Kira Hagi, în lacrimi pe scenă. Ce face, de fapt, fiica lui Hagi în timpul liber. Puțini știu lucrul ăsta despre ea

6 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Kira Hagi (27 de ani) dă dovadă de un real talent în fața publicului, iar prin forțele proprii a reușit să ajungă chiar pe scena Teatrului Național, unde a avut premiera în piesa „Sistemul Perfect”, o comedie care s-a lăsat cu râsete. Gică Hagi și soția sa, Marilena, au fost prezenți, iar fosta glorie a fotbalului românesc a urcat pe scenă, moment în care fiica lui a început să plângă de emoție, iar spectatorii au aplaudat minute în șir. Pe lângă meseria de actriță, Kira are și alte activități despre care nu mulți oameni știu.

Galerie imagini 1 / 8

Debut pe scena Teatrului Național din Capitală

Într-o atmosferă plină de emoție, Kira Hagi și-a făcut debutul pe scena Teatrului Național, alături de Aurelian Temișan și Monica Davidescu, în piesa Sistemul perfect, în regia lui Toma Enache.

Kira joacă în piesa „Sistemul Perfect”, o comedie care urmează să fie văzută în mai multe orașe din țară. Următorul spectacol are loc la Brașov, pe 28 noiembrie. Bilete la teatru puteți cumpăra de aici.

@actualitate.net

Kira Hagi, în lacrimi pe scena Teatrului Național. Gestul lui Gică Hagi a făcut-o să plângă de emoții. @kirahagi #hagi #gicahagi #kirahagi

♬ original sound - Actualitate.net - Actualitate.net

Kira a avut emoții mari pe scenă, însă mai ales la finalul spectacolului „Sistemul Perfect” de la Teatrul Național, căci pe scenă, la invitația regizorului Toma Enache, Gică Hagi a urcat pe scenă, moment în care toată lumea a început să aplaude, iar Kira a început să plângă pe scenă. Actorii Silviu Biriș și Ovidiu Cuncea au fost și ei parteneri ai Kirei în piesa „Sistemul Perfect”.

Kira joacă în piesa de teatru „Sistemul Perfect”

Piesa de teatru „Sistemul Perfect” este o adaptare a celebrului „Sistem Ribadier”, o delicioasă comedie în trei acte scrisă de Georges Feydeau și Maurice Hennequin și pusă în scenă pentru prima dată în noiembrie 1892. Tema principală a piesei este strategia unui soț de a scăpa din casa conjugală și ajunge să-și hipnotizeze soția.

Într-o coincidență interesantă, regretatul artist și regizor Ion Caramitru și-a exprimat dorința de a regiza această piesă. De asemenea, Toma Enache, un alt regizor cu origini aromâne, va aduce pe scenă o altă capodoperă a aceluiași autor, Georges Feydeau, și anume "La puce à l'oreille – Puricele în ureche," care este extrem de cunoscută în țara noastră.

Georges Feydeau (1862 - 1921) a fost un dramaturg francez din perioada numită "La Belle Époque" și este recunoscut pentru farsele și vodevilurile sale, care au adus multă bucurie și amuzament publicului teatral.

Kira a jucat și în filme românești

Kira Hagi este actriță și în serialul „Lia” de la Antena 1, însă a jucat și în filmul „Între chin și amin”, inspirat din întâmplări reale din Fenomenul Piteşti.

Kira a apărut, prima dată, în Din 2014, când a apărut „București, te iubesc”, însă a jucat și în alte filme, precum  „Carte”, „Fata visează”, „Jane simplă și jocul întâlnirilor”, iar în 2021 a avut un rol și în serialul pentru copii Waffles + Mochi.

Cu ce se ocupă Kira Hagi în timpul liber

Pe lângă meseria de actriță, Kira Hagi este și profesor de actorie pentru copii. Școlită peste hotare, dar și cu un succes răsunător la cei 27 de ani pe care îi are, Kira predă lecții de actorie pentru copii, dat fiind faptul că și ea a fost atrasă de această meserie de la o vârstă fragedă.

Kira Hagi a urcat pe scenă prima dată la 13 ani, în piesa „Hamlet”, la  Teatrului de Comedie din București, iar un an mai târziu a jucat-o pe Julieta la Teatrul Foarte Mic.

Cursul de actorie predat de Kira costă 3.000 de lei și se desfășoară în București, pe o perioadă de 10 săptămâni, fiind destinat pentru copiii cu vârste cuprinse între 8 și 13 ani.

Kira Hagi a studiat Academia de Teatru şi Film „New York”, din Las Vegas, iar în 2018 a fost premiată la festivalul L.A. Film Awards, organizat de IMDB, pentru scurtmetrajul „Fragile”, care i-a adus aplauze și din partea Ambasadei SUA de la Bucureşti.

Printre cele mai importante roluri pe care le-a jucat de la venirea în țară, din 2019, a fost în piesa de teatru „Martha. Povestea romanțată a unei prințese”, care a avut premiera sala de teatru a Colegiului Național „Gheorghe Lazăr”, unde Kira a și studiat liceul. Ea a jucat rolul Marthei Bibescu. Și atunci, Gică Hagi și Marilena au fost prezenți. A fost piesa de debut a fiicei fostului fotbalist.


Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine