Cristina Demetrescu, previziuni astrale pentru Paște și luna Aprilie: „Atenție la Mercur retrograd! Implică boli cronice, cu tratamente pe o perioadă îndelungată”

Publicat:
7 minute

Cristina Demetrescu a povestit la „Vorbește lumea”, emisiunea de la Pro TV, despre ce urmează din punct de vedere astrologic să ni se întâmple în perioada următoare. Sunt multe fenomene care ne vor influența în această perioadă, iar cei norocoși vor reuși în carieră, dar și pe plan personal. Tot ce trebuie să faceți este să îndrăzniți, pentru că acum este momentul.

„Da, o să avem în vedere o perioadă mai lungă, până după Paște. Soarele se întâlnește cu Jupiter, este cea mai bună dintre planete. Și potențate de luna din Săgetător, aș spune ca pentru cei interesați, este startul unei noi aventuri. Acei oameni care au idei noi sau care au nevoie de curaj să înceapă să facă lucruri noi, sau care intră într-o relație.

Chiar și așa, în aceste zile în care aceste aspecte astrale trec foarte repede, dacă prinzi din zbor momentul și te urci așa pe calul fermecat este foarte posibil să ajungi foarte departe. Important este să speri.”

Întrebată cât ține această perioadă, Cristina Demetrescu susține că putem fi înfluențați pe o perioadă mai lungă de timp.

„Poate să țină și 12 ani, dacă prinzi perioada, pentru că este vorba despre Jupiter. Și Luna în Săgetător propune drumuri lungi pentru cei curajoși. Important este dacă aveți idei, să vă faceți curaj și să credeți în ele. Pentru că lumea asta nu s-a construit din oameni cuminți. Orice zodie ați fi.”

Apoi, Venus întră în Gemeni. Tot așa, zilele astea stăm foarte bine, pentru că este întărită de planeta Pluto, care o întărește pe Venus și o ajută foarte mult să comunice și să-și rezolve problemele, mai ales cele sentimentele, printr-o comunicare foarte directă. Apoi Venus va face niște tensiuni cu planeta Saturn. Și, mare atenție, într-adevăr, traversăm epoca vorbelor și a nu a faptelor, dacă este să ne referim la sentimente, de aceea nu vă angajați în relații doar pe vorbe. Vorbele sunt importante, dar trebuie să analizați.

Marte este în zodia Rac și este o zodie a trecutului, a istorie, și ne ajută în anumite investigații, și nu doar așa, de dragul artei, doar ca să ne plângem și să devenim melancolici. Dar pentru cei care vor să scrie anumite cronici, să stabilească un adevăr istoric sau de familie, care vor să afle lucruri despre rădăcinile lor, iată că sunt foarte importante în ceea ce privește terapiile ca să dea drumul la treabă. Și încă două aspecte, că astea importante le-am lăsat mai la sfârșit.

Pe data de 20 aprilie urmează două evenimente foarte importante. O eclipsă totală de Soare pe zodia Taur. Și un Mercur Retrograd care va ține de pe 20 aprilie până pe 14 mai, tot pe zodia Taur. Impact major, este vorba despre zodia Taur, zodia banilor. Se va vorbi foarte mult despre bani.

Cuadratura de la Pluto, care tocmai a intrat pentru o scurtă perioadă în Vărsător, afectează prin posibile blocaje și colectivitățile mari. Mare atenție la bani, mare atenție la tot ce ține de zona ORL, tiroidă, alte glande endocrine. Tot felul de ganglioni cervicali. Cervicala, atenție la accidente. Atenție și pe partea de stomatologie, pentru că sunt o serie de probleme medicale care se pot întâmpla. Iar în axa lui Vărsător, fiind și o axă ce ține de zona cardiovasculară, se pot confunda anumite tahicardii, anumite stări de depresie. Nu știu, în tot cazul, este o perioadă în care nu trebuie să ne ambalăm și nici să mâncăm foarte mult de Paște.

Taurul este o zodie a hranei și poate să conducă la dezechilibre alimentare care acestea pot determina, ulterior, anumite afecțiuni medicale.”, a spus Cristina Demetrescu, la „Vorbește lumea”.

Berbec

Trebuie să fie mai atenți la sectorul financiar. Am să tratez puțin zona asta cu Taur și Mercur Retrograd, pentru că Mercur a intrat pe data de 4 aprilie în Taur, zodia banilor pentru Berbec, și va ieși de acolo pe 12 iunie. De aceea, cum sunt berbecii așa mai impulsivi, să încerce să-și stabilească un echilibru, o balanță financiară pe termen lung. Pentru că Mercur retrograd vine cu cheltuieli, dar vom face și nite retururi, nu facem cumpărături doar de dragul de a face cheltuieli. Eclipsa vine și cu o surpriză. E o eclipsă de soare. Rezultă de acolo Luna, emoțiile, cheltuieli impulsive.

Taur

Poate să aibă niște evenimente în viața personală, eclipsele nu sunt de rău, nici de bine, declanșează după suflet anumite evenimente în viața personală. Deci poți să ai niște dezechilibre. Sunt Tauri care de aici încep să se îngrașe, dar nu-și dau seama, e pe fond emoțional. Alții să slăbească. Asta e un lucru bun, dacă au o greutate. Dar atenție la aceste dezechilibre alimentare.

Gemeni

Pentru Gemeni, pentru ce se întâmplă pe casa Taurului, este pe o casă mai delicată, se numește și casa sănătății. Atenție la Mercur retrograd, pentru că implică boli cronice cu tratamente pe o perioadă îndelungată. Să nu se întrebe după de ce nu le trece o răgușală sau o răceală. Deci atenție la sănătate, dar și la hoți. Mercur este zeul hoților, retrograd pe casa 12 al hoților ascunși. Hoți de inimi, de buzunare, de suflete. Sunt persoane sub semnul dușmanilor ascunși, pot fi și cei mai buni prieteni, persoane apropiate și dragi care te iubesc, care îți dau sfaturi proaste, așa că mai bine stai în banca ta.

Rac

La fel și cu Racii. Prietenii nu ajută în această perioadă, deși simt nevoia să ceară părerea, să se consulte, este nesigur pe emoțiile lui, pe ceea ce simte. Racul are ajutor de la Saturn, din zodia Pești, și este într-o perioadă de evoluție pe cont propriu. De aceea, s-ar putea, dacă se raportează prea mult la ceilalți, să ia decizii greșite.

Leu

Pentru Lei apar niște șanse majore pe plan profesional, dar Mercur retrograd le poate amâna. Este vorba de obținerea unor funcții, a unor recunoașteri, de exemplu. Vorbim despre Taur, care are legătură și cu banii, iar recunoașterile sunt și în plan financiar. Atenție la Leii care au funcții de conducere, penbtru că pe Mercur retrograd și Eclipsă, s-ar putea să se supere și să ia decizii radicale. Atenție și cu tații.

Fecioară

Să fie mai atente la călătorii. De data asta în afara granițelor, vorbim despre Mercur retrograd și consum mare de energie la drum, la examene, trebuie să se gândească dacă este o idee bună să-și consume energia pentru niște diplome pe care să le pună în cui și să nu le folosească la nimic.

Balanță

Balanța, să fii puțin mai atentă, aici nu vorbesc cu șefa voastră, care e cinstită și corectată. Vorbesc cu Balanțe care au economii subterane, care au câștiguri ilegale, care plasează sau dau bani fără hârtii, oferă împrumuturi, plasarea unor bani unde nu te pricepi, tot ce ține de zona asta mai ocultă a banilor, monede virtuale, acțiuni, pentru că poate fi o perioadă păguboasă. Atenție cu energia în perioada a Taurului, pentru că se numește casa morții, iar energia este foarte slabă.

Scorpion

Cu Scorpionii, dacă e să joace cu soția sau cu partenerul de viață, cărțile mai bune sunt în mâna partenerilor. Motiv pentru care Scorpionul lor joacă la joacă la cacealma ori are nevoie de timp mai mult să-și convingă partenerul sau partenerul de afaceri. Vorbesc despre aceste relații de parteneriate, nu neapărat să zicem foarte apropiate, dar de oameni de care oameni de care Scropionul are nevoie, de la care să primească ajutorul, pe care se poate baza. Eclipsa poate să genereze niște fenomene imprevizibile și să nu fie acel om lângă Scorpion atunci când este nevoie. Sau să nu înțeleagă care e speța, mai ales când vine vorba despre chestiuni patrimoniale, acolo este o problemă.

Săgetător

Săgetătorii au Taurul undeva pe sectorul activității profesionale, dacă vorbim de un Mercur retrograd, atenție la treaba pe care trebuie să o facă bine și temeinic. Este posibil să fie puțin obosiți, este zona sănătății, nu vorbim despre boli grele, dar vorbim despre tratamente care nu pot da rezultate, care trebuie duse pe termen mai lung, tot în zona pe care am menționat-o mai devreme. Atenție, într-adevăr la accident, la unele răni pe care și le pot face. Odihnă și puțină mâncare de Paște, pentru că e posibil să nu le prindă mai bine.

Capricorn

Capricornii au un impact major al Eclipsei în plan sentimental, este foarte interesant ce este acolo. Dar tu toată lumea care se iubește se și înțelege. Vorbim de un Mercur retrograd care pune puțin în contradictoriu pe cei care se îndrăgostesc, probleme în relația cu copiii pentru Capricorni. Iar inspirația pentru cei mai creativi este acolo, dar trebuie foarte multă răbdare, nu se poate așa dintr-o dată să devenim, eu știu, Rembrandt (n.r. Rembrandt - unul dintre cei mai mari pictori din toate timpurile)

Vărsător

Pentru Vărsători, de la o mică reparație în casă este foarte posibil avem nevoie de o întreagă renovare. Eu le-aș recomanda să facă lucrurile astea după eclipsa din luna Mai, pentru că mai avem una. Să nu înceapă această perioadă, nu începi să te apuci de curățenii din astea mai cu drijba, mai cu mașina, nu înainte de Mercur retrograd care se află pe casa ta, pentru că vorbim de bani mulți pe care îi aruncăm. Este zodia banilor.

Pești

Iar Peștele este, eu știu, în lumea gafelor. Mare atenție la Pești ce spun, ce vorbesc, pentru că s-ar putea ca în Mercur retrograd să se explice, să își ceară scuze, unii s-ar putea să fie dați în judecată pentru lucruri spuse, scrise, unii s-ar putea să se folosească de semnătura lor, iar dintr-o mică neatenție să plătească mai mult. Ceva ce ai spus, ceva ce ai scris, un secret pe care l-ai trădat. Nu poți pune mâna pe vorbe, dar iată că ne pot duce către zone foarte complicate.

Poți să ne urmărești pe Facebook și Instagram.

Mai multe pentru tine