Gabi Bădălău o dărâmă pe Bianca Drăgușanu. Mărturii neașteptate din viața intimă a prezentatoarei Kanal D

4 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Daria Andries

Gabi Bădălău a uitat-o pe Bianca Drăgușanu, căci a apărut cu o altă femeie la un eveniment monden din Capitală. Daria ar fi noua iubită a milionarului, cu care diva showbiz-ului s-a și întâlnit la petrecerea revistei Viva. Gabi Bădălău a spus lucuri care îi pot afecta imaginea prezentatoarei TV.Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu sunt istorie. Cel puțin asta dă de înțeleg afaceristul, care acum se distrează în compania Dariei, cea despre care se spune că ar fi înlocuit-o pe Bianca Drăgușanu în viața lui.

N-ar fi, însă, de mirare ca cei doi să se împace, căci se despart și sunt împreună constant de patru ani de zile, de când sunt într-o relație. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au avut multe dispute, fie că a fost vorba de aventurile milionarului sau de certurile cu fosta nevastă sau chiar familia acestuia.

Bianca Drăgușanu a trecut peste toate aceste piedici pentru a da o șansă relației pe Bădălău, însă scandalurile dintre ei au fost mai mari și mai dese decât momentele de iubire.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se acuză reciproc de infidelitate, însă cele mai alarmante declarații sunt cele ale milionarului, care a spus lucruri neașteptate despre vedeta TV.Gabi Bădălău, mărturii din intimitatea Biancăi Drăgușanu

La petrecerea aniversară Viva, Gabi Bădălău a venit însoțit de Daria, o tânără pictoriță de 24 de ani. Tot acolo, milionarul a făcut o mărturie neașteptată despre fosta iubită, chiar dacă era de mână cu actuala.

Gabi Bădălău a declarat că Bianca Drăgușanu are o relație ascunsă de șase luni și că iubește un alt bărbat chiar din timpul relației cu el. Culmea, după aceste declarații neașteptate despre viața intimă a Biancăi Drăgușanu, Gabi Bădălău le-a sugerat reporterilor să afle mai multe detalii despre acest subiect chiar de la diva showbiz-ului românesc. „Bianca are un iubit de șase luni de zile și am aflat și eu acum.”, a spus Bădălău.

Declarațiile lui Gabi Bădălău au făcut-o pe Bianca Drăgușanu să reacționeze ușor nervos, căci a spus că „Dacă aveam, eram cu el aici. Cred că are niște probleme din cauza căldurii și i-o mai ia caracterul razna. Eu știu foarte multe lucruri despre care nu vreau să vorbesc, pentru că dacă aș vorbi nu ar mai ieși din casă.”, a spus prezentatoarea Kanal D pentru Spynews.ro.

„Nu mai există cale de împăcare vreodată în viața asta. Eu am luat această decizie.”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu a strălucit la petrecerea aniversară Viva

Bianca Drăgușanu a venit neînsoțită la petrecerea aniversară Viva, unde a fost ploaie de vedete. Diva showbiz-ului a îmbrăcat o rochie superbă, lungă și cu trenă, cu pietricele argintii de sus până în jos.

Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o rochie creație propie, cu care a făcut furori la evenimentul monden din Capitală.

Bianca Drăgușanu, într-o rochie creație proprie
1 / 1

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine