Adevărul despre emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Cum a fost „racolat” Cornel Palade de producătorii PRO TV: „Mi-am dat seama că sunt un prost. Mi-a fost rușine, la un moment dat”

6 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Daria Bogdan

Cornel Palade a vorbit despre participarea în emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici” într-un interviu oferit jurnalistei Mara Bănică. Actorul a mărturisit, apăsat, că întreaga experiență nu a fost una plăcută, ba chiar a rămas ca o amintire urâtă, însă din care a învățat mai multe lucruri, printre care ce înseamnă să fii prea bun cu oamenii. Cornel Palade a dezvăluit cum a ajun să participe la emisiunea de la PRO TV, dar și motivul pentru care a acceptat această provocare de a merge în jungla din Dominicană.

Cornel Palade


Cornel Palade (71 de ani) a participat în 2022 la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, emisiune în care conflictele au fost la ordinea zilei. Actorul a avut mai multe dispuse cu una dintre concurente de la vremea respectivă, Bia Khalifa, care nu doar că a făcut glume pe seama lui Cornel Palade, însă l-a și înjurat și i-a adus mai multe ofense. Lipsită de inhibiții și orice urmă de respect, influencera de pe OnlyFans avea un comportament vulgar și rostea cuvinte greu de reprodus în scris. Cu toate astea, Cornel Palade a încercat, pe cât a putut, să stea departe de personajul Bia Khalifa, însă tânăra a fost greu de ținut în frâu.

Cornel Palade a fost eliminat de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” pe 13 septembrie 2022, însă pentru că nu a dorit să mai rămână în concurs. Actorul începuse să aibă probleme de sănătate, însă și tensiunile din concurs l-au determinat să ia decizia de a pleca.

Astfel, la proba eliminatorie, Cornel Palade putea să termine al doilea, dar a preferat să-i cedeze locul său lui Giani Kiriță, pe care l-a așteptat pentru ca fostul fotbalist să-l ajungă din urmă și să termine înaintea lui.

Cornel Palade, adevărul despre participarea la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Mara Bănică l-a întrebat pe Cornel Palade cum a ajuns să participe la emisiunea de la PRO TV, iar actorul a spus că a fost chemat de cei care se ocupau cu show-ul din Dominicană.

De altfel, Cornel Palade a spus că întreaga emisiune a fost o surpriză, pentru că nu știa la ce se înhamă.

„Un prieten, care e talent manager la Pro TV, mi-a zis - nu vrei? Și zic: bă, în ce constă proiectul? Ai mâncat vreodată lăcuste, gândaci, chestii de genul, m-a întrebat. Am mâncat, cum să nu.”

„Pentru că eu am înțeles că filmăm o oră, două, trei, după care ne retragem undeva. Și când am văzut, m-a apucat groaza. Dar am zis, hai să trec peste lucrul ăsta. În sfârșit, am zis că stau lângă niște oameni, e o experiență de viață. S-ar putea ca într-un timp mai apropiat, nu știu, mai îndepărtat, să trec printr-o astfel de situație, să văd, mă pot regla, mă pot adapta. Până la urmă, care e secretul vieții. Trebuie să te adaptezi de fiecare dată.”

Întrebat de Mara Bănică dacă a învățat ceva despre propria persoană după experiența „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, Cornel Palade a avut un răspuns neașteptat.

„Am învățat foarte multe lucruri, da. Că sunt un prost. Bine, știam dinainte că sunt prost, dar voiam să îmi întăresc această părere despre mine. Și am ajuns la concluzia că am avut dreptate.”

„La un moment dat mi-a fost rușine. Nu numai de mine, ci și de oamenii ăia care se uitau la televizor și se întrebau, sunt convins: bă, dar tataie ăsta e nebun la cap, ce dracu caută aici? Nu poate să se ducă în treaba lui acasă?! Pentru ce face lucrul ăsta?”

„Pentru mine ai fost motivul pentru care am rămas acolo și mi-ai dat o putere extraordinară. Pe cuvântul meu! Că altfel nu aș rezistat acolo. O influență pozitivă.”, a spus Mara Bănică.

„Ca să vezi ce influență negativă am asupra oamenilor. Negativă, pentru că îi pun să stea în situații ... Nu e ca și cum ar fi un lucru extraordinar.”, a spus Cornel Palade, în încheiere, cu privire la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

Cornel Palade s-a născut la Constanța în decembrie 1952, însă a copilărit la Moinești, județul Bacău.Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine