Alex Bodi s-a despărțit de Ema Uta. Milionarul s-a împăcat cu Bianca Drăgușanu. Exclusiv

6 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Larisa Ciută

Alex Bodi s-a despărțit de Ema Uta, însă șocul cel mare este că s-a împăcat cu Bianca Drăgușanu. Cei doi foști soți s-au întâlnit într-un restaurant din Capitală, unde au luat masa împreună, au râs și s-au distrat copios împreună. Actualitate.net are detalii despre marea întâlnire dintre milionar și prezentatoarea TV.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi


Alex Bodi s-a despărțit definitiv de Ema Uta

Alex Bodi a avut o relație de aproape trei ani cu Ema Uta, însă dragostea dintre ei a ajuns la final. Milionarul a avut mai multe relații de iubire după despărțirea de Bianca Drăgușanu din urmă cu patru ani, însă Ema reușise să-l facă până să-i dea chiar și un inel de logodnă.

Alex Bodi și Ema Uta s-au despărțit de nenumărate ori, iar fiecare împăcare culmina cu o vacanță exotică. De această dată, separarea pare a fi definitivă, căci și-au șters absolut toate pozele pe care le aveau împreună pe social media.

Alex Bodi și Ema Uta

Milionarul și make-up artistul nu mai sunt împreună de ceva timp, însă nimeni nu și-a dat seama până acum că s-a produs și o despărțire între cei doi, mai ales că toată lumea se aștepta și la o nuntă.

În aprilie, aflați într-o destinație de vis peste hotare, Alex Bodi i-a pus pe mână un inel cu diamante Emei Uta. Cererea în căsătorie a fost filmată și a făcut furori pe internet.

Actualitate.net a luat legătura cu Alex Bodi, care a confirmat despărțirea de Ema Uta. „Da, nu mai suntem împreună, dar de ceva timp.”, a declarat milionarul.

Alex Bodi s-a împăcat cu Bianca Drăgușanu

Alex Bodi a fost filmat la ceas de seară cu Bianca Drăgușanu, cu care a reluat legătura în ultima perioadă. Culmea este că milionarul s-a despărțit de Ema Uta în același timp cu Bianca Drăgușanu de Gabi Bădălău.

Astfel, pentru că sunt singuri și liberi ca pasărea cerului, cei doi foști soți s-au întâlnit la o șuetă într-o locație de lux din București. Pentru că nu au nimic de ascuns, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au bucurat de o seară împreună, însoțiți și de câțiva prieteni comuni.

Este marea împăcare dintre cei doi foști soți, chiar dacă, momentan, doar în calitate de prieteni. Cert este că Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au reluat legătura, iar momentul este prielnic, mai ales că ambii vin din relații care nu s-au terminat cu bine.

Chiar dacă nici mariajul lor nu a fost unul fericit și au existat multe momente de tensiune, se pare că în tot acest timp, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au învățat să nu mai repete greșelile din trecut și să devină mai înțelegători cu oamenii de lângă ei.

„Nu a fost nimic cu Bianca, nu suntem împreună, doar ne-am întâlnit, am mâncat împreună, am vorbit, apoi eu am rămas să văd meciul, iar ea a plecat cu prietenii ei.”, a declarat Alex Bodi pentru Actualitate.net, după ce a fost surprins în compania prezentatoarei de la Kanal D.Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine