Gina Pistol și Smiley, motivul real pentru care prezentatoarea a părăsit Antena 1

5 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Motivul pentru care Gina Pistol (42 de ani) a plecat de la Antena 1, dezvăluit de vedetă și Smiley (39 de ani). Cu toate astea, în ultima vreme, titlurile au sunat cam așa pe majoritatea site-urilor din România: „Gina Pistol se mută la Pro TV. Gina Pistol a părăsit Antena 1 pentru Pro TV”.

În realitate, Gina Pistol a plecat de la Antena 1 pentru Josephine, Smiley și o viață mai liniștită. Ultima ipostază în care prezentatoarea TV și artistul au apărut pe social media ne dovedește din plin acest lucru.

Gina Pistol și-a pus fanii pe jar în momentul în care a anunțat că pleacă de la Antena 1, astfel că nu va mai prezenta emisiunile ”Chefi la cuțite” sau ”Asia Express”. Nimeni nu a înțeles, în primă fază, care este motivul pentru care vedeta părăsește trustul Intact Media, locul în care a crescut spectaculos în ultimii ani, mai ales că a avut-o pe Mona Segal ca și îndrumător.

Una peste alta, adevărul a ieșit la iveală, chiar dacă după ce a anunțat că pleacă toată lumea s-a grăbit să o asocieze cu Pro TV, dat fiind faptul că Smiley are rădăcini adânci în trustul de pe Pache. Recent, Gina Pistol a dezmințit că pleacă la Pro TV și că totul este doar o speculație.

Zvonurile despre marea mutare nu s-au stopat, așa că, mai nou, se spune că Pro TV vrea emisiune fix pe modelul Asia Express, iar cine altcineva ar fi potrivit să o prezinte decât Gina Pistol. Însă, așa cum am zis și mai sus, iubita lui Smiley susține că nu e adevărat și că nu pleacă la vreun trust concurent.

Motivul real pentru care Gina Pistol a plecat de la Antena 1

Gina Pistol apare într-o fotografie împreună cu Smiley, conectați prin conturile de pe Instagram, dacă tot sunt suflete pereche și în viața reală, Uneori, o imagine exprimă mai mult decât o mie de cuvinte.

Astfel, pentru că toată lumea se întreabă care este motivul pentru care Gina Pistol a plecat de la Antena 1. Ei bine, prezentatoarea TV ne-a oferit răspunsul pe tavă!

În toată forfota zvonurilor, agitației din jurul plecării de la Antenă și marea mutare la Pro TV, Gina Pistol apare împreună cu Smiley în timp ce amândoi ling câte o înghețată, bucurându-se, practic, de micile plăceri ale vieții, care de la distanță doar par mai importante. În realitate, esența vieții chiar o găsim în lucruri mărunte.

Așadar și prin urmare, motivul pentru care Gina Pistol a plecat de la Antena 1 este o viață liniștită alături de Smiley, dar nu în ultimul rând alături de micuța lor fetiță, Josephine.

article img

Gina Pistol și Smiley se bucură cu adevărat de viață. Sursa foto: Instagram

Gina Pistol a renunțat la televiziune pentru o viață liniștită alături de familie

Faimoasa Gina Pistol a devenit mamă pentru prima dată pe 9 martie 2021, chiar în plin an pandemic. Iată că micuța Josephine a crescut, iar vedeta s-a întors la muncă, doar că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg.

Gina Pistol a reluat chiar anul trecut emisiunea ”Chefi la cuțite”, prezentată în lipsa ei de Irina Fodor, doar că și-a dat seama că a făcut o greșeală, pentru că timpul nu îi ajungea sub nicio formă.

Trebuia să stea foarte multe ore la filmări, astfel că lipsea de acasă. Una peste alta, la ceva trebuia să renunțe, așa că s-a gândit mai bine, iar hotărârea a venit prompt. Gina Pistol renunță la televiziune, cel puțin pentru moment, acesta fiind și anunțul ei de pe social media, la momentul plecării.

Nu vă faceți griji, Gina Pistol nu pleacă chiar de tot din lumina reflectoarelor, căci a rămas activă pe Instagram, unde are campanii publicitare fără număr, căci și urmăritorii sunt tot în număr mare. Așa că cei peste un 1,4 milioane de fani de pe social media o pot vedea în continuare acolo, ultima imagine fiind cea prezentată chiar mai sus.

Astfel, acum se poate bucura de viață, are timp și pentru ea, și pentru fetiță, și pentru Smiley, cu care împarte până și înghețata :)

Gina Pistol, biografie, cine este și cum a devenit celebră

Celebra Gina Pistol nu a fost vedetă de când s-a născut, căci a crescut simplu, cât se poate de simplu, în afara Bucureștiului, chiar în Roșiorii de Vede, Teleorman, unde a fost crescută mai mult de bunici. S-a născut pe 9 decembrie, deci e Săgetător, în 1980.

Gina a venit în Capitală când era adolescentă, așa că s-a angajat la un magazin de haine, unde a fost remarcată pentru frumusețea ei. Inițial, primul ei loc de muncă a fost de operator xerox, după ce a terminat liceul în Roșiorii de Vede. După care a urmat viața în București.

După ce a fost observată pentru frumusețea ei, Gina Pistol a fost chemată să pozeze în Playboy, lucru pe care l-a făcut în anul 2000, iar până în 2006 a mai pozat de două ori. A realizat pictoriale provocatoare și pentru revista FHM, care a desemnat-o cea mai sexy femeie din România. În 2017 a pozat nud pentru revista Touch Magazine.

article img

Gina Pistol, goală în revista Touch Magazine

Pe partea de televiziune, ea a debutat în 2005, alături de Catrinel Sandu, emisiunea ”Nu suntem blonde” de la Național TV. În 2007 a prezentat ”Campionatul suporterilor” la Prima TV, alături de Bogdan Talașman. În 2008 a participat la sezonul șase al emisiunii ”Dansez pentru tine” de la Pro TV.

În 2013 s-a numărat printre concurenții ”Masterchef” de la Pro TV, ediția pentru celebrități. A fost concurentă în primul sezon al emisiunii ”Ferma Vedetelor”, după care în sezonul debut al emisiunii ”Sunt celebru, scoate-mă de aici” de la Pro TV, iar 2017 a fost concurentă și la ”Aventură de 4 stele” de la Antena 1.

Din 2016 și până la momentul aducerii pe lume primului copil (n.r. fiind înlocuită în perioada concediului de maternitate pe 4 mai 2021 cu Irina Fodor), Gina Pistol a prezentat ”Chefi la cuțite”, iar din 2018 a preluat și ”Asia Express”. A apărut în filmul ”Margo”, regizat de Ioan Cărmăzan.

Pe plan amoros, Gina Pistol s-a iubit cu Codin Maticiuc, Nicole Saikaly, Ciprian Marica, Mihai Răduț, Alin Cocoș. Din 2017 are o relație cu Smiley.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine