Karmen, fiica lui Adrian Minune, dezvăluiri dureroase despre momentul în care a fugit de acasă. Momentele de cumpănă din familie

6 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția Actualitate.net

Carmen Simionescu, cunoscută în lumea artistică drept Karmen, a făcut dezvăluiri în podcastul lui Cătălin Măruță. Cântăreața a făcut mărturisiri din cele mai grele persioade din viața ei, însă, din fericire, alături de familie a reușit să treacă peste toate barierele. Cel mai greu moment al lui Karmen a fost când mama ei a fost la un pas de moarte. Cântăreața a vorbit și despre momentul în care a fugit de acasă, în 2014.

Karmen a fost în podcastul „La Măruță”

De când s-a lansat pe piața muzicală, Karmen a reușit să atragă un public numeros, căci i-a moștenit vocea tatălui ei. Deși nu s-a lansat pe ritmuri de muzică lăutărească și manele, artista are o voce incredibilă, iar la finalul podcastului o puteți asculta cum cântă „Așa sunt zilele mele”, piesa din repertoriul celebrului ei tată.

Karmen, despre povara de a fi copilului unui artist celebru

Karmen a povestit în podcastul „Acasă la Măruță” că și-ar fi dorit să aibă o copilărie în care să poată face lucruri pe care le fac copiii normali, fără să fie fotografiată sau urmărită de paparazzi. Din păcate, faima tatălui ei a tras-o într-un bol de sticlă, așa cum chiar ea numește viața pe care a dus-o. Carmen Simionescu, alias Karmen, spune că i-ar fi fost imposibil să aibă o viață normală și pentru că oamenii o recunoșteau ca fiind fiica lui Minune și nu ar fi putut să iasă pur și simplu pe stradă, ca orice alt om, fără să fie asaltată de întrebări.

„Am fost un copil crescut într-un bol de sticlă, nu am văzut realitatea, nu am văzut răutatea oamenilor. Și nu a fost bine, nu. Și a avut o criză. Pe bune criză. Și m-am dus la mama și i-am zis: vreau să fiu un copil normal, vreau să îmi iau rolele, vreau să mă duc în parc, vrau să mă plimb cu autobuzul, vreau să fiu un copil normal.

Vremurile erau altfel atunci. Dacă ascultai manele erai nașpa, mai ții minte? Acum, toată lumea e pro manele. Pe vremea aia, maneliștii erau văzuți ceva rău. Tata și mama, tot din dragoste, au încercat să mă protejeze de tot ceea ce va urma.”, a spus Karmen, în podcastul lui Măruță.

Karmen, despre fuga de acasă, din 2014

Măruță a atins și câteva subiecte sensibile în timpul podcastului, iar momentul în care Karmen a fugit de acasă din dragoste nu a fost lăsat de-o parte. Câmtăreața a menționat că singurul regret pe care îl are cu privire la acel eveniment este că i-a făcut pe părinții ei să sufere.

Cătălin Măruță: Toată presa din România a scris: Karmen a plecat de acasă, îndrăgostită fiind

Karmen: Eu, până atunci, am fost copilul exemplu. Singurul lucru de care îmi pare rău din tot sufletul meu, și acum, ca mamă, înțeleg și văd cât de greu a fost pentru mama și pentru tata, este că i-am făcut să sufere, bineînțeles. Acum mă vezi că râd, dar atunci nu era de râs pentru părinții mei. A fost foarte dureros pentru ei, sunt 100% sigură de asta.

Suferă copiii de etnie romă? Karmen povestește despre dicriminarea pe care a simțit-o din cauza rasismului

Protejată de părinții ei, până la vârsta de 14 ani, Karmen nu a simțit discriminările din cauza rasismului. Când a lansat prima piesă, cântăreața s-a trezit cu un val de comentarii negative atât de la români, cât și de la persoane de etnie romă, fiecare cu abordări diferite. Nu era bine nici că era „țigancă”, așa cum spune chiar ea, nici că încerca să-și facă un loc pe piața muzicală. Comentariile răutăcioase au venit din toate părțile. Karmen a simțit atunci ce înseamnă rasismul.

Cătălin Măruță: Ai avut momente în care te-ai simțit ciudat că faci parte din etnia romă?

Karmen: Da, la început. Când eram mică și am început să cânt. Erau comentarii: jos cu țiganii. Or să ajungă țiganii să ne conducă țara. De ce promovați inculții.

Asta în condițiile în care eu eram un copil la 14 ani, am fost la un studio și am înregistrat o piesă și își dorește să devină artist.

Eu am avut hate (n.r. ură) de la țigani, de la romi, pentru că păream româncă.

E o limită, iar aia este familia. Poți să zici orice despre mine, că sunt țigancă, că sunt urâtă, că sunt ce vrei tu, nu mă interesează. În momentul în care ai întrecut limita, la mine s-a terminat.

Un moment de cumpănă în familia lui Adrian Minune a fost când soția sa, Cati Simionescu, s-a îmbolnăvit și a fost la un pas să-și piardă viața. Din fericire, lucrurile au avut o altă întorsătură. Karmen a povestit cât de greu a fost pentru ea, dar și pentru frații și tatăl lor, momentul acela.

Cătălin Măruță: Ți-a fost frică de faptul că o să-ți pierzi mama atunci?

Karmen: Nu mi-am dat voie să mă gândesc că aș putea să trăiesc vreodată fără mama. Nu mi-am dat voie. A făcut mai întâi un AVC, AVC-ul ne-a făcut să descoperit anevrismul. Și frate-miu a zis: bă, tată, dacă moare mama, te duci și tu, și mă duc și eu cu ea.

Dacă nu era mama mea, Adrian Minune nu ar fi avut familia pe care o are. Adrian Minune nu ar fi avut ...

Tatăl meu, indiferent de situație, este tatăl meu în adevăratul sens al cuvântului. Niciodată nu și-a părăsit familia, niciodată, indiferent de situație. Niciodată nu a existat altcineva peste noi, la nivel de importanță în viața lui, ceea ce este tot ce contează.

O să mă omoare mama și tata, or să-mi zică: te-ai dus, nenorocito, să dai tot din casă.”, a încheiat Karmen, cu zâmbetul pe buze.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine