Milionarul Virgil Chirică a murit în condiții groaznice. Până și anchetatorii au fost șocați de modul în care l-au găsit. Ce au descoperit în casă

5 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Daria Andries

Milionarul Virgil Chirică (46 de ani) a fost găsit mort în locuința sa din Voluntari, județul Ilfov. Afaceristul a lăsat și un bilet de adio, iar înainte să se omoare, bărbatul postase un anunț pe un site de vânzări.

Virgil Chirică a murit în condiții suspecte

Virgil Chirică a fost găsit mort în casa din Voluntari

Moartea suspectă a lui Virgil Chirică a venit ca o avalanșă pentru lumea afacerilor. Nimeni nu știa cu ce probleme se confruntă milionarul în ultima vreme, mai ales dacă avea anxietăți și depresie.

Anchetatorii tind să creadă că ar fi vorba de o sinucidere, după ce Virgil Chirică a fost găsit mort în casa din Voluntari, lăsând și un bilet de adio.

Până și criminaliștii aflați la fața locului au fst uimiți de modul în care a murit Virgil Chirică.  Milionarul a avut un sfârșit tragic. Apropiații și rudele încearcă să pună la cap la cap toate detaliile pentru a depista ce s-a întâmplat mai exact.

Virgil Chirică a fost găsit mort în baie. Ce a fost cu adevărat de neînțeles a fost ce au găsit anchetatorii în locuința afaceristului.

Potrivit informațiilor apărute până în acest moment, în casa lui Virgil Chirică au fost găsiți mai mulți saci cu cărbune, dar și câteva grătare, printre care unul chiar în baia în care a fost găsit.

Virgil Chirică a lăsat un bilet de adio scris în limba engleză - „I am already asleep” / „Sunt deja adormit”.

Omul de afaceri a fost găsit mort de un prieten la o zi de la deces. Ulterior, a fost chemată poliția și în cazul morții milionarului fiind o anchetă în derulare. Anchetatorii susțin că Virgil Chirică și-ar fi plănuit moartea, din primele indicii de la fața locului.

De altfel, în baia unde zăcea trupul lui Virgil Chirică au fost găsite mai multe flacoane cu pastile. Interesant și totodată suspect în acest caz a fost că toate gurile de aerisire au fost acoperite, inclusiv partea de jos a ușii de la baie. Virgil Chirică a murit intoxicat de fum.

Practic, totul a fost bine plănuit, căci milionarul a astupat cu bandă adezivă ventilatorul, dar și găurile de evacuare de la cadă și chiuvetă.

Un lucru suspect este și faptul că milionarul își pusese ceasul de lux la vânzare, cu câteva zile înainte.

Milionarul nu a fost la prima tentativă! Virgil Chirică a mai încercat să se sinucidă

Virgil Chirică s-a sinucis prin asfixiere, însă omul de afaceri nu este la prima tentativă de acest gen. Din păcate, de această dată nu l-a mai salvat nimeni.

În urmă cu patru ani, milionarul ar mai fi încercat să-și pună capăt zilelor, însă a fost salvat de familie.

Metoda sinuciderii aleasă de Virgil Chirică ese practicată cel mai mult în țările asiatice. Actorul australian Gregory Charles Rivers punându-și capăt zilelor în același fel, în locuința sa din Hong Kong.

Virgil Chirică era căsătorit și avea o fiică, cea care îi va moșteni întreaga avere. Afaceristul locuia într-un complex privat din Voluntari, într-o casă estimată la câteva sute de mii de euro.

Virgil Chirică era partener de afaceri cu Dan Șucu, Cristi Borcea, dar și alți milionari. Deși avea o viață fără griji, afaceristul era nefericit și suferea de depresie.

Virgil Chirică era director la Porche România.Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine