Adevărul despre moartea lui Naomi. Ce i-a adus, de fapt, sfârșitul. Artista transgender a murit cu o mare durere în suflet. Exclusiv

3 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Alexandra Marin

Naomi a murit pe 19 aprilie într-un spital din Germania. Artista transgender a suferit un AVC, după care a intrat în comă. Ulterior, organismul ei a cedat, iar medicii nu au mai putut să-i salveze viața. Adevărul despre moartea lui Naomi iese la iveală abia acum. Ce i-a grăbit sfârșitul și cu ce durere în suflet a murit fosta cântăreață transgender de la Eurovision a dezvăluit Florin Marin, un bun prieten de-al artistei, pentru Actualitate.net.

Naomi a murit în Germania

De ce a murit, de fapt, Noemi? Cauzele care au dus la deces

Naomi a fost prima cântăreață transgender din România, iar în anii 2000 a făcut turul televiziunilor. Fie că a fost vorba de un scandal monden sau de o interpretare muzicală, Naomi a făcut audiență la posturile de televiziune la care a apărut.

Cu toate astea, Florin Marin, prietenul regretatei artiste, susține că Naomi a murit din cauza suferințelor provocate de anumite personaje din showbiz. Cântăreața a fost renegată și batjocorită, mai spune acesta.

Florin Marin face acuzații grave și acuză că Naomi a murit din cauza mediatizării toxice din România, lucru care i-ar fi degradat starea de sănătate.

„Naomi a fost un om extraordinar din toate punctele de vedere, un om asumat și un om talentat, care a iubit actoria și muzica. A avut o viață grea și nu a putut înainta în viață cu cariera ei deoarece nu a fost lăsată de unii moderatori din România și ziariști, iar aceste lucruri au afectat-o.
Am fost lângă ea toți cei care am cunoscut-o, chiar dacă Naomi era puțin mai diferită mai orgolioasă din fire, dar aceste aspecte nu mai contează, ci lucrurile frumoase pe care noi, unii dintre noi, le-am văzut în ea ca și om, pentru că avea mult respect pentru oameni.
Eu consider că toate aceste supărări pe care le-a avut, că nu a avut nici în ultima vreme o viață roz, știm cu toții prin ce trecut și ce a făcut pentru a-și câștiga existența ...
Transele, în general, în lumea asta, nu numai în România, ci peste tot pe pământul ăsta, nu au o viața ușoară și nu sunt acceptate nici ele, nici noi ca și gay în societate, iar, la un moment dat, toate astea duc la epuizare. Iar în cazul lui Naomi, la un AVC atât de puternic că a dus la un deces.
Cat depsre aceste asociații ce am citit prin presa asociațiile LGBTQ, nu au făcut nimic pentru nici o transă sau gay din România, dimpotrivă, mai mult rău, încât au fost la CNA ca să spună și să avertizeze ca nu sunt de acord ca și societate LGBTQ să mai apară la vreo emisiune TV, fiind amendate unele televiziuni de către CNA din cauza unor asociații LGBTQ din România
Da, suntem supărați ca și oameni, cei care am cunoscut-o, ne pare rău de ceea ce s-a întâmplat, Dumnezeu să o ierte de toate păcatele și să nu uitam un lucru, ca Dumnezeu iubește pe toată lumea și nu mai ascultați ce spune lumea mondenă rasistă, că sunt multe rasiste ca și Ozana Barabancea, de exemplu.”, a declarat Florin Marin, românul devenit celebru după ce s-a căsătorit cu un vicar cu 54 de ani mai în vârstă decât el, și care i-a lăsat întreaga avere.
Galerie imagini 1 / 1

Naomi a murit cu o mare durere în suflet

Florin Marin a mai declarat pentru Actualitate.net că Naomi a murit cu o mare durere în suflet, anume că nu a reușit niciodată să fie fericită.

„A murit într-un spital din Germania în Dortmund, acolo este o mai mare comunitate de români, eu locuiesc în Baden Baden în sudul Germaniei.
Viața ei ca și om a fost una fără bucurii, fără fericire, chiar dacă avea relația pe care o avea. Nu era fericită, chiar dacă poza fericită sau spunea ca este fericită.”, a mai spus Florin Marin, prietenul bun al lui Naomi.

Pe numele din buletin - Florin Moldovan, Naomi a murit la 47 de ani în Dortmund, Germania, unde se afla în comă în urma unui accident vascular cerebral (AVC). Alături de ea se afla și iubitul ei, care a stat la căpătâiul cântăreței transgender până la final.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine