru mine: `Bine, Ikim, îţi trimit ţie inelul dacă tot zici de nuntă.”, a spus Adriana Ikim.Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine