Cole Brings Plenty a murit la 27 de ani. Cum a fost găsit actorul din serialul „1923”

5 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Larisa Ciută

Cole Brings Plenty a fost găsit mort într-o pădure din Kansas, la aproape o săptămână de când a fost dat dispărut. Actorul a fost implicat într-un incident de violență domestică înainte să fie găsit fără suflare lângă un autoturism.

Cole Brings Plenty, găsit mort la 27 de ani. Foto: colaj Actualitate.net


Cole Brings Plenty, găsit mort lângă un autoturism

Cole Brings Plenty a murit și a fost găsit de autorități într-o pădure din Kansas. Cadavrul tânărului actor de 27 de ani a fost găsit lângă un autoturism, vineri, 5 aprilie, la aproape o săptămână e când a fost dat dispărut de către familia lui.

Cole Brings Plenty a dispărut încă de weekend-ul trecut, însă rudele l-au dat dispărut la începutul săptămânii acesteia.

Anunțul cu privire la moartea lui Cole Brings Plenty a fost făcut chiar de tatăl lui, Joe, pe social media, unde a lăsat și un mesaj plin de durere.

„Profund îndurerat, anunț moartea fiului meu, Cole, care a fost găsit și nu mai este printre noi.”, a menționat tatăl actorului din „1923”.

Actorul Moses Brings Plenty (54 de ani), care este și unchiul lui Cole, a postat un mesaj prin care le mulțumește tuturor pentru rugăciuni și gândurile pozitive trimise către Cole Brings Plenty. „În acest timp foarte dificil pentru noi, cerem dreptul la intimitate pentru a procesa doliul și să ne putem da seama cum putem merge mai departe.”

Cole Brings Plenty, căutat după ce a agresat o femeie

Șeriful din Johnson County a anunțat tot pe social media că există o anchetă în curs de desfășurare, pentru a afla cauza exactă a morții și că oferă suport familiei îndurerate.

Înainte să fie dat dispărut, Cole Brings Plenty a fost implicat într-un incident de violență domestică, după care a fugit din oraș, iar poliţia din Lawrence avea mandat de arestare pe numele lui.

Poliția a fost alertată de țipetele unei femei, însă când au ajuns la fața locului, suspectul deja părăsise zona.

Potrivit datelor din anchetă, Cole Brings Plenty a fost identificat de către polițiști, iar camerele de supraveghere l-au surprins părăsind orașul imediat după incident, călătorind spre sud, pe autostrada 59. Pentru că este vorba și de un caz de violență domestică, oamenii legii au spus că nu pot oferi informații suplimentare tocmai pentru a proteja victima, scrie BBC.com.

Cole Brings Plenty, un actor în plină ascensiune

Actorii de la Hollywood, inclusiv cei din „Yellowstone”, serialul după care s-a făcut „1923" în care starul juca, au trimis condoleanțe și au anunțat că sunt profund îndurerați.

Cole Brings Plenty a interpretat rolul lui Pete Plenty Clouds în serialul TV american de dramă western 1923, un „spin off” al serialului de succes al Paramount - Yellowstone, care a urmărit o generație a familiei Dutton în perioada prohibiției, a secetei și a primelor etape ale Marii Depresiuni.

Cole a jucat în „1923” alături de Helen Mirren şi Harrison Ford. Printre producțiile în care a mai apărut se numără și „Into the Wild Frontier” (2022) și „The Tall Tales of Jim Bridger”.Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine