Cătălin Bordea, declarații neașteptate despre fosta soție. A vorbit fără menajamente

5 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Cătălin Bordea, celebrul actor și comedian, a hotărât să rămână singur după divorțul de Livia, refuzând să caute o nouă iubită, mai ales după ce fosta sa soție a fost surprinsă alături de Spike, un bun prieten al său. Bordea se concentrează pe cariera sa și anunță o lovitură profesională pentru finalul acestui an.

Cătălin Bordea, pe vremea când forma un cuplu cu Livia

Cătălin Bordea a ales să se concentreze pe cariera sa și să rămână singur după divorțul de Livia. Cu o nouă premieră cinematografică în pregătire și o mașină recuperată, Bordea se concentrează pe viitorul său profesional și pare să fi trecut peste relația sa anterioară, indiferent de dezvoltările din viața personală a fostei sale soții.

La mai bine de șapte luni de la divorțul de Livia, Cătălin Bordea a dezvăluit că nu are în plan să-și refacă viața sentimentală. După ce fosta sa soție a fost surprinsă în compania lui Spike, unul dintre foștii săi prieteni apropiați, Bordea a decis să se concentreze strict pe cariera sa profesională.

Actorul, cunoscut pentru umorul său deosebit, a mărturisit: „Mă focusez pe latura profesională unde lucrurile merg foarte bine. Mă concentrez pe mine să fiu ok. Mi-am pierdut soția, dar pe mine mă păstrez.

Da, sunt tot singur. Nu îmi găsesc iubită pentru că nu o caut. Am alte treburi. Merg înainte. Am multe filmări, citesc, alerg, aștept turneele și mă înconjor de oameni faini. Lucrurile încep să se așeze, ușor ușor.”, a zis el pentru Cancan.ro.

Recuperarea mașinii după imaginile apărute cu Livia și Spike

Un alt aspect interesant al poveștii lui Cătălin Bordea este legat de mașina sa, pe care o lăsase fostei sale soții în urma divorțului. Cu un gest de bunăvoință, actorul a continuat să plătească mașina chiar și după separare, dat fiind că aceasta era luată în leasing. Cu toate acestea, după ce au apărut imagini cu Livia alături de Spike în mașina pe care el o plătea lună de lună, Cătălin Bordea și-a recuperat mașina Range Rover.

„I-o lăsasem ei și o plăteam eu, ca un gest de bun simț. Însă după ultimele știri mi-am luat mașina înapoi. Acum o conduc eu. Mașina e absolut fantastică.”, a declarat Bordea.

Cătălin Bordea pare să fie complet indiferent față de noul cuplu format din fosta sa soție, Livia, și fostul său prieten Spike. Cei doi au fost surprinși de paparazzi într-o ipostază tandră, în timp ce Bordea încă își pansa rănile după divorț. Cu multă ironie, el a comentat zvonurile despre mutarea lor împreună: „Mai tare m-ar interesa dacă se muta Sofia Vicoveanca cu Uzzi.”

Cătălin Bordea anunță o premieră cinematografică

Pe lângă refuzul de a căuta o nouă iubită, Cătălin Bordea se pregătește să impresioneze publicul cu o premieră în cinematografie.

„Turneul pe care abia l-am început se va termina anul viitor. Am filmat un special care o să apară pe o platformă importantă, eu fiind primul comediant ofertat. Acesta o să fie disponibil din 8 Decembrie în toate cinematografele din țară. E primul special de comedie care o să fie în cinematografe.”, a dezvăluit juratul de la iUmor.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine