ActualitateDivertismentStil de viațăTehnologieInteresant

Petre Roman, gest neașteptat la priveghiul Mioarei Roman. Ce a făcut când a văzut-o în sicriu: „Nici să nu îndrăzniți să mă întrebați ceva acum!”

Publicat:
6 minute

Petre Roman a fost la priveghiul Mioarei Roman, unde a venit însoțit de un prieten. Cei prezenți l-au văzut îndurerat pe fostul premier al României, iar gestul de la căpătâiul primei sale soții i-a uimit pe apropiați.



Trupul neînsuflețit al Mioarei Roman a fost depus la Sfântul Gheorghe Nou, înmormântarea având loc la Cimitirul Reînvierea din Capitală. Cu o zi înainte, Petre Roman a venit să-și ia rămas bun de la cea care i-a fost soție timp de 33 de ani.

Petre Roman, gest neașteptat la priveghiul Mioarei Roman

Petre Roman a venit îmbrăcat în negru, cu un buchet de lalele albe, pe care l-a depus la căpătâiul Mioarei Roman, cu care a fost căsătorit din 1974 până în 2007, anul în care au divorțat.

„Nici să nu îndrăzniți să mă întrebați ceva acum!”, a spus Petre Roman, când a ajuns la priveghiul Mioarei Roman, vizibil afectat de moartea primei sale soții.

De altfel, Petre Roman nu a putut să-și privească fosta soție, preferând să nu vadă trupul neînsuflețit al Mioarei Roman.



Gabriela Lucuțar, cunoscută drept „Regina Întunericului”, s-a ocupat de funerariile Mioarei Roman, despre care a spus că au fost printre cele mai luxoase. Slujba de înmormântare a fost oficiată de patru preoți, iar sicriul cu trupul neînsuflețit a fost transportat cu o limuzină. De altfel, Gabriela Lucuțar s-a ocupat și înfățișarea Mioarei Roman, despre care a spus că a fost condusă pe ultimul drum frumoasă și elegantă, așa cum a fost toată viața ei.

Gabriela Lucuțar a declarat că Petre Roman și-a anulat o întâlnire pentru a fi prezent la priveghiul Mioarei Roman, iar cele cele două fiice ale defunctei s-au bucurat că acesta și-a făcut timp să-și ia rămas bun de la cea care i-a fost soție 33 de ani.

„Nu a reușit să ajungă fix când am venit noi, pentru că am înțeles din interior că așa ar fi vrut, când apare dricul să și vină și el. Au plâns, s-au îmbrățișat, a fost un moment unic. Mioara Roman este foarte frumoasă și Petre Roman nu știa ce să facă, dacă să se uite, să nu se uite, să privească. Și a hotărât ca în momentul acesta să nu se uite, pentru că se vedea că este un moment greu pentru dânsul și așteaptă momentul probabil mâine să o vadă. Nu cred că era pregătit pentru asta.”, a spus Gabriela Lucuţar pentru Antena 3.

Petre Roman a rezistat timp de 10 minute la priveghiul Mioarei Roman, după care a plecat. De la despărțirea din 2007, cei doi nu și-au mai vorbit niciodată. Ca un ultim gest de admirație, fostul premier al României a venit la priveghiul fostei sale soții.

Mioara Roman spunea despre Petre Roman că a fost dragostea vieții ei, chiar dacă pentru fostul premier relația cu aceasta ar fi fost mai mult una de interes, fiind „ca un trofeu pentru el”, după cum a declarat, în urmă cu ceva timp, într-un interviu.

Relația dintre Mioara avea 33 de ani când s-a căsătorit cu Petre Roman, iar relația lor de iubire a durat tot 33 de ani.

Mioara Roman a murit în dimineața zilei de 23 februarie 2024, la două zile după ce nepoata sa, Izabela, a împlinit 10 ani. Oana Roman se afla în vacanță în Egipt cu fiica sa.

La căpătâiul mamei lor, Oana și Catinca Roman s-au reunit și au plâns una pe umărul celeilalte.


Ne găsești și aici: Google News Google Play

Mai multe pentru tine

Interesant
Aici se află cea mai frumoasă plajă din România. Găsești prețuri ca în Bulgaria și mâncare dumnezeiască
Tehnologie
„Cognify”, închisoarea viitorului. Cum vor fi torturați criminalii în penitenciarul AI. Infractorii sunt eliberați după doar câteva minute în locul sentințelor de zeci de ani
Actualitate
Elena Lasconi, primar reales în Câmpulung Muscel și noua șefă USR: „Numai mamă să nu fii. Am ajuns să o trăiesc și pe asta”
Tehnologie
Înspăimântător sau nu? Cum arată robotul japonez cu fața din celule umane
Actualitate
Povestea tinerilor dintr-un sat din Vrancea care au devenit milionari în euro. Cum au reușit, de fapt, să devină atât de bogați?: „Am băut apa aceleiași cișmele, nu aveam apă curentă atunci în casă”
Interesant
Trecutul neștiut al soției lui Edi Iordănescu, antrenorul de fier al Naționalei
Interesant
Angela Similea, ruinată din cauza datoriilor. Tragedia care a marcat-o pe viață
Divertisment
Tatăl lui George Burcea i-a crestat capul cu cuțitul mamei actorului. Clipe înfiorătoare în familia fostului soț al Andreei Bălan
Actualitate
Bianca Drăgușanu, dezvăluiri în premieră despre relația cu Alex Bodi: „El a fost sprijin pentru mine în perioada asta”