Tatăl lui Adrian Sârbu, fostul patron patron PRO TV, mort după ce a fost găsit înjunghiat

2 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Larisa Ciută

Adrian Sârbu trăiește o adevărată dramă, după ce tatăl lui, Gheorghe Sârbu, a fost găsit în stare de inconștiență într-o baie din baza de agrement din Vulcan, județul Brașov, de către unul dintre angajați. Tragedia s-a întâmplat marți dimineața, însă tatăl fostului șef de la Pro TV a murit în ziua de joi. Gheorghe Sârbu a fost găsit înjunghiat.

A murit tatăl lui Adrian Sârbu

Tatăl lui Adrian Sârbu a fost găsit inconștient, înjunghiat, plagă care i-ar fi cauzat moartea. Gheorghe Sârbu a fost descoperit de bucătăreasa familiei și a sunat urgent la 112, însă, din păcate, două zile mai târziu a decedat.

Tatăl lui Adrian Sârbu a fost găsit zăcând baia bazei de agrement a familiei de la Vulcan, însă nimeni nu își explică faptul că a fost înjunghiat. În vârstă de 94 de ani, Gheorghe Sârbu a murit la spital.

Tatăl lui Adrian Sârbu a fost găsit înjunghiat în abdomen și a pierdut mult sânge până la momentul în care a fost descoperit de bucătăreasă. Gheorghe Sârbu suferea și de cancer.

„Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov efectuează cercetări într-o cauză penală, după ce, în această dimineață au fost sesizați cu privire la identificarea unei persoane care nu prezenta semne vitale, într-un imobil din localitatea Vulcan, județul Brașov.

Echipa de cercetare sosită la fața locului a identificat un bărbat, de 94 de ani, decedat. În cauză, cercetările sunt în desfășurare sub coordonarea unui procuror de caz, desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, urmând a se stabili circumstanțele și cauzele producerii evenimentului.”, potrivit IPJ Brașov.

Cine a fost Gheorghe Sârbu, tatăl lui Adrian Sârbu

Gheorghe Sârbu a fost un reputat jurnalist în Ardeal, lucrând zeci de ani la publicații precum „Drum nou”, „Cuvântul nou” din Sfântu Gheorghe și „Informația Harghitei” din Miercurea Ciuc.

De altfel, după Revoluția din 1989, Gheorghe Sârbu a pus bazele PRO TV Brașov și a format redacția trustului din județ.

Tatăl lui Adrian Sârbu a fost unul dintre puținii redactori șefi care nu intervenea peste textele jurnaliștilor și îi îndruma cu multă calmitate și respect.

Gheorghe Sârbu, care era cunoscut și după apelativul „Nea Ghiță”, va fi înmormântat vineri, 18 mai, ora 13:00, iar slujba va avea loc la Biserica Sfântul Nicolae din Șcheii Brașovului.Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine