Heidi Klum, regina de Halloween. Tot Hollywood-ul vuiește după apariția fulminantă a juratei „America's got talent”

8 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția Actualitate.net

Heidi Klum, regina Halloween-ului, și-a dezvăluit costumul pentru petrecerea de Halloween din 2023, un păun uriaș înconjurat de un stol de prieteni cu pene. Cu un teaser prezentat într-un stream live pe Amazon, Klum și-a ținut, inițial, fanii în suspans cu privire la costumul său, care este o tradiție anuală. Designerul Bill Corso, alături de care lucrează la crearea costumelor, a menționat că procesul de realizare  a fost unul greu de realizat, iar presiunea de a impresiona în fiecare an este considerabilă.

Heidi Klum a avut o apariție fantastică la petrecerea de Halloween

Heidi Klum dezvăluie costumul spectaculos de Halloween 2023

Heidi Klum, celebrul model și prezentatoare TV, este cunoscută în întreaga lume pentru costumele sale spectaculoase de Halloween. De-a lungul anilor, ea a reușit să depășească așteptările fanilor și să devină sinonimă cu această sărbătoare „înfricoșătoare” și a creativă în ceea ce privește costumațiile. Cu fiecare apariție la petrecerea sa anuală de Halloween, Heidi Klum reușește să fure privirile și să stârnească controverse cu alegerile sale vestimentare neconvenționale.

Cu toate acestea, în 2023, Heidi Klum a ales să mențină fanii în suspans mai mult decât de obicei. Ea s-a folosit rețelele de socializare pentru a oferi doar mici indicii în ceea ce privește costumul său, creând astfel speculații în rândul fanilor. Totul a culminat cu un teaser transmis în direct pe Amazon Live, unde Klum a dezvăluit doar partea de mască nevopsită a costumului ei, lăsându-i pe toți să ghicească rezultatul final.

View this post on Instagram

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Cu doar o zi înainte de Halloween, Heidi Klum s-a pozat goală, iar imaginea a făcut furori pe internet.

View this post on Instagram

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Fanii și-au dat frâu liber imaginației și au venit cu diverse presupuneri cu privire la costumul misterios. Unii au sugerat că ar putea fi un extraterestru, o șopârlă, o albină, un armadillo sau chiar o "sirenă malefică". Cu toate astea, toate aceste speculații au fost lăsate în voia întâmplării, deoarece designerul de costume al lui Klum, Bill Corso, a menționat că procesul de realizare era în curs și că detalii importante încă mai trebuie adăugate.

Bill Corso a dezvăluit că a fost un proces complex să transformi conceptul lui Klum în realitate și că este implicat în colaborarea cu vedeta de la Hollywood de mulți ani. El a subliniat că presiunea de a se întrece pe sine în fiecare an este uriașă, iar costumul lui Klum trebuie să fie absolut surprinzător.

Un aspect interesant este că soțul lui Heidi Klum, Tom Kaulitz, va purta un costum care se potrivește cu al ei. Klum a dezvăluit că amândoi au avut nevoie de ceva care să emane "strălucire și farmec" înainte de petrecerea din noaptea de Halloween, lăsându-i pe fani să speculeze asupra posibilei teme a costumelor lor.

În ciuda misterului care înconjoară costumul lui Heidi Klum pentru Halloween 2023, fanii au fost nerăbdători să descopere ce va aduce această ediție a petrecerii sale celebre. Până la urmă, așteptarea a luat sfârșit, iar celebra jurată de la Americanii au talent a publicat un video în care apare costumată.

0:00
/
Într-o colaborare cu primevideo și cirquedusoleil, Heidi Klum a oferit un show fantastic la petrecerea de Halloween
View this post on Instagram

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Cu un istoric impresionant de costume memorabile, Heidi Klum a demonstrat că este într-adevăr regina Halloween-ului și că nu ezită să încalce barierele creativității și ale înfricoșătorului în fiecare an, scrie ew.com.

Să ne amintim câteva dintre cele mai grozave costume ale lui Heidi Klum din trecut, care au rămas în memoria fanilor și au stârnit conversații în întreaga lume.

View this post on Instagram

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Heidi Klum, de la topmodel la afaceristă și prezentatoare TV

Heidi Klum, născută la 1 iunie 1973 în Bergisch Gladbach, Germania de Vest, și-a construit o carieră remarcabilă ca topmodel, personalitate de televiziune și femeie de afaceri germano-americană.

De la începuturile sale modeste, în care s-a înscris la concursul de frumusețe "Model 92" și a câștigat un contract cu Metropolitan Models din New York City, până la prezentarea sa în emisiuni TV de succes precum "Project Runway" și "Germany's Next Topmodel", Klum a devenit o prezență de necontestat în industria modei și a televiziunii.

Heidi Klum a început să-și croiască drumul spre faimă în 1992, când, la vârsta de 18 ani, a luat parte la concursul de frumusețe german "Model 92". În competiție, dintr-un impresionant număr de 25.000 de concurente, ea a ieșit câștigătoare și a obținut un contract impresionant de 300.000 de dolari cu Metropolitan Models din New York City. A fost începutul unei cariere strălucitoare în lumea modei.

La scurt timp după aceea, Klum s-a mutat la New York și și-a lansat oficial cariera de model în 1993. Primul său moment de notorietate a venit în 1994, când a apărut pe coperta revistei Mirabella. În anii 1990, a devenit un model de copertă cerut pentru reviste de prestigiu precum Vogue, ELLE și Marie Claire. Cu toate acestea, apogeul carierei sale în modelling a fost atins în 1998, când a fost prezentată pe coperta revistei Sports Illustrated, consacrată costumelor de baie, într-o ediție extrem de populară.

În 1999, Heidi Klum a devenit parte a trupei de modele Victoria's Secret, cunoscute sub numele de "Îngerii". Acești îngeri au defilat în cadrul unor evenimente promoționale și au devenit figurile reprezentative ale lenjeriei intime Victoria's Secret. Klum nu doar a pozat pentru această marcă, ci a creat și o colecție de lenjerie intimă și produse cosmetice sub numele ei.

Cu toate că cariera de model a fost impresionantă, Heidi Klum nu s-a oprit aici. Ea și-a extins influența și a obținut succes în afaceri și în televiziune. În anii 2000, a lansat propriile calendare de costume de baie pentru mileniul 2000, atât în Statele Unite, cât și în Europa. Aceste calendare au avut un succes notabil și au adăugat la portofoliul său diversificat.

Klum a devenit o prezență în televiziune, găzduind emisiuni de succes precum "Project Runway" și "Germany's Next Topmodel". A devenit un nume cunoscut în lumea reality show-urilor, câștigând chiar și un premiu Emmy pentru găzduirea "Project Runway". În plus, este jurat în emisiunea "America's Got Talent".

În timpul acestei perioade, Heidi Klum a făcut apariții în filme, jocuri video și emisiuni TV, demonstrând versatilitatea sa în industria entertainmentului. Ea a devenit cetățean american în 2008 și și-a menținut statutul de personalitate internațională iubită și respectată.

Heidi Klum continuă să fie o figură influentă în lumea modei și a televiziunii. Cu o carieră de peste trei decenii în industrie, ea rămâne un model de succes și un exemplu de perseverență și inovație. Cu multiple afaceri profitabile și emisiuni TV de top în portofoliul său, Klum își lasă amprenta asupra industriei și inspiră generațiile viitoare de talente.

De la începuturile modeste la statutul de "Înger" Victoria's Secret și la succesul în afaceri și televiziune, Heidi Klum este o adevărată poveste de succes.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine