Alex Bodi și Ema Uta s-au logodit. Motivele neștiute pentru care afaceristul a cerut-o de soție pe iubita lui

4 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Larisa Ciută

Alex Bodi și Ema Uta s-au logodit într-un cadru romantic, de poveste, la care visează multe femei. Atent la toate detaliile, afaceristul nu a lăsat ca momentul să treacă neobservat, așa că după cererea în căsătorie a urmat o ploaie de artificii, care a împânzit cerul din Maldive.

Alex Bodi și Ema Uta, scăldați într-o ploaie de artificii, după ce și-au oficializat logodna

Alex Bodi a reușit să-și cucerească iremediabil și pentru totdeauna iubita, pe Ema Uta, după ce a pregătit o seară de vis care a culminat cu o superbă cerere în căsătorie.

După aproape trei ani de iubire, Alex Bodi și Ema Uta au devenit logodnici, însă totul a fost aranjat ca la carte, tocmai pentru ca make-up artistul să rămână cu o amintire plăcută despre acest moment.

Milionarul și-a dus iubita în Maldive, loc în care au mai fost de nenumărate ori, unde Ema nu bănuia ce urma să se întâmple. Alex Bodi a enunțat de mai multe ori că urmează să-și ceară iubita în căsătorie, Ema fiind femeia cu care își dorește cu adevărat să-și petreacă tot restul vieții. Și ceea ce urma s-a fie o vacanță exotică obișnuită s-a transformat în cel mai frumos moment din viețile lor de până acum.

Luni, 1 Aprilie, Alex Bodi a organizat o cină romantică pe un ponton amplasat la malul Oceanului Indian. Apoi, într-un moment de maximă tandrețe între cei doi, milionarul s-a îndepărtat ușor de iubita lui, s-a pus în genunchi și i-a oferit cel mai frumos inel de logodnă din lume. Pentru că bijuteria are cu siguranță pentru Ema o valoare inestimabilă, fiind dovada că Alex Bodi își dorește să îi devină soție.

După ce Alex Bodi a cerut-o în căsătorie, cerul a fost împânzit de-a dreptul de o ploaie de artificii, care a durat minute bune, pentru a marca întregul moment, care a fost filmat de la bun început.

Ulterior, Ema Uta a postat pe Instagram imaginile cu cererea în căsătorie, însoțind clipul cu mesajul „Am spus Da”. Pe mâna make-up artistului tronează acum un superb inel din aur alb cu un diamant mare în mijloc, marcat pe margini cu alte diamante mai mici. Indiferent de câți bani a costat bijuteria, inelul este fără doar și poate prețios pentru că este dovada iubirii dintre cei doi îndrăgostiți.

Alex Bodi și Ema Uta s-au logodit într-un cadru romantic din Maldive. Foto: captură video Instagram
1 / 4

Motivul pentru care Alex Bodi a cerut-o de soție pe Ema Uta

Alex Bodi este unul dintre cei mai râvniți burlaci din Capitală, cu afaceri de succes în domeniul criptomonedelor, iar averea lui este estimată la aproximativ 20 de milioane de dolari. Cu toate astea, afaceristul este o persoană modestă, nu epatează și și-a păstrat statutul de om simplu.

Pentru că a muncit din greu pentru a ajunge în punctul în care se află, Alex Bodi a avut grijă și ca partenerele din viața lui să fie femei care să se descurce, femei independente.

După două mariaje eșuate cu Iulia Sălăgean și Bianca Drăgușanu, Alex Bodi urmează să bifeze cel de-al treilea mariaj. Ultimul, de altfel, asta după ce Ema Uta l-a convins că ea este femeia cu care trebuie să rămână.

Motivul pentru care Alex Bodi a ales să o ceară în căsătorie pe Ema Uta este pentru că make-up artistul are o carieră înfloritoare, este talentată, renumită pentru ceea ce face, dar, mai ales, s-a descurcat singură pe tot parcursul ei profesional, fără sprijinul unui bărbat potent financiar.

De altfel, Alex Bodi apreciază că iubita lui nu are un istoric tumultos, cu relații complicate. Un aspect important de care Alex Bodi a ținut cont a fost că Ema Uta nu a aspirat niciodată la puterea lui financiară, iar, de multe ori, vacanțele în care au fost și le plăteau separat.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine