Dorian Popa și Claudia Iosif s-au despărțit după 11 ani de relație. Anunțul oficial făcut de „Babs”

5 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

După o relație de 11 ani, Dorian Popa și Claudia Iosif, cunoscută drept Babs, au decis să-și spună adio. Cea care a confirmat despărțirea e chiar iubita cântărețului, printr-o postare pe Instagram, punând astfel capăt zvonurilor care au circulat în ultima perioadă.

Dorian Popa și Claudia Iosif au fost împreună 11 ani

Claudia Iosif a confirmat despărțirea pe Instagram Story

După mai multe zile de speculații și zvonuri care au umplut paginile presei tabloide, Claudia Iosif, cunoscută sub numele de „Babs”, a decis să facă lumină în privința relației sale cu Dorian Popa. Cei doi foști iubiți au fost împreună timp de 11 ani și au fost priviți cu invidie de multe alte cupluri, dar iată că acum au ales să meargă pe drumuri separate.

Cu toate că Dorian Popa și Claudia păreau foarte fericiți și împliniți împreună, iar mulți își imaginau că vor face pasul cel mare și vor ajunge la altar, realitatea este alta. „Babs” a ales să-și anunțe urmăritorii de pe rețelele de socializare că s-a despărțit de Dorian Popa, chiar de luna trecută. Anunțul a fost făcut printr-o postare pe pagina personală de Instagram a lui Claudia Iosif.

În mesajul său, Claudia a scris: „Ca să evităm speculații în presă, vă anunț că eu și @eusuntdorian nu mai suntem împreună de o lună de zile. Am ales să mergem pe drumuri separate după o relație de 11 ani!”.

Astfel, Claudia Iosif a pus capăt tuturor zvonurilor și a confirmat public separarea de Dorian Popa, punând un punct final unei povești de dragoste care a durat mai bine de un deceniu.

Mesajul postat de Claudia Iosif pe Instagram, cu privire la despărțirea de Dorian Popa

Tăcerea dinaintea anunțului despărțirii

Înainte de a face acest anunț oficial pe Instagram, Claudia Iosif și Dorian Popa au păstrat o tăcere misterioasă în ceea ce privește starea relației lor. Chiar dacă existau zvonuri în presă și se vehiculau tot felul de informații despre ei, cei doi au preferat, la acel moment, să nu confirme despărțirea. La un moment dat, Claudia a fost întrebată despre relația cu Dorian, în contextul unor evenimente nefericite în care acesta a fost implicat. Artistul a fost prins drogat la volan, iar în urma analizelor de la INML a fost confirmat pozitiv la drogtestul făcut de polițiștii de la Rutieră.

Claudia a răspuns atunci: „Nu știu ce să îți spun, că nu știu nimic, eu nu sunt cu el acum. Nu am cum să dau niște declarații când nu am luat legătura cu el, nu am dat de el. Nu știu nimic. Sunt la volan, să știi că nu pot vorbi, este foarte aglomerat.”, aceasta fiind și declarație dată de Claudia înainte de anunțul oficial dinainte de separare.

Dorian Popa și Claudia Popa, despărțire după 11 ani de relație

Relația dintre Dorian Popa și Claudia Iosif a fost una care a surprins și încântat pe mulți fani. Cei doi au format un cuplu timp de 11 ani și au trecut împreună prin numeroase etape ale vieții. De la începutul relației lor, Dorian și „Babs” s-au bucurat de susținerea și aprecierea admiratorilor care i-au urmărit cu entuziasm în activitățile lor artistice și personale.

Mulți își imaginau că cei doi vor ajunge, la un moment dat, să facă pasul cel mare și să se căsătorească, dar acum pare că această ipoteză nu se va mai îndeplini. Despărțirea lor vine ca o surpriză pentru mulți. Mesajele de susținere și încurajare au început să curgă pe rețelele de socializare, în urma anunțului făcut de Claudia.
Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine