Pluto intră în Vărsător pe 23 Martie, după 250 de ani, la ora 14:24. Fenomenul astral schimbă viețile tuturor zodiilor din horoscop

Publicat:
8 minute

Pluto în Vărsător este un fenomen astrologic mult așteptat. Pluto intră în Vărsător pe 23 Martie, adică azi, la ora 14:24 în România. Sunt curioasă cum vor fi afectate zodiile, în bine și rău, pentru că schimbări dramatice vor fi pentru toți nativii. Astrologii au început să-și dea cu părerea, așa că am cules și noi toate datele despre acest fenomen fantastic astrologic.

article img

Pluto în Vărsător. Sursa foto: Pixabay.com

Pluto în Vărsător se întâmplă chiar azi, 23 Martie, după cum am spus și mai sus, și va dura până pe 11 iunie 2023. Deci să ne ținem, pentru că planetele astea se tot rotesc, sucesc și ce mai fac ele, că ne influențează viețile într-un mod pe care nu îl putem explica. Astrologii profesioniști știu mai bine despre ce vorbim, pentru că doar ei știu să citească în stele, vorba aia, de pe vremea grecilor antici.

Mulți dintre noi putem fi sceptici, alegem să credem în ce dorim și se întâmplă ce ne dorim, însă mai sunt și influențe pe alocuri. Până la urmă, nu suntem chiar singurii din Univers, că doar nu suntem noi cei mai cei. Una peste alta, Pluto în Vărsător se anunță cu mari schimbări, le așteptăm cu brațele deschise, că altă variantă nu avem.

După acest fenomen astrologic, Pluto în Vărsător, eveniment care a avut loc, ultima dată, în urmă cu aproape 250 de ani, urmează altă retrogradare, anume Pluto în Capricorn, care și asta pare ”big deal”, ca să zic așa, în perioada 30 iunie 2023 și 22 ianuarie 2024. O luăm de la capăt după această retrogradare, pentru că Pluto o să tranziteze ușor zodia Vărsător până în 2043, deci să vă țineți.

Pluto în Vărsător, schimbări pentru toate zodiile din horoscop

Pluto în Vărsător va tranzita pentru o perioadă de două luni în 2023, începând cu 23 de Martie. Știm cu toții că buturuga mică răstoarnă carul mare, nu? Ei bine, Pluto nu mai este considerată nici măcar planetă, dar fiți atenți ce efecte poate produce această mică, mică planetuță.

Adică e ceva cu Pluto ăsta, pentru că oamenii de știință nu-și dau seama nici acum care e treaba 100% cu ea. Mulți cred că s-a format în afara sistemului solar, capturată de gravitația Soarelui, alții spun că Pluto ar fi fost una dintre lunile lui Neptun. Nu ne mai batem capul, pentru că nici astronomii nu știu exact ce e cu Pluto, mai ales că are și o orbită neobișnuită în jurul Soarelui. Neobișnuită față de restul planetelor din sistemul nostru solar vreau să zic. În sfârșit, e ca puiul ăla de găină care iese maroniu și toți ceilalți sunt galbeni. Bună analogia, nu? Și eu mă prăpădesc de râs.

Haideți să trecem la lucruri serioase, pentru că v-am lămurit destul ce e cu Pluto, planeta cea mică și inofensivă. Inofensivă cred unii, pentru că Pluto nu e chiar așa blândă, este planeta schimbărilor dramatice, profunde, a distrugerilor (n.r. oare din cauza asta o fi murit Cleopatra? :D), regenerării, revoluției, morții, renașterii (n.r. să fie tot datorită lui Pluto nașterea lui da Vinci, Michelangelo? Nu o să aflăm niciodată), dar și a voinței divine.

Hades, zeul infernului și al morții, este cel care ținea legătura cu Pluto, se spunea în mitologia greacă, dar știți cum e, și atunci erau bârfe și zvonuri :D.

Pluto se întoarce în Vărsător, potrivit astrologilor, o dată la 250-260 de ani. Ultima dată când Pluto ar fi tranzitat zodia Vărsător s-a întâmplat în perioada anilor 1778 și 1798. Au fost multe tragedii în istorie și pe atunci, să fi fost tot nebunul ăsta mic de Pluto? (n.r. vă la aici un link către wikipedia cu ce evenimente marcante au avut loc în acea perioadă).

Într-un cuvânt, sau mai multe, Pluto ăsta ne dă viața peste cap, ne schimbă cu totul. Sper că ne schimbă în mai bine, că în rău ne-am tot dus în ultima vreme.

Vărsătorul este planeta inovației, tehnologiei, vine cu noutățile, libertatea și viața socială. Vărsătorul este guvernat de Saturn și Uranus, asta dacă nu știați, așa că iată ce schimbări vor fi din cauza tranzitului lui Pluto în Vărsător: viața pe toate planurile.

Schimbări pentru Berbec cu Pluto în Vărsător

Pentru Berbeci, cu Pluto în casa IX, vor exista schimbări pe partea socială, adică prieteni, medii în care sunteți conectați cu alții, fie văr fi schimbări în bine, fie modificări uriașe. Așa că în perioada vezi realiza cu exactitate cine sunt oamenii de pe lângă voi, care vă sunt prieteni sau nu, ce oameni vor rămâne în viețile voastre, pentru că Pluto vă ajută în acest sens.

Taur cu Pluto în Vărsător

Nativii din zodia Berbec, cu Pluto în tranzit în casa X, vine cu schimbări pe plan profesional și veți căpăta o altă importanță în fața lumii în ceea ce privește munca voastră. Vor fi schimbări mari la locul de muncă, așa că trebuie să fiți pregătiți pentru ele. Pluto în Vărsător, în periada aceasta de două luni, vine cu mari schimbări care vă pot modifica cursul vieții în ceea ce privește partea profesională, financiară.

Aveți încredere în voi, schimbările vor fi cu adevărat benefice, veți afla ce vă doriți cu adevărat să faceți. Veți obține tot ce vă doriți atât timp cât nu este vorba să ”călcați pe cadavre”, cum vine vorba. Răul altuia nu poate însemna binele vostru.

Cei care au făcut lucuri ilegale, ei bine, se poate întâmpla ca acum să fiți expuși. Promovarea și banii vin doar dacă ați fost morali cu restul oamenilor din viața voastră. Cei care nu sunt într-un cuplu, e posibil să găsească persoana potrivită acum.

Zodia Gemeni cu Pluto în Vărsător

Și pentru Gemeni, Pluto e în casa IX, ca și pentru Berbec, așa că vor fi niște turbulențe pe partea de transformare, regenerare, credință și drumuri. Pluto stă 20 de ani în această casă, așa că vor fi schimbări pe plan emoțional în mai toate domeniile, spiritual, moral etc.

În perioada de martie-iunie 2023, Pluto vă anunță ce urmează să fie în 2025. Aveți ocazia să călătoriți, să întâlniți oameni noi, să vă deschideți uși pe plan profesional, chiar dacă vă vor fi zdruncinate credințele. Încercați să fiți mai înțelepți și înțelegători.

Nativii din Rac cu Pluto în Vărsător

Pluto în tranzit în casa VIII aduce pentru Rac multe transformări în afaceri, bunuri primite sau la comun, pe plan financiar, căci vor fi schimbări foarte mari în ceea ce privește câștigurile voastre. O să fiți într-o perioadă de cunoaștere cu sine, o să încercați să vă descoperiți. Tot prin corectitudine veți avea de câștigat.

Leu

Pentru Lei, cu Pluto în casa VII, vin schimbări  în ceea ce privește relațiile pe care le aveți cu cei din viața voastră. Trebuie să eliminați sau să întăriți relațiile cu anumite persoane din viața voastră. Învățați să nu mai fiți egoiști, pentru că altfel oricum veți fi forțați de aceste schimbări astrale să renunțați la anumite atitudini.

Fecioară

Fecioara îl are pe Pluto cu tranzit în casa VI, ceea ce înseamnă că va avea multe proiecte, schimbări pe plan profesional și din punct de vedere al sănătății. Ce aveți în plus ca schimbare, și este o schimbare benefică, este că că Pluto vă scaldă în generozitate, așa că Pluto în Vărsător vine cu multă bunătate pentru acești nativi.

Balanță

Balanțele vor avea cu Pluto în tranzit în casa V, ceea ce înseamnă iubire, copii, viața frumoasă, o decizie despre modul în care vă doriți să vă trăiți viața. O să vă decideți și asupra persoanei iubite, pe cine hotărâți să iubiți până la sfârșitul vieții. Dacă nu vă va transforma un partener în bine, atunci o vor face copiii voștri. Dacă nu aveți copii, acum este momentul în care veți decide dacă veți face sau nu, până la urmă.

Scorpion

Scorpionii îl au pe Pluto cu tranzit în casa IV,  așa că vor fi schimbări în familie, moșteniri, ceva afaceri. Poate veți face schimbări și de casă, să faceți modificări în locuință, o schimbare a locului în care trăiți.Vezi avea nevoia de schimbare în relațiile cu cei dragi și cu locul în care trăiți.

Săgetător

Pentru Săgetători se anunță schimbări tot în familie, dar și în modul vostru de gândire. Pluto are tranzit prin casa III, așa că veți fi cu adevărat schimbați în timpul acestei perioade de tranzit. Aveți grijă la ce semnați, cum semnați, deși Pluto în Vărsător vine cu soluția.

Capricorn cu descendent în Capricorn

Pentru durii Capricorni Pluto va fi în tranzit în casa II în această perioadă în care Pluto tranzitează Vărsătorul pentru două luni anul acesta, după care alți 20 de ani. Se întâmplă acest fenomen o dată la 250 de ani. Așa că vor fi schimbări în ceea ce privește partea materială la voi.

Descotorosiți-vă de tot ce nu vă aduce profit acum, că apoi o să regretați. În această perioadă de tranzit a lui Pluto în Vărsător veți avea niște revelații fantastice, pentru că veți descoperi ce vă face cu adevărat fericiți, vă veți seta valori de viață sănătoase și veți ști cum să vă procurați fericirea. O să fiți indestructibili dacă veți funcționa pe fire pozitive.

Capricornii sunt atrași de bani, putere, funcții de conducere, așa că nu vor înceta să caute resurse financiare în orice domeniu în care activează, așa că vor avea și tentația consumului necontrolat. Aveți grijă ce cumpărați, aveți grijă și cum obțineți ce vă doriți! Nu vă duceți în extrema cealaltă, orice pentru bani! Pluto însă nu vă lasă la greu, așa că pune la punct Capricornii, pentru că aceștia vor fi nevoiți să analizeze atent relația lor cu banii și astfel veți descoperi cu adevărat ce semnifică valoarea sufletească pentru voi. Nu banii sunt totul.

Pot fi și restructurări, un alt loc de muncă, câștiguri mai mari profesionale, puteți pierde bani, investiții materiale, însă pe care le puteți recupera ulterior sub altă formă. Nu bunurile sunt cele care vă definesc, voi sunteți resursa principală. Și totodată cea mai mare!

Zodia Vărsător cu Pluto în Vărsător

Pluto e în casa I, așa că pentru Vărsători vor fi mari schimbări. Vă veți elibera de gândurile negative, de energii proaste, pentru că altfel nu o să fie chiar o situație fericită. Deci trebuie. Trebuie să renunțați și la controlul asupra celorlalți. Eliminați tot ce e rău în viața voastră și să încercați să vă stăpâniți și controlați emoțiile.

Nativii din Pești cu Pluto în Vărsător

Peștii îl au pe Pluto în tranzit prin casa XII, așa că vin schimbări mari. Se întâmplă multe la nivel karmic, trecut și prezent, important e cum ați fost și cum sunteți. Multe bătălii interioare. Vă veți transforma pe plan personal, veți realiza unde ați greșit, vă veți dezvolta spiritual.

Unii nativi pot avea probleme de sănătate, teamă de trecut, frici și probleme emoționale. Acum și în următorii 20 de ani, Pluto vă va schimba complet modul de gândire, credința și tot ce știați despre voi. Veți fi alți oameni.

Mai multe pentru tine