Petre Roman, desființat de Catinca Zilahy. Fiica vitregă îl dărâmă

Publicat:
5 minute

Catinca Zilahy a crescut alături de Petre Roman, după ce mama ei, Mioara Roman, a divorțat de tatăl natural și s-a căsătorit cu fostul premier al României.

Catinca Zilahy a avut o relație frumoasă cu tatăl ei natural, iar cu Petre Roman nu mai vorbește deloc


Catinca avea doar 10 ani când Petre Roman a intrat în viața familiei sale. Născută pe 22 iulie 1967, Catinca Zilahy a rezultat din mariajul dintre Mioara Roman și Iosif Zilahy, cu care a fost căsătorită 12 ani. Chiar la scurt timp după divorț, presată și de Elena Ceaușescu, care voia să-l îndepărteze pe Petre Roman din anturajul Zoei Ceaușescu, Mioara Roman s-a căsătorit cu fostul premier al României.

Catinca Roman, dezvăluiri despre plecarea lui Petre Roman de acasă

În viața Catincăi Zilahy, Petre Roman a fost prezent mai bine de trei decenii. Mariajul dintre Mioara și Petre Roman nu a fost unul foarte fericit, cel puțin nu în ultimii ani de căsnicie.

Cei doi se certau des, mai ales pe tema banilor, însă și pentru că Petre Roman avea escapade repetate. Cel mai invocat motiv al divorțului dintre Petre și Mioara Roman a fost modul în care a fost tratată și expusă familia public.

Oana Roman a venit pe lume pe 13 aprilie 1976, și deși păreau o familie, fericită, cuplul s-a destrămat în 1974 în mod definitiv, iar Mioara și Petre Roman nu și-au mai vorbit niciodată de atunci. În 2007, în anul divorțului destul de mediatizat, fostul premier al României și-a făcut apariția la brațul cântăreței Silvia Chifiriuc, cu care s-a căsătorit în 2009 și cu care are un băiețel pe nume Petrus, acum în vârstă de 13 ani.

Catinca Zilahy a declarat că modul în care Petre Roman a ales să-și părăsească familia a fost unul mârșav.

„Petre a făcut parte din viața mea aproximativ 34 de ani. Am fost foarte dezamăgită de felul în care a ales sa iasă din viața noastră. Din punctul meu de vedere, s-a comportat ca un adolescent egoist și nu ca un adult, părinte și soț sau fost soț responsabil. Dovada stă felul în care se comportă cu Oana. Mi se pare incalificabil faptul că ea nu poate avea o relație normală cu fratele ei vitreg. În ceea ce mă privește, eu am trecut peste și o iau ca pe o experiență urâtă din care am învățat multe. Eu nu țin legătura și nici nu îmi doresc altceva.”, a declarat Catinca, în urmă cu câțiva ani.


Urmărește-ne pe Google News

Ne găsești și aici: Google Play

Mai multe pentru tine