Delia nu mai e satanistă de când a lansat piesa „Nu pot”. Acum e înger

6 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția Actualitate.net

Delia Matache a fost aspru criticată pe social media de diverse persoane pentru ultimele apariții. Cântăreața a fost numită satanistă, mai ales după ce a lansat piesa „Jimmy Samurai”, însă perioada „neagră” s-a încheiat după ce a apărut la Europa FM, unde a cântat melodia „Nu pot”. Acum, Delia e înger, o voce inegalabilă. Cei care o ascultă o etichetează de la o zi la alta, în funcție de ținutele pe care le îmbracă sau piesele pe care le lansează. Reacția cântăreței? „Voi de unde ați apărut aici? Nu vă mai lăsați părinții pe social media”.

Delia, pe coperta albumului Flex

Este aproape distractiv modul în care oamenii se grăbesc să pună etichete. Adevărul este că de la tastatură cu toții ne pricepem de minune la treaba asta.

Delia Matache o artistă consacrată, cu o voce de neegalat, căci se mulează pe orice stil muzical, fie că vorbim de melodiile lui Salam sau ale Mariei Tănase. Jurata de la iUmor are peste 20 de ani de carieră și se mândrește cu nenumărate hituri.

Delia nu este doar o prezență la TV, ea a devenit cunoscută pentru vocea ei, în primă fază ca jumătatea feminină a trupei N&D.

Delia Matache, înger și demon

Probabil mulți vă întrebați de ce este Delia numită satanistă, în ultima perioadă?! Ei bine, în ultimii ani, cântăreața și-a schimbat stilul vestimentar. Până la urmă, vremurile s-au schimbat, evoluția ar trebui să fie parte din fiecare dintre noi, așa că Delia s-a reinventat de fiecare dată, lansând piese după chipul și asemănarea ei, în raport cu evoluția sa muzicală și personală.

Și pentru că nu mai postează imagini în care apare în ținute sumare și adoptă un stil mai casual, pantaloni largi, tricouri largi, părul în diferite culori, poartă cagulă, dar și diferite ornamente în păr la spectacole, Delia a fost numită „satanistă” de mai multe persoane pe social media. Logic ar fi să ne încânte vocea, nu modul în care se prezintă pe scenă.

Recent, la Radio Zu, Delia și Oana Matache, sora ei, au lansat melodia Jimmy Samurai, unde cele două cântărețe au apărut șa radio în ținute total diferite. Cu o cagulă roz cu coarne pe cap, tricou larg, pantaloni scurți și niște crocs-uri galbene în picioare, Delia a atras comentarii acide. Oana, în schimb, a ales o ținută mai sexy.

Au fost, însă, oameni care s-au bucurat și de această piesă, așa că le-au felicitat pe cele două artiste.

Foarte mulți au criticat-o pentru apariție, însă piesa face parte din albumul Flex, iar coperta albului o înfățișează pe Delia înconjurată de țepi. Unii s-au oripilat, alții au numit gestul ca fiind unul artistic. În videoclipul „Jimmy Samurai”, Delia apare în ținute îndrăznețe, unde predomină negrul, cu ceva mai multă piele la vedere, însă pe același stil îndrăzneț, numit de unii „admiratori”.

Așadar, după toate aceste evenimente, Delia Matache a fost numită „satanistă”. Această etichetă a dispărut subit odată cu lansarea piesei „Nu pot”, de la Europa FM.

Dintr-o dată, Delia „satanista” nu a mai fost satanistă, ci un înger. O voce de neegalat, iar comentariile curg cu zecile pe Youtube, dar și pe Instagram. La un moment dat, Delia a postat pe Instagram comentariile oamenilor și le-a și răspuns. „Voi de unde ați apărut aici? Ce căutați aici, că nu erați?! Nu vă mai lăsați părinții pe social media, vă rog frumos.”, a menționat cântăreața, amuzată fiind de situație.

Pentru cei care doriți să mergeți la concertul Deliei - lansarea albumului Flex - Delia, vă puteți achiziționa bilete de pe iaBilet.ro. Există o reducere pentru studenți.


Delia Matache este o cântăreață, compozitoare și personalitate media din România. S-a născut pe 7 februarie 1982 în București, România. Delia a devenit cunoscută în primul rând ca artistă, având o carieră de succes în industria muzicală românească. Ea a cântat în diverse genuri muzicale, inclusiv pop și dance.

Delia a început să devină cunoscută în anii 2000, când a făcut parte din formația N&D și a avut mai multe hituri populare în acea perioadă. Mai târziu, a lansat materiale solo și a continuat să aibă succes în industria muzicală. Ea a colaborat cu mulți artiști români cunoscuți și a lansat mai multe cântece de succes.

Pe lângă cariera muzicală, Delia Matache a fost implicată și în televiziune, apărând ca jurat în emisiuni de televiziune din România precum X Factor și iUmor. Ea a devenit o personalitate populară în media și are un impact semnificativ asupra industriei de divertisment din țară.

Delia Matache a lansat numeroase piese de-a lungul carierei sale în industria muzicală. Iată o selecție a unor piese notabile pe care le-a lansat:

„Ce are ea” - Aceasta este una dintre cele mai cunoscute piese ale lui Delia, care a avut un succes imens în România și a contribuit la consolidarea statutului său ca artistă solo.

„Da, mamă” - O altă piesă de succes care a fost bine primită de public și a avut un videoclip popular.

„Gura ta” - Această piesă a fost o colaborare cu Deepcentral și a fost un alt hit pentru Delia.

„Pe aripi de vânt” - Delia a a avut un succes notabil cu versiunea sa, în colaborare cu Keira.

„Inimi desenate” - Delia a lansat această piesă în colaborare cu KAZIBO.

„Rămâi cu bine” - Această piesă a fost un alt hit pentru Delia și a fost bine primită de public. A cântat-o împreună cu Macanache.

„Parfum de fericire” - una dintre piesele lansate de Delia din cariera solo, după despărțirea de N&D.

Aceasta este doar o selecție a unor piese notabile ale lui Delia Matache, iar cariera sa cuprinde mult mai multe piese și colaborări. Ea a continuat să lanseze muzică de succes și să își păstreze popularitatea în industria muzicală din România.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine