Gabriela Cristea, despre traumele din familie care i-au marcat viața. De ce nu a mers la înmormântarea mamei sale: „Vorbesc foarte des cu ea”

4 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Gabriela Cristea a vorbit despre traumele din familia sa, drame care i-au marcat existența. Prezentatoarea TV a fost invitată în podcastul „Acasă la Măruță”, unde și-a deschis sufletul și a mărturisit motivul pentru care nu a fost la înmormântarea mamei sale.

0:00
/

Redăm mai jos dialogul dintre Cătălin Măruță și Gabriela Cristea, publicat și pe Instagram, și pe Youtube, în care vedeta de la Antena Stars a mărturisit detalii dureroase din viața sa, lucruri pe care cu greu le-a povestit până acum.

Cătălin Măruță: La înmormântarea mamei ai fost?

Gabriela Cristea: Nu. Nu, pentru că situația atunci a fost foarte tensionată. Și pentru că, sincer, mi-a fost frică să nu iau bătaie.

Cătălin Măruță: Crezi că s-ar fi ajuns la treaba asta?

Gabriela Cristea: „Sunt sigură”

Cătălin Măruță: Adică tu crezi că s-ar fi ajuns la treaba asta. Totuși, e mama ta. Te duceai la înmormântarea mamei

Gabriela Cristea: Sunt sigură. Și știu ce zic.

Cătălin Măruță: Bătaie de la cine, de la tata, de la frate?

Gabriela Cristea: Ei, asta ... nu mai, hai să lăsăm așa.

Gabriela Cristea a avut o relație tumultoasă cu părinții ei. Din păcate, mama vedetei TV a murit, iar cu tatăl nu ține legătura. Foto: colaj: actualitate.net

Cătălin Măruță: Dar te duci la ea la cimitir?

Gabriela Cristea: Am întâlnirile mele cu ea ... în care vorbesc. Și vorbesc foarte des cu ea.

Cătălin Măruță: Dar, îți pare rău de ceva, dacă ai putea să dai timpul înapoi, să îți reglezi lucrurile cu ea, sau crezi că nu se putea?

Gabriela Cristea: Din păcate, provin dintr-o familie în care femeile nu prea aveau foarte multe lucruri de spus. Mi-ar fi plăcut, de exemplu, ca ... Mama mea avea un soi de independență financiară, care i-ar fi permis, de exemplu, să stea de la egal la egal cu ...

Cătălin Măruță: Cu tatăl ..

Gabriela Cristea: Cu tatăl meu. Dar, din păcate, provenea dintr-o familie care nu-i permitea chestia asta.

Cine este Gabriela Cristea - biografie, viață personală

Gabriela Cristea, cunoscută prezentatoare de televiziune, s-a născut pe 26 octombrie 1974 în Oltenița, județul Călărași. Vedeta TV a început să-și construiască cariera în lumea media încă din anii de liceu, absolvind Liceul de Coregrafie nr. 1 din București în 1993. Mai târziu, și-a consolidat cunoștințele în domeniul comunicării, urmând cursurile Facultății de Comunicare și Relații Publice de la SNSPA București. Aici, a obținut o bază solidă în arta comunicării, care i-a fost de folos în viitoarea carieră.

Primul său pas notabil în industria media a avut loc în 1994, când Gabriela Cristea a devenit prezentatoare la TVR1, unde a condus emisiunea Eurovision. A continuat să strălucească ca prezentatoare în diverse emisiuni matinale până în 1996.

Între anii 1996 și 2000, Gabriela Cristea a urmat alt drum, acela de PR, și a lucrat ca PR manager și prezentator la Pro TV. Aici și-a câștigat o reputație solidă în domeniul media, iar abilitățile sale de comunicare au rămas la înălțime.

În perioada 2000-2005, Gabriela Cristea și-a schimbat registrul, devenind prezentatoare de știri sportive la B1 TV, unde a adus pasiunea pentru sport în casele telespectatorilor.

De-a lungul anilor, Gabriela Cristea și-a consolidat cariera și popularitatea, însă cel mai notabil moment al acesteia a fost colaborarea cu Kanal D, în perioada 2007-2012, unde a fost prezentatoare a emisiunii "Noră pentru mama," ulterior redenumită "Te vreau lângă mine."

Gabriela Cristea a colaborat cu Antena Stars în emisiunea "Te iubesc de nu te vezi," continuând să aducă bucurie și divertisment în viețile telespectatorilor săi. Cariera sa bogată și diversificată în domeniul televiziunii a făcut-o una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din România.

În prezent, vedeta TV prezintă emisiunea „Mireasa, Capriciile Iubirii”, la Antena Stars.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine