A murit Naomi. Cântăreața transgender a pătimit mult pe patul de moarte. Ce i-a adus sfârșitul

5 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Daria Bogdan

A murit Naomi, cântăreața care făcea furori în România cu aparițiile sale, dar și cu melodiile pe care le interpreta. Naomi a murit într-un spital din Germania, unde se afla internată. Cauzele morții lui Naomi au fost dezvăluite după ce artista a trecut în neființă. Cântăreața transgender Naomi a murit în urma unui accident vascular cerebral (AVC).

Naomi a murit în Germania


Naomi a murit în Germania. Artista se afla în comă

Vestea că Naomi a murit a fost dată de o bună prietenă de-a ei pe social media. Antoanella a anunțat pe Instagram că Naomi a murit în Germania și a postat îndurerată un mesaj pentru cea pe care a considerat-o „regina” comunității LGBT din România.

„Cu inima grea, vă anunț că NAOMY a trecut în liniște in cursul serii de azi 19 Aprilie 2024. Ne vom aminti mereu de istoria LGBT pe care a creat-o în România și vom păstra amintirile frumoase alături de noi. Sentimentele noastre de compasiune și susținere sunt alături de familia și cei dragi. Odihnește-te în glorie, Regino.”, a scris Antoanella pe social media.

Ulterior, sute de mesaje au curs după ce s-a aflat că Naomi a murit în spital.

Naomi a murit în urma unui AVC

Din informațiile oferite publicității până acum, Naomi a murit din cauza unui accident vascular cerebral.

Cântăreața transgender se afla în comă într-un spital din Dortmund, Germania, unde și-a dat ultima suflare. Naomi a murit pe 19 aprilie, la doar 47 de ani.

Naomi a participat la Eurovision cu melodia „Dacă tu iubești”, în urmă cu 10 ani. Naomi s-a mutat în Germania în urmă cu șase ani, unde lucra și ducea o viață decentă.

Pe numele său real, Florin Moldovan, trupul neînsuflețit al lui Naomi va trebui să fie repatriat, iar costurile sunt foarte mari.Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine