MasterChef România revine la Pro TV, cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu pe post de jurați. Lovitură pentru „Chefi la cuțite”

6 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Larisa Ciută

MasterChef România revine la Pro TV, însă nu oricum, ci cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu pe scaunele de jurați. Va fi cu siguranță o luptă acerbă, mai ales că cei trei chefi au plecat cu scandal din Antenă. Iată că s-au întors la televiziunea care i-a făcut celebri, lucru care le va aduce și alte procese și îi va ține prin sălile de tribunal, însă decizia este asumată.MasterChef revine în forță cu sezonul 9 la Pro TV, iar telespectatorii sunt deja curioși despre cum se va desfășura noul show culinar.

Primii jurați ai acestei emisiuni au fost Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, iar de la migrarea lor la Antenă le-au ținut locul alți chefi cunoscuți, însă succesul lor nu a mai fost niciodată egalat.

După ce au făcut audiențe record cu Chefi la cuțite la Antena 1, cei trei jurați au demisionat înainte de începerea sezonului cu numărul 13, pe motiv că sunt epuizați, însă și pentru că nu s-au respectat clauzele contractuale, iar chefii simțeau că sunt exploatați.

Au demisionat cu scandal și nu s-au mai întors pe scaunele de jurați de la Chefi la cuțite. Cu toate că sunt într-o proces de peste un milion de euro cu grupul Antena, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au primit o ofertă de nerefuzat de la Pro TV, astfel că urmează un sezon incendiar MasterChef.

Întrebarea este: odată cu ei va apărea și Gina Pistol pe post de prezentatoare? Rămâne de văzut cine va prezenta emisiunea și în ce termeni vor negocia și acest aspect. Pro TV vine primăvara aceasta cu surprize plăcute pentru public, schimbări neașteptate și încă mai țin în suspans oamenii, căci urmează multe alte lucruri.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărșătescu, primele declarații despre „MasterChef România”Sorin Bontea: „Pentru mine, MasterChef este ca prima dragoste, care nu se uită niciodată. Aici a început totul. Aici mi-am cunoscut colegii, aici am avut primele întâlniri cu cei pasionați de arta culinară, aici am dat primele șorțuri, aici am reușit să găsim primii bucătari printre amatori, care azi activează cu succes în domeniu. Au trecut 12 ani de când am intrat prima oară în platoul MasterChef, e ca un nou început. Noi ne-am schimbat în acești ani, nu mai suntem la fel, am îmbătrânit, unii dintre noi, mai ales Scărlătescu (râde), unii sunt mai serioși, mai ales Dumitrescu (râde)”.

Chef Florin Dumitrescu: „MasterChef este formatul care ne-a lansat și care a dat tonul show-urilor culinare în România. Este prima noastră iubire și provocare, iar pasiunea pentru mâncare, care s-a plantat în casele oamenilor de-a lungul timpului, ne-a ajutat pe toți să dezvoltăm o întreagă industrie. Pentru noi, MasterChef înseamnă începutul, iar dacă cineva mai spera, acum înseamnă și întoarcerea. În această perioadă în care am trecut prin diverse lecții, entuziasmul de a mă întoarce acasă, acolo de unde a pornit totul, e foarte mare. Mă încearcă un sentiment de siguranță și liniște și abia aștept să îmi demonstrez mie că visul de a ajuta oamenii să descopere bucătăria nu are cum să moară”.

Cătălin Scărlătescu: „Această revenire e ca atunci când, după foarte, foarte mult timp, te întorci acasă și revezi locurile natale, acelea în care te-ai format, ai crescut... MasterChef este show-ul care a revoluționat gastronomia în România și îmi doresc ca noii concurenți să vină cu mult curaj, avem nevoie de toți rebelii din bucătărie, avem nevoie de toată mâncarea bună și de cei care vor să ne impresioneze cu adevărat”.Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine