Alex Bodi, gest impresionant de Dragobete. Daria Radionova a fãcut imaginile publice

2 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Daria Radionova a sarbatorit Dragobetele, Ziua Indragostitilor in varianta romaneasca, alaturi de iubitul ei, Alex Bodi. Frumoasa satena s-a adaptat la obiceiurile din tara noastra, pe care a inceput sa o iubeasca datorita afaceristului din Medias.

article img

Alex Bodi a cucerit-o pe Daria Radinova cu un gest unic de Dragobete

Alex Bodi a surprins-o pe Daria Radionova cu o ploaie de gesturi romantice, printre care si un buchet imens de trandafiri.

article img

Imaginile cu superbele flori au fost postate pe Indtagram, locul in care atat Alex Bldi, cat si Daria Radionova posteaza lucruri din vietile lor fara sa se ascunda de nimeni si nimic.

Transparenti cu dragostea lor, omul de afaceri si iubita milionara par mai fericiti ca oricand, chiar pe 14 februarie, Ziua Indragostitilor americana, Alex Bodi a pus pe defetul Dariei un inel cu diamante.

El a cerut-o din nou in casatorie pe milionara din Londra si i-a promis o nu ta de vis. De Dragobete, cei doi au petrecut in vila din Tunari, unde afaceristul se afla in arest la domiciliu, dupa ce a fost acuzat de DIICOT ca ar avea legaturi cu un dosar de prosenetiam, prostitutie si trafic de persoane.

Alex Bodi spera sa-si dovedeasca nevinovatia pentru a putea sa-si reia viata, afacerile, dar, mai ales, sa faca nunta cu Daria Radionova.

Pe 24 februarie, Alex Bodi nu i-a facut cadou doar buchetul de flori imens, ci si o zi plina de atentii. Omul de afaceri a gatit si a rasfatat-o pe Daria intreaga zi.

Au avut o relatie de iubire controversata

Daria Radionova si Alex Bosi s-au cunoscut in februarie 2020. Anul acesta, cei doi au implinit un an de relatie. Omul de afaceri din Medias era casatorit cu Bianca Dragusanu cand a intalnit-o pentru prima data pe milionara din Londra.

Asta insa nu l-a impiedicat sa o curteze pe sarena si chiar sa-i cucereasca inima. In reprtatele despartiri de vedeta tv, milionarul din Medias se intorcea la Daria, pe care reusea sa o impace si chiar sa-i castige increderea, desi de multe ori a fost pe post de amanta.

In ultimele luni din anul 2020 se pare ca satena i-ar fi dat un ultimatum, dupa ce a avut un schimb de replici si cu Bianca Dragusanu prin telefon.

Hotarat, Alex Bodi a renuntat la diva de 39 de ani prntru satena de 27 de ani. Milionara in euro, Daria Radionova conduce un bolid de lux plin cu pietre pretioase.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine