Adevărul despre fiica Elenei Lasconi. Oana Lasconi a fost prezentatoare în Paris, a început trei facultăți, iar acum e șomeră

6 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Oana Lasconi, în vârstă de 31 de ani, a intrat în atenția publică, zilele acestea, după ce a postat mai multe clipuri pe Instagram, unde își denigrează mama, după ce aceasta a dezvăluit public că a votat DA la referendumul pentru familie 2018. Oana Lasconi a devenit în scurt timp una dintre cele mai căutate persoane pe Google, în România, în acest moment. Mulți se întreabă cine este Oana, fiica primarului din Câmpulung Muscel, și cu ce se ocupă.

Cine este Oana Lasconi, fiica Elenei Lasconi

Oana Lasconi trăiește de mai mulți ani în Paris, unde a fost chiar și prezentatoare, semn că așchia nu sare departe de trunchi. Cunoscătoare de trei limbi străine, engleză, franceză și rusă, fiica Elenei Lasconi a prezentat câțiva ani emisiunea „Weekly Ops”, destinată gamerilor World of Tanks, un celebru joc de strategie.

Pasionată de jocuri de la o vârstă fragedă, dar și de zona IT, Oana Lasconi a colaborat, în această direcție, mai degrabă cu dezvoltatorii din acest domeniu decât cu o redacție de știri, fiind atrasă de munca de programare și dezvoltare, care este, de altfel, și cea mai căutată zonă de lucru, dar și cel mai bine plătită, la momentul prezent.

Sigură pe sine, Oana Lasconi prezintă emisiunea cu o foarte mare naturalețe, dar și pricepere. Celebra emisiune de pe Youtube l-a avut gazdă chiar și pe Arnold Schwarzenegger

Oana Lasconi nu și-a terminat studiile, dar este cunoscătoare de multe limbi străine

Oana Lasconi, cunoscută și sub pseudonimul Kandly, a început să urmeze trei facultăți, dar nu a reușit să o finalizeze pe niciuna dintre ele. Aceste facultăți sunt Științe Politice, Drept și Limbi și Literaturi Străine, cu specializare în literatura rusă. Cu toate că Oana a menționat că îi plac în continuare aceste domenii, nu a considerat că este esențial să obțină o diplomă în această direcție.

Pasiunea ei pentru limba rusă a fost una dintre motivațiile principale pentru a urma această specializare. Oana a remarcat că limba rusă este superbă, fiind atrasă de literatura rusă.

De altfel, a fost influențată și de lectura autorilor Ilf și Petrov, dorind să înțeleagă umorul lor în original. Cu toate acestea, Oana a recunoscut că nu a avut răbdarea de a se strădui prea mult cu limbi precum greaca.

Chiar dacă a învățat alfabetul chirilic și câteva construcții simple de una singur, a considerat că ar fi util să obțină o diplomă, dar ulterior a realizat că aceasta nu era necesară, la fel ca și în cazul celorlalte facultăți pe care le-a început.

Oana a împărtășit aceste experiențe cu mult umor. Pe lângă toate astea, ea continuă să-și perfecționeze abilitățile în limba franceză și spaniolă, și are planuri de a studia și limba japoneză sau coreeană în viitor. Pasiunile ei nu se opresc aici, iar povestea sa este una plină de curiozitate și entuziasm pentru limbi și culturi diferite.

În prezent, Oana Lasconi este șomeră, iar după scandalul cu mama sa, mulți i-au reproșat că stă pe banii părinților. Ea le-a explicat într-o postarea celor care au atacat-o că nu are nevoie de suport financiar de la familie, că se descurcă într-un stat care își ajută cetățenii.

„Dacă faptul că nu lucrez momentan v-a dat vouă că stau pe banii părinților, nu vreau să știu ce s-ar întâmpla dacă v-aș spune despre atenția medicală gratuită. Lăsați-mă să vă uimesc. Poate că un guvern bun  își ajută contribuabilii. Un concept extraterestru, nu?”, a comentat Oana Lasconi pe Instagram.

Oana Lasconi a postat mai multe mesaje pe social media, după scandalul izbucnit cu mama sa

Oana Lasconi, crescută mai mult de bunici

Oana Lasconi este fiica Elenei Lasconi din prima căsătorie. Fosta prezentatoare de la Pro TV s-a căsătorit la 18 ani, iar la 20 de ani a divorțat, în același an în care a și născut-o pe Oana Theona. Tatăl Oanei Lasconi este inginer de profesie și nu se știe clar identitatea lui, nici dacă fiica primarului din Câmpulung Muscel a ținut legătura cu acesta.

Oana Lasconi a crescut departe de mama sa, fiind crescută de bunici, lucru pe care inclusiv fosta vedetă Pro TV l-a recunoscut. Zilele acestea, fiica primarului din Câmpulung Muscel a acuzat-o pe mama sa inclusiv de abandon. „Am fost forțată să o susțin și să zâmbesc în public. Nu m-a crescut singură, m-a abandonat. Nu m-a crescut mama.”, a spus Oana Lasconi pe Instagram. Oana s-a mutat cu mama sa abia când fata era în clasa V-a, la o școală din Capitală. Elena Lasconi s-a căsătorit, ulterior, la 40 de ani, cu avocatul Cătălin Georgescu.

Tot scandalul dintre Oana și Elena Lasconi a pornit de la votul celei din urmă la referendumul pentru familie, unde a pus ștampila pe DA. Fiica acesteia s-a inflamat, mai ales că este membră LGBTQ+.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine