Zodiile care n-au deloc noroc la bani. Nativii care pierd tot ce au

Publicat:
2 minute

Zodiile care n-au noroc bani sunt cele mai ghinioniste din horoscop, însă asta nu înseamnă că nu-și pot schimba viața. Acești nativi au tendința de a-și cheltui toți banii, fără să se gândească la viitor.

article img

Sunt trei zodii care n-au noroc la bani, sunt ghinioniste și risipitoare

Zodiile care n-au noroc la bani sunt acele zodii care au ghinion tocmai din cauza deciziilor pe care le iau asupra finanțelor. Fie sunt prea visătoare, mai puțin ancorate în realitate, fie sunt mult prea interesate să trăiască momentul, clipa, fără grija viitorului. De multe ori, acești nativi se pun în situații imposibile. Este vorba despre semnele zodiacale Vărsător, Balanță și Săgetător, care fiecare reușește în stilul propriu să rămână cu buzunarele goale.

Zodia Vărsător

Vărsătorii sunt pe principiul ”going with the flow”, tocmai pentru a vedea care sunt reacțiile din jur, pentru a cunoaște mai bine oamenii, însă în procesul lor mai și pierd, mai ales că intervin și finanțele în toată această acțiune.

Chiar dacă strâng, strâng și adună sume considerabile de bani, Vărsătorii pot pierde totul într-o clipă. De ce? Sunt ușor de convins când vine vorba de distracții, așa că nu e de mirare dacă acceptă pe loc când cineva le propune să lase totul în urmă și să plece în lume. Aveți grijă, uite așa pierdeți tot și de multe ori nu mai putem recupera ce am avut.

Zodia Balanță

Balanțele sunt cu echilibrul, însă uneori acel echilibru poate fi într-o zonă de confort distructivă. Sunt nativi din acest semn zodiacal care se mulțumesc cu foarte puțin și își trăiesc viața într-o decădere totală. Muncesc de pe o zi pe alta, iar banii pe care îi câștigă îi cheltuiesc pe loc.

Indiferent ce părere au stânga și dreapta, ei sunt fericiți așa, asta fiind partea bună. Sunt situații care nu sunt tocmai fericite nici pentru ei, chiar dacă partea financiară nu contează atât de mult, chiar dacă nu e nevoie să stea într-o casă de lux, sunt acele situații în care ajung să ceară ajutorul.

Și o fac des. De ce? Pentru că nu se gândesc la viitor și nici la prezent, pentru că își dau și ultimii bani pentru plăcerile momentului. Acest lucru le afectează viața, într-un fel sau altul. Ghinionul pe care îl au unii dintre nativii zodiei Balanță este fix acesta, că sunt risipitori.

Zodia Săgetător

Săgetătorii sunt oameni care trăiesc clipa la mare intensitate, iubesc aventura, sunt mereu în priză, nu se mulțumesc cu puțin, vor să fie mereu în centrul atenției și să aibă tot mai mult. Problema lor cea mai mare e că spiritul de aventură le cam întârzie procesul de maturitate, cum vine vorba, pentru că mulți dintre acești nativi își întemeiază greu o familie. Persoana care stă alături de un Săgetător trebuie să fie cu adevărat specială, căci nu nativ din acest semn zodiacal nu acceptă cu una cu două pe oricine.

Treaba cu banii este mai complicată și la Săgetători, pentru că mulți nativi ajung să aibă mici dependențe, fie distracții, fie vicii, așa că banii așa cum vin se și duc. Dură asta, nu? Puteți ieși din ecuația neplăcută, însă nu singur, ci cu un partener care e cu picioarele pe pământ.

Urmărește-ne și pe Facebook.

Mai multe pentru tine