Gabriela Cristea a dezvăluit tot, la patru ani de la moartea lui Marcel Toader. Experiențele nefaste trăite în căsnicia traumatizantă

4 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția Actualitate.net

Gabriela Cristea a vorbit în podcastul lui Măruță despre experiențele traumatizante pe care le-a trăit în mariajul cu Marcel Toader, cu care a fost căsătorită în perioada 2008 - 2013.

Pe lângă abuzurile fizice și verbale îndurate în cei cinci ani de relație conjugală, prezentatoarea TV a mărturisit că a rămas și falită. Fostul soț i-a luat din conturi un milion de euro.

Gabriela Cristea, dramă peste dramă în căsnicia cu Marcel Toader

Gabriela Cristea a mărturisește detașată. după ani buni de la despărțirea de Marcel Toader, că a fost trădată și chiar vândută de apropiați. Fostul soț nu a făcut excepție de la regulă.

La patru ani de la moartea lui Marcel Toader, Gabriela Cristea povestește experiențele dramatice prin care a trecut în perioada în care erau soț și soție. Pe lângă faptul că a fost abuzată fizic și verbal, ceea ce a contribuit și la decizia divorțului, picătura care a umplut paharul a fost când Marcel Toader a certat-o că renunță la salariul de 20 de mii de euro pentru a se odihni și a avea o viață normală. Este vorba de perioada în care vedeta era prezentatoare la Kanal D, unde avea un salariu foarte mare.

„E greu să descoperi că e atât e ușor pentru cineva care, practic, ar trebui să îți fie aproape să te vândă pentru câțiva lei.” a declarat Gabriela Cristea în podcastul lui Măruță.

„Dar tu ai fost căsătorită cu Marcel Toader cinci ani de zile ...”, a întrebat-o Măruță.

Gabriela Cristea a suferit mult în timpul și după relația cu Marcel Toader. Foto: colaj actualitate.net

Gabriela Cristea susține că Marcel Toader a lăsat-o fără un leu în conturi și că i-ar fi sustras, fără voia ei, un milion de euro, în timpul mariajului pe care l-au avut. Marcel Toader a murit în 2019, după ce a suferit un infarct care i-a fost fatal.

„Da. Și era ok când m-am căsătorit. Din păcate, însă, foarte repede s-a deteriorat relația noastră. M-am trezit cu el într-o zi că îmi spune: casa e a mea, ușa e a ta. Când am plecat, m-am dus și eu la bancă, că nu aveam bani.

El în conturi nu avea niciun ban, iar conturile mele se umpleau în fiecare zi. Iar scotea bani, în fiecare zi, cât era limita maximă.

Să știi că i-am trecut la pierderi. Și dacă îmi pot permite să trec la pierderi un milion de euro, cred că sunt o tipă extrem de cerebrală, ca să zic așa. Ce să spun, Dumnezeu mi-a dat.”

„Când am început relația cu Tavi, lumea credea că e relație pansament. Ce crezi că m-a atras la el? Obrazul.”, a spus Gabriela Cristea.

Prezentatoarea TV este căsătorită, în prezent, cu Tavi Clonda, cu care are două fetițe, dar și un mariaj fericit. Gabriela Cristea este prezentatoarea emisiunii „Mireasa, Capriciile Iubirii”, de la Antena Stars.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine